Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ρε άει στο διάολο

Αναπτυξιακή είναι η πείνα και η εξαθλίωση των πολλών. Διαρθρωτική μεταρρύθμιση είναι η καράργιση μισθών και συντάξεων. Με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις τους έκοψαν μισθούς και συντάξεις, τριπλασίασαν την ανεργία, προκάλεσαν ύφεση , και μείωσαν το ελληνικό ΑΕΠ κατά 30% αλλά θεωρούν «υφεσιακή» την φορολόγηση των κερδών με 29% αντί 26%. Μιλάνε για λογαριασμό της Ολιγαρχίας και αυτό φαίνεται από την επιμονή τους για κατάργηση του αγγελιοσήμου μέχρι την 31 Οκτωβρίου 2015. ΔΝΤ-Ψυχάρης-Μπόμπολας-ΝΔ. Οι πιστωτές αμφισβητούν την επιμονή της ελληνικής κυβέρνησης σε επιβολή μόνο φορολογικών μέτρων και ζητούν μείωση των κρατικών δαπανών.

Η Τρόικα τώρα θέλει να αναπροσαρμοστεί το ύψος των μέτρων της διετίας 2015-2016 από τα 7,9 δισ. στα 11 δισ. ευρώ, ζητούν παντού ΦΠΑ στο 23% και
κατάργηση του ΕΚΑΣ άμεσα. Oι δανειστές επιμένουν για 


•100% προκαταβολή φόρου από τα νομικά πρόσωπα

•Κατάργηση φοροαπαλλαγών στα αγροτικά καύσιμα

•Μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 400 εκ. •Μικρότερη αύξηση στη φορολογία νομικών προσώπων

•Αφαίρεσαν τη φορολογία e-gaming -VLTs (φρουτάκια) .Αφαίρεσαν τα έσοδα από τις άδειες 4G και 5G

•Αφαίρεσαν τις φοροαπαλλαγές για τους κατοίκους των νησιών.

• Πλήρη εφαρμογή του νόμου 3863/10 στον υπολογισμό των συντάξεων, και επιμένουν σε Σύνταξη στα 67 ή στα 62 χρόνια με 40 χρόνια εργασίας

•Αύξηση εισφορών υγείας συνταξιούχων από το 4% στο 6%

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »