Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τρία αμερικανικά πουλάκια κάθονται και συζητούν




Αποχή προτείνει η ΟΑΚΚΕ  στο δημοψήφισμα της 5 Ιούλη...

2 σχόλια:

  1. Μια απάντηση στην αφίσα της ΟΑΚΚΕ

    Ποιά είναι η θέση της oakke για τα σκόπια;

    Γιατί αυτή η μανία με την Ρωσία ? η Ελλάδα και ο πλανήτης κινδυνεύουν από τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό ? Αμερικάνικό δεν βλέπει ;
    Οι επεμβάσεις που γίνονται συνέχεια και παντού στην πλανήτη από ποιόν άραγε γίνονται ? Από την Αμερική ή την Ρωσία ;;;

    Τι μας λένε αλλού : “ Ο συριακός εμφύλιος, τον οποίο πυροδότησε η ισλαμοφασιστική εξέγερση, μαίνεται και βαθαίνει τη διάσπαση του συριακού έθνους, την ώρα που ο ιμπεριαλισμός, σε όλες του τις εκφάνσεις, αλλά πάντα με κρυφό πρωταγωνιστή το ρώσικο σοσιαλιμπεριαλισμό, εκδηλώνει τη βρώμικη επεμβατική φύση και στη Συρία, μετά το έγκλημα του κατά της Λιβύης.”

    Λοιπόν συριακός εμφύλιος λένε τα παιδιά και όχι επέμβαση της, Ε.Ε.-ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ-ΚΑΤΑΡ-ΙΣΡΑΗΛ που χρηματοδοτούν και οπλίζουν τους εισαγώμενους «επαναστάτες»…. και η oakke μας μιλάει για « ρώσικο σοσιαλιμπεριαλισμό, που εκδηλώνει τη βρώμικη επεμβατική φύση στη Συρία » , και συνεχίζει « μετά το έγκλημα του κατά της Λιβύης... ». Στην Λιβυή βλέπει έγκλημα Ρωσίας όχι Ε.Ε. και ΑΜΕΡΙΚΗΣ ; μάλιστα.

    Το ίδιο βλέπει και στην Ελλάδα με αναφορές του τύπου:
    « Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Πούτιν στραγγαλίζει την χώρα ενώ κάνει πως την σώνει »
    « Ρωσία (Τράπεζα Πειραιώς) »
    « ρωσοκρατούμενες ελληνικές τράπεζες »
    « Εθνική Τράπεζα, η οποία είναι κρατική, θά ‘ναι κι αυτή στα χέρια της Ρωσίας ».

    Μάλιστα, σε λίγο θα μας πουν ότι και η Τράπεζα της Ελλάδος είναι στα χέρια ή θα πέσει στα χέρια της Ρωσίας. Δεν μας λέει όμως π.χ. ποιοί είναι οι τωρινοί ιδιοκτήτες της Τράπεζας της Ελλάδος; γιατί άραγε;
    Για Ρότσιλντ , Soros π.χ. η oakke δεν ξέρει κάτι; Για την σχέση τους με τις τράπεζες και τις μπίζνες που κάνουν στην Ελλάδα ;

    - Μέτοχοι Τράπεζας της Ελλάδος
    - George Soros, John Paulson και Daniel Loeb οι νέοι μέτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς
    - TEVA – Generics «προβάρουν» για αλυσίδες φαρμακείων, Iσραηλινοί και Aμερικανοί βολιδοσκοπούν την αγορά
    - Σε ισραηλινό fund ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων
    - Συνεργασία με το Ισραήλ για τα πετρέλαια της Κρήτης
    - Στην Paulson & Co το 10% της ΕΥΔΑΠ έναντι 86 εκατ. Ευρώ
    - ΟΠΑΠ: Ο Καμίλ Ζίγκλερ νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος
    - και κ.λ.π.

    oakke εύκολη λεία της Ρωσίας η Ελλάδα και μας φάγαν οι Ρώσοι του Πούτιν , ε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΩΛΟΤΑΞΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »