Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Τα πολύπλοκα χημικά ονόματα θα μας φάνε.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ. ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ.

''Όσο και να ψάξετε τσιπάκι δεν θα βρείτε: Αυτά είναι τα 10 συστατικά του εμβολίου της Pfizer'' γράφουν κάποιες δημοσιεύσεις.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.

''Από τι ακριβώς κατασκευάζεται το εμβόλιο Covid είναι ένα ζήτημα χημείας στη δημιουργία αυτού του συνθετικού mRNA, το οποίο ο Δρ Weissman είπε ότι είναι ιδιόκτητες πληροφορίες και είναι θαμμένες σε έναν περίπλοκο ιστό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.''

Ούτε η Pfizer ούτε η Moderna ανταποκρίθηκαν αμέσως σε αιτήματα για ανάλυση της χημείας στο BNT162b2 ή στο mRNA-1273

''Τέσσερα λιπίδια χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν τα νανοσωματίδια λιπιδίων που αυτοσυναρμολογούνται με το mRNA. Όλα δημιουργούνται συνθετικά. Το κατιονικό λιπίδιο, το οποίο είναι το κύριο συστατικό λειτουργίας, είναι ιδιοκτησία των εταιρειών (πατενταρισμένο)"

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Ο Δρ Drew Weissman, καθηγητής στο

Perelman School of Medicine του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, πρωτοστάτησε στον τύπο εμβολίου που ονομάζεται Messenger RNA (mRNA) και συνεργάστηκε με την Pfizer και την BioNTech για την έκδοση του εμβολίου.

Η δε Paula Cannon, αναπληρώτρια καθηγήτρια μικροβιολογίας στο Keck School of Medicine του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, δήλωσε στο The Independent ότι οι προγραμματιστές εμβολίων έχουν βελτιώσει το φυσικό RNA, το οποίο είναι βραχύβιο και εύθραυστο.

"Μπορούν να φτιαχτούν εντελώς συνθετικά, δεν χρειάζεστε έναν βιολόγο για να τα φτιάξετε χρειάζεστε έναν χημικό", είπε η κ. Cannon.

"Μέρος της μυστικής πηγής αυτών των εμβολίων είναι ότι οι χημικοί έχουν βρει έναν τρόπο να τροποποιήσουν το RNA και να  βελτιώσουν αυτό που έχει αναπτύξει η φύση, για να αυξήσουν τη σταθερότητά του και να μειώνει την ικανότητα του οργανισμού να το αντιλαμβάνεται σαν κάτι ξένο για το σώμα. Δεν θέλουμε το σώμα να φρικάρει για αυτό το RNA που έχει εγχυθεί σε αυτό. Έτσι, υπήρξαν ορισμένες χημικές τροποποιήσεις για να κάνουν το RNA λίγο πιο κρυφό. "

Ενώ η ιδιαιτερότητα αυτών των χημικών τροποποιήσεων δεν είναι άμεσα διαθέσιμη, αυτό που είναι κοινό είναι ότι τα εμβόλια ενθυλακώνονται σε νανοσωματίδια λιπιδίων, ένα λιπαρό κάλυμμα για την προστασία των εύθραυστων μορίων mRNA.''

Από τι είναι κατασκευασμένο το εμβόλιο Covid; Ο επιστήμονας που βρίσκεται πίσω από την τεχνολογία εμβολίων Pfizer και Moderna εξηγεί

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΄ΛΕΞΗ ΓΡΑΦΟΥΝ

''Τέσσερα από αυτά είναι λιπίδια με πολύπλοκα χημικά ονόματα: (4-ydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis (ALC-3015), (2-hexyldecanoate),2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159), 1,2-distearoyl-snglycero-3-phosphocholine (DPSC) και χοληστερόλη.

ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΩΡΕ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΟΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΛΙΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΛΙΠΙΔΙΑ. 

ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ.

''Από την άλλη πλευρά, υλικά με πολύ χαμηλή διαλυτότητα ή ικανότητα αποικοδόμησης, θα μπορούσαν να συσσωρευτούν εντός βιολογικών συστημάτων και να παραμείνουν εκεί για μεγάλες χρονικές περιόδους.''


ΤΑ ΔΕ  ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΑΘΩΑ ΝΑΝΟΛΙΠΙΔΙΑ, (LNP), LIPID NANOPARTICLE , ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ PFIZER, ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΝΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.

Το ALC-0315 είναι μια ένωση που περιέχει εξάνιο και αυτές είναι γνωστό ότι είναι δυνητικά νευροτοξικές.

A comparative study on the toxicity of n-hexane and its isomers on the peripheral nerve

ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;;; 

Το δε ALC-0159 περιέχει πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) που σχετίζεται με υπερευαισθησία και αλλεργιογόνες αντιδράσεις. 

Η πολυαιθυλενογλυκόλη ή PEG χρησιμοποιείται σε εμβόλια για την απενεργοποίηση του ιού. Χρησιμοποιείται επίσης σε πολλά προϊόντα προσωπικής φροντίδας και οι υπερευαίσθητες ή αλλεργικές αντιδράσεις σε αυτό γίνονται όλο και πιο ανησυχητικές. Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα έναντι αυτής της ουσίας - αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.

Polyethylene glycol as a cause of anaphylaxis

Immediate-type hypersensitivity to polyethylene glycols: a review

Immediate Hypersensitivity to Polyethylene Glycols and Polysorbates: More Common Than We Have Recognized

ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΕΣ.

1,2-Distearoyl-sn-γλυκερο-3-φωσφοχολίνη

Αυτή είναι μια επικίνδυνη ουσία που χαρακτηρίζεται ως «επιβλαβής σε περίπτωση κατάποσης». Για το ενέσιμο δεν έχουμε πληροφορίες.Το ερευνητικό πιστοποιητικό ανάλυσης έχει τις ακόλουθες δηλώσεις:

Οξεία τοξικότητα, από του στόματος (κατηγορία 4), H302

Οξεία τοξικότητα, Εισπνοή (Κατηγορία 3), H331

Ερεθισμός του δέρματος (Κατηγορία 2), H315

Ερεθισμός των ματιών (Κατηγορία 2Α), H319

Καρκινογένεση (Κατηγορία 2), H351

Αναπαραγωγική τοξικότητα (Κατηγορία 2), H361

Ειδική τοξικότητα στα όργανα-στόχους - εφάπαξ έκθεση (Κατηγορία 3), Κεντρικό νευρικό σύστημα, H336 Ειδική τοξικότητα στα όργανα-στόχους - επαναλαμβανόμενη έκθεση (Κατηγορία 1), Ήπαρ, Νεφρά, H372

Οξεία τοξικότητα στο υδάτινο περιβάλλον (Κατηγορία 3), H402

https://avantilipids.com/images/MSDS/AvantiPolarLipids_SDS_850365C.pdf

Το τοξικολογικό προφίλ του συστήματος παροχής mRNA δεν μπορεί να προσδιοριστεί επειδή ούτε έχουν δηλωθεί οι συγκεντρώσεις, ούτε έχει δηλωθεί το σύστημα παροχής νανοσωματιδίων, επιφανειακά φορτία και άλλα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά. 

Αυτά μπορεί να αυξήσουν δραματικά το τοξικολογικό προφίλ.

Nanoparticles Toxicity and Their Routes of Exposures

By Ahmet Aydın, Hande Sipahi and Mohammad Charehsaz

Submitted: January 23rd 2012Reviewed: July 2nd 2012Published: October 31st 2012

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

6.4 Ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία των νανοσωματιδίων που χρησιμοποιούνται ως φορείς φαρμάκων;

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης νανοσωματιδίων για φαρμακευτικά σκευάσματα είναι η πιθανότητα διέλευσης του αιματοεγκεφαλικού φραγμού (BBB). Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να είναι το σημαντικό μειονέκτημα για τη συστηματική χορήγηση νανοσωματιδίων όσον αφορά την πιθανή τοξικότητα στον εγκέφαλο.

Όταν αξιολογήθηκαν νανοσωματίδια με διαφορετικά χαρακτηριστικά επιφανείας, τα ουδέτερα νανοσωματίδια και οι χαμηλές συγκεντρώσεις ανιονικών νανοσωματιδίων βρέθηκαν να μην έχουν επίδραση στην ακεραιότητα του BBB, ενώ οι υψηλές συγκεντρώσεις ανιονικών νανοσωματιδίων και τα κατιονικά νανοσωματίδια ήταν τοξικές για το BBB. Τα ποσοστά πρόσληψης του εγκεφάλου, ανιονικών νανοσωματιδίων σε χαμηλότερες συγκεντρώσεις ήταν ανώτερα από τα ουδέτερα ή κατιονικά σκευάσματα στις ίδιες συγκεντρώσεις. Ως εκ τούτου, το επιφανειακό φορτίο νανοσωματιδίων πρέπει να ληφθεί υπόψη για τοξικότητα και προφίλ διανομής εγκεφάλου (Lockman et al 2004).

Η χρήση νανοσωματιδίων ως φορέων φαρμάκων μπορεί να μειώσει την τοξικότητα του ενσωματωμένου φαρμάκου (Kim et al 2003), αν και δεν μπορεί πάντα να γίνει διάκριση μεταξύ του φαρμάκου και της τοξικότητας των νανοσωματιδίων.

In vitro παρατηρήσεις με κερατινοκύτταρα, μακροφάγα και μονοκύτταρα αίματος αποκάλυψαν την επαγωγή οξειδωτικού στρες σε αυτά τα κύτταρα μετά από έκθεση σε νανοσωματίδια (Shvedova et al 2003, Brown et al 2004).

Λαμβάνοντας υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά που καταδεικνύονται για τα νανοσωματίδια, οι δοκιμές που συνήθως εκτελούνται για τον προσδιορισμό της τοξικότητας των προϊόντων μπορεί να μην επαρκούν για την ανίχνευση όλων των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών των νανοσωματιδίων.

Με βάση τις εμπειρίες στην εισπνοή τοξικολογίας, προτάθηκε μια σειρά δοκιμών για την αξιολόγηση της τοξικότητας των νανοσωματιδίων που χρησιμοποιούνται σε συστήματα διανομής φαρμάκων (Borm και Kreyling 2004). 

Αυτές περιελάμβαναν δοκιμές για βλάβη των κυττάρων του αίματος μετά από ενδοφλέβια χορήγηση, αποκρίσεις οξείας φάσης ηπατοκυττάρων ή πνευμονικών κυττάρων, δοκιμές διαπερατότητας ενδοθηλιακών κυττάρων, για αποσταθεροποίηση αθηρωματικών πλακών σε ζωικά μοντέλα για αθηροσκλήρωση, για επιδράσεις στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, για επικουρική δραστηριότητα σε μοντέλο ανοσοποίησης, για ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος με μέτρηση της δραστηριότητας των Τ κυττάρων και της επαγωγής της κυτοκίνης στους λεμφαδένες, για τον προσδιορισμό της επιφανειακής δραστηριότητας και της επαγωγής του οξειδωτικού στρες σε κυτταρικές γραμμές, για τοξικότητα σε διάφορες κυτταρικές σειρές in vitro, και για βιοαπόσταση.

Ένας μηχανισμός τοξικότητας των νανοσωματιδίων είναι πιθανό να είναι η επαγωγή αντιδραστικών ειδών οξυγόνου και το επακόλουθο οξειδωτικό στρες σε κύτταρα και όργανα. 

Ο έλεγχος για την αλληλεπίδραση νανοσωματιδίων με πρωτεΐνες και διάφορους τύπους κυττάρων πρέπει να εξεταστεί ως μέρος της τοξικολογικής αξιολόγησης.  

Με εξαίρεση τα αερομεταφερόμενα σωματίδια που μεταφέρονται στον πνεύμονα, οι πληροφορίες σχετικά με τη βιολογική μοίρα των νανοσωματιδίων, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής, της συσσώρευσης, του μεταβολισμού και της τοξικότητας για τα όργανα είναι ακόμη ελάχιστες.

AYTA TA OΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΝΟΛΙΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;;ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ;;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ;;

ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ, ΕΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΒΙΝΤ ΛΙΓΟ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ, ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

KAI ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΩΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ, ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ;;

"Δεν είναι γνωστό εάν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα". Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα κατά των πρωτεϊνών ακίδων του SARS-CoV-2.

Τα παρακάτω συστατικά έχουν συμπεριληφθεί σε ένα ενημερωτικό δελτίο της βρετανικής κυβέρνησης, αλλά δεν περιλαμβάνουν όλα τα συστατικά, τα οποία για μένα είναι πολύ ύποπτα. Μπορείτε να δείτε το PDF εδώ:

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/943249/Information_for_UK_recipients.pdf

 Ωστόσο, οι πρωτεΐνες ακίδων περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Επομένως, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος τα εμβόλια mRNA όχι μόνο να αποτρέψουν την ανάπτυξη συμπτωμάτων Covid-19, αλλά και να στειρώσουν αποτελεσματικά τις εμβολιασμένες γυναίκες εκπαιδεύοντας το γυναικείο σώμα να επιτεθεί στη συγκυτιν-1.

Η Syncytin-1 υπάρχει επίσης στο σπέρμα, οπότε όχι μόνο οι γυναίκες θα στρωματοποιηθούν αλλά και οι Άνδρες.

Syncytin-1 and its receptor is present in human gametes

''Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. 

Ωστόσο, οι πρωτεΐνες ακίδων περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει τις εμβολιασμένες γυναίκες σε στειρότητα αόριστης διάρκειας.Τα εμβόλια mRNA από την BioNTech/Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). 

Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα έναντι αυτής της ουσίας - αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.''

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;

Risky vaccination experiments

Dr. Wodarg and Dr. Yeadon apply for immediate stop of all corona-vaccine studies and ask for co-signing their petition

Ο Δρ. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν διακοπή όλων των μελετών εμβολιασμού του Κορονοιού, Κάλεσμα για να υπογράψετε την ΑΙΤΗΣΗ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΕΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΦΑΣΗ 3, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΩΟ, ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »