Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Οι Αμερικανοί κατασκόπευαν τους Σιράκ, Σαρκοζί και Ολάντ.

Γαλλία: Δεν θα ανεχθούμε καμία απειλή στην εθνική μας ασφάλεια Σάλος για τις προεδρικές παρακολουθήσεις
Στο υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ


Σε υψηλούς τόνους αντιδρά επισήμως το Παρίσι στις αναφορές πως τρεις γάλλοι πρόεδροι -Ολάντ, Σαρκοζί και Σιράκ- είχαν πέσει θύματα παρακολούθησης από την αμερικανική NSA: Μετά από έκτακτη συνεδρίαση στο Μέγαρο Ηλυσίων, ο γάλλος πρόεδρος ανέφερε πως η Γαλλία «δεν θα ανεχθεί καμία απειλή στην εθνική της ασφάλεια».
Παράλληλα, η πρέσβης των ΗΠΑ στο Παρίσι κλήθηκε στο γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Οι αμερικανικές αρχές έχουν αναλάβει δεσμεύσεις, πρέπει να επαναδιατυπωθούν και να τηρηθούν αυστηρά» αναφέρεται στην ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας μετά τη έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής Άμυνας.

Η ανακοίνωση καταδίκασε ως «απαραδέκτη» την παρακολούθηση «μεταξύ συμμάχων».

Στο Παρίσι έχει πέσει σαν βόμβα η αναφορά, βάσει
εγγράφων του Wikileaks, πως οι γάλλοι πρόεδροι Φρανσουά Ολάντ, Νικολά Σαρκοζί και Ζακ Σιράκ είχαν πέσει θύματα παρακολουθήσεων από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Ο Λευκός Οίκος έσπευσε να αντιδράσει, λέγοντας πως «δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ στόχο τις επικοινωνίες του Ολάντ» -περιοριζόμενος δηλαδή μόνο στον νυν πρόεδρο, «παράλειψη» οπυ στα γαλλικά ΜΜΕ ερμηνεύθηκε ως έμμεση επιβεβαίωση (τουλάχιστον) για Σαρκοζί και Σιράκ.


BHMA
το είδα

Οι λεονταρισμοί της Γαλλίας

Ο Πούτιν (Ρωσία) είχε παραγγείλει και πληρώσει  στην Γαλλία δύο πολεμικά πλοία Μιστράλ, σε μία συμφωνία μαμούθ, ύψους 1.2 δις ευρώ, με την προοπτική για αγορά ακόμη δύο πλοίων. 
Μία συμφωνία περίπου 2.5 δις ευρώ, η μεγαλύτερη συμφωνία που έγινε ποτέ ανάμεσα σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, και σε χώρα μη μέλος. Και όχι μία τυχαία χώρα εκτός του ΝΑΤΟ, αλλά την Ρωσία. Ο Πούτιν, εκτός από τις στρατιωτικές παραγγελίες, έδωσε επίσης ποσοστά στον South Stream στην κρατική Γαλλική Electricite de France.


Τα πλοία Μιστράλ έχουν ήδη κατασκευαστεί. Το πρώτο δεν παραδώθηκε από το Νοέμβριο του 2014 όπως ήταν προγραμματισμένο και το το δεύτερο σκάφος τύπου Mistral θα παραδινόταν το Φθινόπωρο του 2015.
Ο λόγος που δεν θα παραδωθούν τα πλοία στην Ρωσία ή αν η Ρωσία θα πάρει αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων ευρώ για παραβίαση του συμβολαίου από τη Γαλλία, είναι η εντολή που έδωσαν οι ΗΠΑ στην Γαλλία (Όχι στην πώληση Μιστράλ στη Ρωσία).
Έτσι η Γαλλία, δια στόματος του προέδρου Φρανσουά Ολάντ, αποφάσισε να αναβάλει επ' αόριστον την παράδοση στη Ρωσία των δύο ελικοπτεροφόρων πλοίων τύπου «Mistral».
Κατά τα άλλα όσον αφορά τις παρακολουθήσεις από τις ΗΠΑ των τριών τελευταίων προέδρων της Γαλλίας και κυβερνητικών συναντήσεων, η Γαλλία δηλώνει: "Δεν θα ανεχθούμε καμία απειλή στην εθνική μας ασφάλεια" και 

1 σχόλιο:

  1. Προφανώς οι Γάλλοι, και οι άλλοι, θα πέσανε από τα σύννεφα.

    Πώς είναι δυνατόν οι παγκόσμιοι προστάτες της Δημοκρατίας να κάνουν τέτοια ενέργεια ;

    Θα πρόκειται περί προπαγάνδας της Ρωσσίας, και καλό θα είναι να επεκτείνουν τα μέτρα εναντίον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »