Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Κοζάνη: Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο περιφερειάρχης για την ετεροχρονισμένη εμφάνιση κρουσμάτων

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Κοζάνης ζήτησε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, για την ετεροχρονισμένη εμφάνιση κρουσμάτων κορονοϊού από τον Νοέμβριο του 2020 στα κρούσματα της 12ης Ιανουαρίου του 2021.

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης ζήτησε την παρέμβαση της εισαγγελίας Κοζάνης ως προς την ετεροχρονισμένη εμφάνιση κρουσμάτων κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, μολύνσεις από τον Νοέμβριο του 2020 βρέθηκαν αναρτήθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν στην επίσημη λίστα του ΕΟΔΥ στις 12 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κασαπίδης ζήτησε να διερευνηθεί εάν εξαιτίας αυτού του γεγονότος ελήφθησαν αποφάσεις που ζημίωσαν τους πολίτες της περιοχής καθώς η Κοζάνη βρίσκεται σε αυστηρά περιοριστικά μέτρα από τα τέλη Οκτωβρίου με την απαγόρευση κυκλοφορίας να ισχύει από τις 18:00. Παράλληλα επεσήμανε θα πρέπει να διερευνηθεί «αν πολίτες που ήταν θετικοί στον ιό τον

Νοέμβριο του 2020 για τους οποίους ο ΕΟΔΥ δεν ενημερώθηκε ώστε να προχωρήσει σε οδηγίες και σε ιχνηλάτηση του κάθε κρούσματος ξεχωριστά, λειτούργησαν εν αγνοία τους ως φορείς υπερμετάδοσης του ιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δήμαρχοι της περιοχής είναι ανάστατοι μετά την καταγγελία  ότι στη χτεσινή καταγραφή των κρουσμάτων κορονοϊού προστέθηκαν κρούσματα του περασμένου Νοεμβρίου. 

Οι δήμαρχοι της περιοχής ενημερώθηκαν για 15 κρούσματα και στη συνέχεια είδαν τα κρούσματα να αυξάνονται στα 53. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα που μίλησε στο Sputnik, η χτεσινή ανακοίνωση των κρουσμάτων στην περιοχή έδειξε ότι τα κρούσματα ήταν λιγότερα κι ότι προστέθηκαν κρούσματα του περασμένου Νοεμβρίου.

«Χτες ανακοινώθηκαν 53 κρούσματα και προφανώς υπήρξε μια αναστάτωση και από μια έρευνα που έγινε, είδαμε ότι προστέθηκαν τώρα περίπου 40 κρούσματα που είχαν εντοπιστεί στην περιοχή της Εορδαίας τον περασμένο Νοέμβριο» είπε ο κ. Μαλούτας.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »