Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τώρα κλαίνε και τραβάνε τα μαλλιά τους

Καλά να πάθουν οι αριστεροί ευρω-πέοι. Ας πρόσεχαν

Ψάχνουν «ευρωπαϊκή λύση» και δεν καταλαβαίνουν ότι για αυτούς δεν υπάρχει χώρος.
Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα , Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, Φιλελεύθεροι και Πράσινοι, «Αριστεροί», ΑΝΤΙ-ΦΑ κλπ είναι για «τηλεοπτικά στιγμιότυπα» από διαδηλώσεις.

Αντιπολίτευση στο σύστημα, είναι μόνο οι οπαδοί του ισχυρού Έθνους κράτους και οι «αριστεροί», διάλεξαν « Open Society», και μανδαμ Τασία.
Και τι δε λένε κλαίγοντας οι «αριστεροί».
Οι δανειστές και η «εσωτερική πέμπτη φάλαγγα» που έχει ταυτιστεί με την γραμμή των ξένων, θέλουν την «ταπείνωση της αριστερής κυβέρνησης».

 Αλλά, όλοι μαζί, η η «εσωτερική πέμπτη φάλαγγα» και η «αριστερή κυβέρνηση», ψηφίζουν « Open Society», και συμφωνούν ότι ο μόνος εχθρός δεν είναι το Καρτέλ των Αφορολόγητων αλλά το «Εθνικό κράτος», δηλαδή η λαϊκή Κυριαρχία και η εθνική Ανεξαρτησία, και φυσικά, η «ακροδεξιά».
Κάπου εκεί είναι και οι «ακραίοι υπερσυντηρητικοί κύκλοι», που όμως δεν είναι τόσο κακοί όσο το «Εθνικό κράτος», και η «ακροδεξιά».

Η «κυβέρνηση δεν θα υποκύψει στις θρασύτητες απαιτήσεις » λέει ο ένας , ο ελληνικός λαός είτε θα υποταχθεί και θα συντριβεί από αυτά που του ζητάνε οι ακραίοι υπερσυντηρητικοί κύκλοι ή θα κοιτάξει τη ζωή του», λέει ο άλλος, «βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το καρτέλ των δανειστών», «είμαστε υπερήφανος λαός», «η σκληροπυρηνική φράξια των δανειστών δεν θέλει συμφωνία, αλλά ρήξη, ταπείνωση της
Ελλάδας και πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα. Δεν θα τους περάσει!». «Οι δανειστές θέλουν να μειώσουν το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης».

Διαλέγετε και παίρνετε.

Λόγια του αέρα των τρομοκρατημένων.
Η ουσία είναι μία. Δεν υπάρχει έντιμη λύση στο πλαίσιο της χρηματοπιστωτικής χούντας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ