Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Μᾶς …«παίζουν» μὲ σημαδεμένη τράπουλα!!!

To τμήμα Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση της Τουρκίας για την βόμβα, και τηρεί την ίδια ακριβώς στάση απέναντι στον Ερντογάν, που τηρούν και ΟΛΑ τα σιωνιστικά ΜΜΕ, όπως το CNN, ο ECONOMIST, η Jerusalem Post, η Telegraph κλπ.


 Μᾶς ...«παίζουν» μὲ σημαδεμένη τράπουλα!!!1

Ποιοι στελεχώνουν το τμήμα αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, που
άμεσα συνδέθηκε ιδεολογικά με το Soro-κόμμα του HDP;

Μᾶς ...«παίζουν» μὲ σημαδεμένη τράπουλα!!!2

Γιατί αποκλείουν την δράση ξένων υπηρεσιών και ενοχοποιούν τον Ερντογάν, δεδομένου ότι ολόκληρη η Δύση θέλει να τον παροπλίσει;
Γιατί επιτίθεται τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σ’ έναν φίλο του Πούτιν, ακριβώς όπως θα ήθελε η Δύση, ενώ την ίδια στιγμή ο Τσίπρας συζητά με τον Ρώσσο πρόεδρο;

Μᾶς ...«παίζουν» μὲ σημαδεμένη τράπουλα!!!3


Δεν χρειάζονται απαντήσεις…
Σε όλα τα κόμματα ύπαρχουν πράκτορες που επιβάλλονται από τους ξένους. Παλιά είχαμε Αγγλικό, Γαλλικό κόμμα κλπ.
Τώρα έχουμε πράκτορες σε καίριες θέσεις, ώστε η παγκόσμια νεοταξική ατζέντα, που είναι κοινή για όλους, να προχωράει κανονικά.
Μας παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα κοινώς…
Κι εμείς απορούμε, γιατί χάνουμε μονίμως όποιον κι αν στείλουμε στην εξουσία.

Σίγμα



Σκάει ὁ ΣΚΑΙ γιὰ τὴν πιθανὴ νίκη τοῦ Ἐρντογάν!

Σκάει ο ΣΚΑΙ για το ενδεχόμενο να κερδίσει το κόμμα του Ερντογάν και να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος, προκειμένου να αυξήσει τις εξουσίες του Προέδρου της Τουρκίας.

Σκάει ὁ ΣΚΑΙ γιὰ τὴν πιθανὴ νίκη τοῦ Ἐρντογάν!5

Σκάει ὁ ΣΚΑΙ γιὰ τὴν πιθανὴ νίκη τοῦ Ἐρντογάν!7 Σκάει ὁ ΣΚΑΙ γιὰ τὴν πιθανὴ νίκη τοῦ Ἐρντογάν!3

Το ότι ο Obama αποφασίζει μόνος του για επιθέσεις, με μη επανδρωμένα αεροπλάνα, σε ξένες χώρες, σκοτώνοντας ακόμα και Αμερικανούς πολίτες, ΧΩΡΙΣ συνέπειες, δεν ανησυχεί κανένα από τα παπαγαλάκια της πουλημένης δημοσιογραφίας.

Σκάει ὁ ΣΚΑΙ γιὰ τὴν πιθανὴ νίκη τοῦ Ἐρντογάν!2 Σκάει ὁ ΣΚΑΙ γιὰ τὴν πιθανὴ νίκη τοῦ Ἐρντογάν!1

Είναι αυτονόητο ότι οι ΗΠΑ μπορούν να σκοτώνουν όποιον γουστάρουν, όπου γουστάρουν με μία απλή υπογραφή του Ομπάμα. Βαφτίζουν τους ανθρώπινους στόχους «τρομοκράτες», ακριβώς όπως κάνει το Ισραήλ με τους χιλιάδες αμάχους Παλαιστινίους, τους σκοτώνουν στην πατρίδα τους εκ του ασφαλούς, παραβιάζοντας δεκάδες διεθνείς κανονισμούς, όπως ΠΑΝΤΑ έκαναν οι επικυρίαρχοι.

Σίγμα


Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών στην Τουρκία 2015



Ολοκληρώθηκε στις πέντε το απόγευμα η εκλογική διαδικασία στην Τουρκία για την ανάδειξη των 550 βουλευτών της τουρκικής εθνοσυνέλευσης.
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) συγκεντρώνει ποσοστό 40,94% με καταμετρημένο το 99,04% των ψήφων, όπως μεταδίδει το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Με ποσοστό 40,94% και 259 έδρες το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) χάνει την αυτοδυναμία καθώς αδυνατεί να συγκεντρώσει τις 276 έδρες, απαραίτητες για την πλειοψηφία στην εθνοσυνέλευση.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών στην Τουρκία 2015

1. Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης 40,8% 257 έδρες
2. Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα 25,1% 132 έδρες
3. Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος 16,3% 81 έδρες
4. Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών 13,1% 80 έδρες 




Αναδημοσίευση από turkishgreeknews.org
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »