Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Μια ακόμη σύμπτωση καθώς αρχίζει ο μαζικός εμβολιασμός στην Ευρώπη ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο β΄ μεγαλύτερο παγκοσμίως εργοστάσιο παραγωγής Υδροξυχλωροκίνης που τη χρησιμοποιεί στη μέθοδο θεραπείας κατά covid19 ο Καθηγητής Didier Raoult.

Μια ακόμη σύμπτωση καθώς ξεκινάει η παγκόσμια καμπάνια μαζικού εμβολιασμού σημειώθηκε τεράστια έκρηξη στο δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο εργοστάσιο παραγωγής Υδροξυχλωροκίνη hydroxychloroquine (Nivaquine) στην Taiwan.

Eίναι ύποπτο το timing καθώς η Υδροξυχλωροκίνη ή χλωροκίνη είναι το μέσο που χρησιμοποιεί ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult Διευθυντή στο institut Hospitalo-Universitaire, l’IHU Méditerranée infection προς αντιμετώπιση τoυ covid19 με επιτυχία μέθοδος θεραπείας που

ωστόσο επειδή αντιστρατεύεται τη λογική εμβολιασμού που ο Καθηγητής Didier Raoult από την α΄στιγμή έχει απορρίψει λόγω των πολλαπλών μεταλλάξεών του ιού δέχεται έναν ανίερο πόλεμο με μηνύσεις, δικαστήρια, ανακρίσεις, εξετάσεις σε κοινοβουλευτικές επιτροπές κλπ. Τελευταία μηνύθηκε από τον Εθνικό Ιατρικό Σύλλογο Γαλλίας και πρόσφατα τον αντιμήνυσε με τη σειρά του. Η επιστημονική διαμάχη είναι στο ζενίθ και ο ανταγωνισμός των φαρμακοβιομηχανιών επίσης..

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο φαρμακευτικό εργοστάσιο στην Taoyuan City και προκάλεσε το σοβαρότατο τραυματισμό 2 ατόμων στις αρχές του απογεύματος της 20ης Δεκεμβρίου.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή και μαζική που ακούστηκε ως την περιοχή του Tamsui στη New Taipei City καθώς δήλωσαν αυτήκοοι μάρτυρες. Άμεσα μετά την έκρηξη μια στήλη μαύρου καπνού υψώθηκε από το εργοστάσιο της SCI Pharmtech.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν βρήκαν 2 τραυματίες μεταξύ αυτών κι έναν 30χρονο ξένο εργάτη που υπέστη εγκαύματα 3ου βαθμού 80% – 90% στο σώμα του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.Σύμφωνα με κάποιες αναφορές ο βαριά τραυματισμένος κατέληξε.

Αν και το εργοστάσιο βρίσκεται πλησίον του διεθνούς αεροδρομίου Taipei Taoyuan, η λειτουργία του αεροδρομίου δεν επηρεάστηκε σύμφωνα με τα μέσα United Daily News και ET Today.

Η πυροσβεστική της πόλης Taoyuan έστειλε 76 άτομα και 28 οχήματα όπως και 2 ασθενοφόρα στον τόπο της πυρκαγιάς. Διαξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης.

To taiwanenglishnews επικαλούμενο το Liberty Times μεταφέρει πως το εργοστάσιο παράγει hydroxychloroquine APIs, κι είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο Υδροξυχλωροκίνης hydroxychloroquine ( HCQ ).

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »