Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Αδιάσειστα στοιχεία από Κυβερνητικά Δεδομένα της Νέας Ζηλανδίας για τη Δημοκτονία των mRNA Εμβολίων. (ΒΙΝΤΕΟ - Πρέπει οπωσδήποτε να το παρακολουθήσετε)

Αυτές οι αποδείξεις από τη Νέα Ζηλανδία είναι φρικτές. Αδιάψευστη απόδειξη της εσκεμμένης δημοκτονίας από τα βιολογικά όπλα Κόβιντ19. 

30/11/2023 - Το πιο σοκαριστικό βίντεο που αποδεικνύει με επίσημα κρατικά στοιχεία τη δημοκτονία του πλανήτη από τα mRNA εμβόλια.

Το βίντεο είναι μεγάλο (1 ώρα) και δεν θέλησα να κόψω κάτι ένεκα της σημαντικότητάς του. Εάν δεν έχετε το χρόνο να αφιερώσετε μία ώρα για να ακούσετε ένα άνθρωπο που θυσίασε τη καριέρα του, και διακινδυνεύει τη ζωή του για να βγάλει στο φως την αλήθεια, καλύτερα να μην δείτε αυτό το βίντεο. Μπορείτε να συνεχίσετε την πλοήγησή σας στην απέραντη, αχανή και άχρηστη υπερπληροφορία του ἰντερνετ.

  • Αυτές οι αποδείξεις από τη Νέα Ζηλανδία είναι φρικτές. Αδιάψευστη απόδειξη της εσκεμμένης δημοκτονίας από τα βιολογικά όπλα Κόβιντ19. Ένας κυβερνητικός πληροφοριοδότης από τη Νέα Ζηλανδία τα βγάζει όλα στη φόρα.

  • Έχει ακόμη και στατιστικά στοιχεία ανά εμβολιαστή και

    μπορείτε να δείτε ότι στο όνομά τους το 24% των εμβολιασμένων δολοφονήθηκε.

  • Κάποιες περιοχές στη Νέα Ζηλανδία είχαν 30% θνησιμότητα από τις ενέσεις βιολογικών όπλων Κόβιντ19. Αυτό εντοπίστηκε σε συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα.

  • Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτό! Αυτό είναι το πιο σημαντικό αποδεικτικό βίντεο που έχει αναρτηθεί οπουδήποτε.

Παρακαλείστε να το παρακολουθήσετε και να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες παντού.


 

Είναι ώρα για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Πρόσφατα, ένας κυβερνητικός συνεργάτης του Υπουργείου Υγείας της Νέας Ζηλανδίας παρείχε στον Steve Kirsch πρωτογενή δεδομένα με την ηλικία του ατόμου, τον χρόνο εμβολιασμού, τον αριθμό των εμβολιασμών και την ημερομηνία θανάτου. Αυτό ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για να διαλευκανθεί τι συμβαίνει, ιδίως δεδομένου ότι η Νέα Ζηλανδία έχει σχετικά μικρό πληθυσμό (5,2 εκατομμύρια άτομα) και είναι γνωστή για τη πολύ καλή τήρηση αρχείων.

Σήμερα, χάρη σε έναν θαρραλέο πληροφοριοδότη που εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, έχουμε πληροφορίες σε επίπεδο ρεκόρ από έναν μεγάλο πληθυσμό όλων των ηλικιών και τις δημοσιοποιούμε για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ο πληροφοριοδότης του Εθνικού Κέντρου Υγείας της Νέας Ζηλανδίας (NZMH), ο διαχειριστής βάσεων δεδομένων της Oracle Barry Young, είναι ήρωας. Ήξερε ότι θα διακινδύνευε τη ζωή του και ότι θα μπορούσε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή, αλλά έκανε τη θαρραλέα κίνηση να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα για να τα δουν όλοι. Πρόκειται για μια άκρως αξιέπαινη πράξη κοινωνικής προσφοράς. Ουσιαστικά κατέστρεψε το υπόλοιπο της ζωής του για να σώσει τις ζωές άλλων.

Ο Barry Young, 56 ετών, είχε πρόσβαση σε δίκτυο υπολογιστών της υπηρεσίας δημόσιας υγείας "Te Whatu Ora". Φυσικά αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία ότι εμπλέκεται σε "μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη και κατάχρηση δεδομένων" που αφορούν το εμβόλιο Κόβιντ-19.

Ο Young αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και επτά ετών για το αδίκημα. Όταν έφτασε στο περιφερειακό δικαστήριο του Ουέλινγκτον για την αρχική ακρόαση, μια αίθουσα με υποστηρικτές του σηκώθηκε και τον χειροκρότησε, με αποτέλεσμα ο δικαστής να απειλήσει να τους διώξει. Ο Young θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τη δίκη του σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Να σημειωθεί ότι μόλις ανέβηκε το βίντεο στο YouTube κατέβηκε σε λιγότερο από 5 λεπτά!!!

Αυτό το σύνολο δεδομένων που αποκάλυψε ο πληροφοριοδότης από τη Νέα Ζηλανδία περιελάμβανε 4.193.438 καταγραφές εμβολιασμών. Τα δεδομένα αφορούν μόνο το πρόγραμμα "Πληρωμή ανά δόση" (PPD) στη Νέα Ζηλανδία.

Περίπου 12 εκατομμύρια εμβολιασμοί κόβιντ έχουν χορηγηθεί συνολικά στη Νέα Ζηλανδία και αποτελούνταν από 2.215.730 μοναδικά άτομα, από τα οποία πέθαναν τα 37.285.

Τα δεδομένα αφορούν μόνο το πρόγραμμα "Πληρωμή ανά δόση" (PPD) στη Νέα Ζηλανδία, το οποίο είναι 4 εκατ. από τις 12 εκατ. εγγραφές.

Έτσι, στην ουσία, κάλυψε το ένα τρίτο των εμβολιασμών και λίγο περισσότερο από το μισό πληθυσμό.

Σύμφωνα με την ανάλυση του Steve Kirsch, τα εμβόλια για τον COVID έχουν σκοτώσει πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και εκτιμά ότι το εμβόλιο προκαλεί 1 θάνατο ανά 1.000 δόσεις κατά μέσο όρο σε έναν τυπικό πληθυσμό, και συνάδει με άλλες προσεκτικές αναλύσεις, όπως του Rancourt. Και τώρα υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχτεί.

Τα επίσημα αρχεία θανάτου της Νέας Ζηλανδίας δείχνουν περίπου 10.000 πλεονάζοντες θανάτους από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια. Ο αριθμός αυτός είναι συγκρίσιμος με τον αριθμό που προβλέπεται από τα δεδομένα των εμβολίων (1 υπερβάλλων θάνατος ανά 1.000 δόσεις).

Ας δούμε συνοπτικά τι βρήκε ο Steve Kirsch:

Αυτό το γράφημα δείχνει και ότι το εμβόλιο κόβιντ αυξάνει δραματικά τον κίνδυνο θανάτου (Κίνδυνος θνησιμότητας ή "MR = Mortality Risk") και, δυστυχώς, αυτό το φαινόμενο επιμένει για μήνες μετά τη χορήγηση του εμβολίου.

Τα δεδομένα δείχνουν μια έξαρση θνησιμότητας που κορυφώνεται περίπου 6 μήνες μετά τη χορήγηση της δόσης.

Ομοίως, ο κίνδυνος αυτός αυξάνεται καθώς κάνετε περισσότερες δόσεις από το εμβόλιο.

Αυτό είναι σημαντικό διότι συνάδει τόσο με αυτό που έχουμε δει σε όλη την εκστρατεία εμβολιασμού (η τοξικότητα του εμβολίου αυξάνεται με κάθε επόμενη δόση) όσο και με τους γενικούς νόμους της τοξικολογίας (περισσότερες δόσεις μιας τοξίνης είναι πιο πιθανό να σκοτώσουν κάποιον).

Το επόμενο διάγραμμα είναι αυτό που θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο θλιβερά:

Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία τόσο αυξάνεται δραματικά ο κίνδυνος θανάτου (Κίνδυνος θνησιμότητας ή "MR = Mortality Risk"), από τους εμβολιασμούς.

Μας έκαναν πλύση εγκεφάλου ότι τα εμβόλια κατά της κόβιντ είναι ασφαλή 100% για τους ηλικιωμένους και τους ευπαθείς. Το υπολογιστικό φύλλο δείχνει ξεκάθαρα ότι τα άτομα άνω των 60 ετών που βλέπουν την υπερβολική θνησιμότητα ταιριάζει ακριβώς με τα δημόσια δεδομένα, δηλώνει ο Steve Kirsch.

Στόχος του Steve Kirsch ήταν να δημοσιοποιήσει όλα τα δεδομένα που έχει συλλέξει, ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτά και να επαληθεύσουν τους ισχυρισμούς του (στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση εδώ).

“Τα γραφήματα μιλούν από μόνα τους. Δεν γίνεται πιο ξεκάθαρο από αυτό. Μπορείτε να μεταβάλλετε και τις τέσσερις ανεξάρτητες μεταβλητές και να δείτε το ίδιο σήμα.”

Αυτό που έδειξαν όλα αυτά τα δεδομένα (και άλλα όπως αμέτρητες αναλύσεις VAERS) είναι ότι τα εμβόλια για τον COVID έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους και ότι η πλειονότητα αυτών των θανάτων συμβαίνουν μήνες μετά τον εμβολιασμό και επηρεάζουν κυρίως τους ηλικιωμένους.

Εάν έχετε ένα υπόβαθρο στην ανάλυση δεδομένων, θα σας συμβούλευα ανεπιφύλακτα να προσπαθήσετε να δείτε και τα δεδομένα, τόσο για να επιβεβαιώσετε μόνοι σας ότι τα εμβόλια είναι όντως επιβλαβή όσο και για να δείτε τι άλλο μπορείτε να βρείτε στο το σύνολο αυτών των δεδομένων.

Σημείωση: ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εκτιμήσουμε σχετικά με αυτά τα δεδομένα είναι ότι οι θάνατοι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς για κάθε θάνατο υπάρχει ένας σημαντικά μεγαλύτερος αριθμός χρόνιων και αναπηρικών τραυματισμών (π.χ. η ομάδα του Dowd διαπίστωσε ότι οι αναπηρίες ήταν 10-20 φορές περισσότερες από τους θανάτους).

Η Ανάλυση Δεδομένων της Νέας Ζηλανδίας δημοσιοποιείται

Σημαντική πολιτική αλλαγή συντελέστηκε στη Νέα Ζηλανδία μετά από έξι χρόνια φιλελεύθερης διακυβέρνησης της Jacinda Ardern. Η πρώην πρωθυπουργός Ardern, η οποία απροσδόκητα ανακοίνωσε ότι δεν είχε πλέον "την απαραίτητη ενέργεια ή δύναμη" για να εκπληρώσει τη θέση της τον Ιανουάριο του 2023, παρέδωσε τη σκυτάλη στον Chris Hipkins, ο οποίος υπέστη συντριπτική ήττα στις γενικές εκλογές του 2023 στη Νέα Ζηλανδία από τον συντηρητικό Christopher Luxon στις 14 Οκτωβρίου 2023.

Με τις εκλογές να έχουν περάσει, η ηγέτης του Κόμματος των Πιστών [NZ Loyal Party] της Νέας Ζηλανδίας Liz Gunn εξέδωσε μια μετεκλογική ενημέρωση την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2023, με τον τίτλο "Η μητέρα όλων των αποκαλύψεων [The Mother of all Revelations]" και μπορείτε να δείτε εδώ.

Πριν από τις εκλογές, η Gunn ήρθε σε επαφή με έναν πληροφοριοδότη, ο οποίος είχε πληροφορίες που συνέδεαν δεκάδες χιλιάδες θανάτους πολιτών της Νέας Ζηλανδίας με τα εμβόλια Κόβιντ-19. Αυτός ο ανώνυμος πληροφοριοδότης επέμενε ότι τα λεγόμενά του ήθελε να δημοσιευτούν "μετά τις εκλογές".

Σε αυτό το βίντεο λέει:

“Έχουμε έρθει τώρα σε μια άγνωστη τοποθεσία με έναν επιστήμονα/μαθηματικό από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στη στατιστική ανάλυση. Το άτομο αυτό εξέτασε μαζί μας τα δεδομένα και επιβεβαιώνει τη θέση μας ότι είναι καταστροφικά. Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες θάνατοι που συνδέονται με τα εμβόλια [ΚΟΒΙΝΤ], και αυτή είναι μόνο μία από τις θέσεις που καταγράφουν αυτού του είδους τις πληροφορίες στη Νέα Ζηλανδία. Δεν γνωρίζουμε πόσες ακόμη τέτοιες βάσεις δεδομένων υπάρχουν στη χώρα. Έτσι προκύπτει ότι, καθώς οι θάνατοι είναι συνήθως λιγότεροι από τον αριθμό των παρενεργειών, τότε η προέκταση του αριθμού των τραυματισμένων και νεκρών Νεοζηλανδών αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρα ανησυχητική.”

“Είδαμε στα δεδομένα ότι υπάρχουν πολλές ομάδες θανάτων. Άνθρωποι που παρευρέθηκαν στο ίδιο σημείο εμβολιασμού και εμβολιάστηκαν ο ένας μετά τον άλλον σε διαδοχικές ώρες την ίδια ημέρα. Είδαμε την ημερομηνία του εμβολιασμού τους. Είδαμε την ημερομηνία θανάτου τους. Επιτρέψτε μου να σας δώσω μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα.”

“Μια μέρα, 30 άτομα εμβολιάστηκαν την ίδια μέρα στην ίδια τοποθεσία. Όλοι έχουν πεθάνει τώρα και οι θάνατοί τους βρίσκονται σε στενή χρονική εγγύτητα μεταξύ τους. Είναι 30. Είναι όλοι οι παίκτες ενός αγώνα ράγκμπι στο γήπεδο που ξαφνικά πέθαναν. Βλέπετε, στατιστικά, ο αριθμός των θανάτων που είδαμε δεν μπορεί να αποδοθεί σε φυσικά αίτια, δεδομένου του ίδιου τόπου και της ίδιας ημερομηνίας εμβολιασμού. Θα ήταν αυτό που λένε στατιστικά εξαιρετικά απίθανο.”

“Ζητάμε τη διεξαγωγή έρευνας. Όχι μια οποιαδήποτε έρευνα, μια πλήρη ποινική έρευνα που δεν θα παραλείψει τίποτα. Η Νέα Ζηλανδία είναι ένας τόπος εγκλήματος. Πρέπει να κατασχεθούν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές οποιουδήποτε σχετίζεται με αυτή την εκστρατεία των εμβολιασμών ΚΟΒΙΝΤ με οποιαδήποτε ιδιότητα, τα κινητά τηλέφωνα, οι επικοινωνίες, οι τραπεζικοί λογαριασμοί, τα αρχεία και ένα σωρό άλλες στοχευμένες πληροφορίες.”

Η Gunn συνέχισε με έναν ισχυρό λόγο:

"Έχουμε αποδείξεις από τον OIA (Official Information Act), αποδεικτικά στοιχεία του Νόμου περί Επίσημων Πληροφοριών, ότι "η κυβέρνηση γνώριζε κάθε παρενέργεια πριν από τη χορήγηση έστω και ενός εμβολίου στη Νέα Ζηλανδία". Η πηγή για τον ισχυρισμό της μπορεί να βρεθεί εδώ και εδώ.”

“Η Gunn δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας είχε πρόσβαση στα δεδομένα της Pfizer μετά την κυκλοφορία στην αγορά, τα οποία αποκάλυπταν 1.223 θανάτους και πολλές σελίδες ανεπιθύμητων παρενεργειών, πριν η κυβέρνηση ξεκινήσει τη μαζική εκστρατεία "εμβολιασμού" στις 10 Μαρτίου 2021.”

Έγγραφο της Pfizer 5.3.6 (Παρενέργειες μετά την κυκλοφορία στην αγορά)

"Συνεπώς, αυτά τα στοιχεία καταστρέφουν το αφήγημα περί "ασφαλούς και αποτελεσματικού", δήλωσε η Gunn. "Υπογραμμίζουν επίσης τη σοβαρότητα και το μέγεθος αυτών που μόλις δήλωσα σε αυτή τη δήλωση".

"Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που είναι σίγουρο. Δεν πρέπει να χορηγηθούν άλλα εμβόλια σε αυτή τη χώρα", τόνισε η Gunn. "Έχουν χαθεί τόσες πολλές ζωές. Είδαμε 13 παιδιά στον κατάλογο [των θανάτων] που εξετάσαμε μόνο εμείς".

Το κείμενο που ακολουθεί είναι οι υπόλοιπες δηλώσεις της Gunn στο βίντεο:

“Από τότε που με πλησίασε αυτός ο πληροφοριοδότης, λέγοντας ότι ήθελε να τα δημοσιοποιήσω μόλις μπω στο Κοινοβούλιο, ήθελα να δημοσιοποιηθούν αυτά τα δεδομένα αμέσως. Έκτοτε δυσκολεύομαι να κοιμηθώ τη νύχτα, γνωρίζοντας ότι αυτό το επίπεδο λεπτομερειών είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά όπως διαπιστώνουμε σήμερα αποκρύπτεται.”

“Βλέπετε, οι πληροφοριοδότες αντιμετωπίζουν πάντα μεγάλο κίνδυνο, όπως όλοι μας, οι οποίοι προσπαθούν να φέρουν την αλήθεια στον λαό αυτής της χώρας υπό συνθήκες επείγουσας ανάγκης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, όταν υπάρχουν συνεχιζόμενες παρενέργειες, τα στοιχεία αυτά δεν δημοσιεύονται αμέσως, ώστε να δοθεί τέλος σε αυτή τη βλάβη και να ξεκινήσει μια ολοκληρωμένη ποινική έρευνα.”

Γι' αυτό απευθύνω έκκληση σε εσάς, τον λαό της Νέας Ζηλανδίας. Πρέπει όλοι σας να απαιτήσετε να μπει ένα τέλος στους εμβολιασμούς. Εάν δεν αντιμετωπιστεί επειγόντως, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα είναι σε θέση να κηρύξει την επόμενη πανδημία και να επιβάλει τη συμμόρφωση των μαζικών εμβολίων σύμφωνα με τον νόμο περί ετοιμότητας για πανδημία, ο οποίος σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Κάντε έρευνα για το θέμα αυτό.

“Αυτό που θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να μεταφερθούν αυτές οι αλήθειες σε εσάς, τον λαό της Νέας Ζηλανδίας. Και η τελευταία μου λέξη σήμερα θα είναι η εξής: Προσεύχομαι να σταματήσει επιτέλους η πικρία, η κακία, η υπονόμευση του ενός από τον άλλο. Και ότι αυτό το θέμα, αυτή η σημαντική, κρίσιμη συμπόρευση θα μας ενώσει επιτέλους όλους στη Νέα Ζηλανδία. Και να σταθούμε όρθιοι απέναντι σε αυτή τη νέα κυβέρνηση και να πούμε ότι απαιτούμε την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας.

Στις 28 Νοεμβρίου, ο επικεφαλής αναλυτής δεδομένων της Νέας Ζηλανδίας (και πηγή των παραπάνω δεδομένων) αποφάσισε να βγει στη δημοσιότητα και να αποκαλύψει αυτά που ήταν σε μοναδική θέση να παρατηρήσει με την κυκλοφορία των εμβολίων. 

Συγκεκριμένα, διαπίστωσε ότι υπήρξε μαζική αύξηση των θανάτων αμέσως μετά την κυκλοφορία των εμβολίων. Επιπλέον, σε μερικές περιπτώσεις, δόθηκαν θανατηφόρες παρτίδες που προκάλεσαν τον θάνατο του 4,5 έως 21,3% των ληπτών και ότι μερικοί εμβολιαστές παρουσίασαν ποσοστό θανάτων μεταξύ του 10 έως 24% σε όσους εμβολίασαν, αλλά για κάποιο λόγο δεν μίλησαν.

Ολόκληρη την παρουσίασή του μπορείτε να τη δείτε στο υποτιτλισμένο βίντεο στα Ελληνικά και συμβάλλει στο να γίνει κατανοητό πώς είναι να επωμίζεσαι τις ευθύνες, ενώ όλοι οι άλλοι σιωπούσαν.

Συμπέρασμα

Σε αυτό το σημείο, όλοι μας πιστεύουμε ότι οι υγειονομικές αρχές και οι ἑιδικοί” ανά το πλανήτη έχουν πλήρη επίγνωση της τρέχουσας καταστροφής και κάνουν ό,τι μπορούν για να τη συγκαλύψουν, διότι αλλίωτικα θα μπουν φυλακη. Τα πράγματα είναι πολύ κοντά σε ένα σημείο καμπής τώρα, διότι:

  • Η πλειοψηφία των ανθρώπων γνωρίζει ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά.

  • Οι αποδείξεις (και οι διαρροές) για τη βλάβη των εμβολίων συνεχίζουν να αναδύονται, ακατάπαυστα! Ελπίζουμε και σε Έλληνες θαραλέους πληροφοριοδότες.

  • Δεν υπάρχει πλέον οικονομικό κίνητρο για να το κουκουλώσουν και χρηματοδότηση για να συνεχίσουν να πιέζουν για την κυκλοφορία τους στην αγορά (αφού καμία κυβέρνηση δεν θα τα αγοράσει). Αντίθετα το κίνητρό τους είναι πλέον να στραφούν στην ακόμη πιο κερδοφόρα θεραπεία αυτών που έχουν τραυματιστεί.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε τώρα χρειάστηκε πολλή δουλειά από πολλούς θαρραλέους και αφοσιωμένους αγωνιστές, και πρέπει να ευχαριστήσουμε ειλικρινά τον θαραλέο επιστήμονα με το ψευδώνυμο Ουίστον Σμιθ και πραγματικό όνομα Barry Young από τη Νέα Ζηλανδία και τον Steve Kirsch για τη εξαιρετική δουλειά που έκανε για τη ανάλυση αυτών των δεδομένων.

Ελπίζω ο Ουίστον Σμιθ να εμπνεύσει και κάποιον άλλο ήρωα και στη πατρίδα μας και να ξεκινήσει να μιλάει με τα Ελληνικά δεδομένα….

Ελπίζω να ήταν χρήσιμο για τον καθένα από εσάς και να έδωσε ένα ανθρώπινο πρόσωπο στην τεράστια ποσότητα ανθρώπινου πόνου που περικλείεται μέσα στα συνοπτικά σημεία δεδομένων που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο και βίντεο.


Πηγές:

  • Newly Leaked Data Shows Just How Dangerous the COVID Vaccines Are

The Forgotten Side of Medicine
Newly Leaked Data Shows Just How Dangerous the COVID Vaccines Are
Throughout my lifetime, I have heard people claim that the future will bring better technology and that science will make the world a better place and solve all our problems. Yet, again and again, these promises fail to materialize, and we are perpetually stuck waiting for science’s promised future…
Read more
  • Data from the New Zealand Ministry of Health shows that the COVID vaccines have killed over 10 million worldwide

Steve Kirsch's newsletter
Data from the New Zealand Ministry of Health shows that the COVID vaccines have killed over 10 million worldwide
Update If you want to attack my analysis you can do so 5 ways: Show the data is not legit Show that the data can’t be used because it isn’t complete Show the the analysis method (time-series cohort) is improper Show that there is an execution bug (in buckets.py or the v4 spreadsheet…
Read more

 

Πηγή κειμένου:https://nioland.substack.com/
 
 «Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ Η JACINDA……ΠΗΡΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ……

    https://www.hks.harvard.edu/faculty-research/policy-topics/public-leadership-management/jacinda-ardern-has-lot-be-proud-former

    Η Jacinda Ardern, η οποία κέρδισε διεθνή αναγνώριση για την ηγεσία της ως πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, έχει διοριστεί σε διπλές υποτροφίες στο Harvard Kennedy School—ως 2023 Angelopoulos Global Public Leaders Fellow και ως Hauser Leader στο School’s Center for Public Leadership. Η ανακοίνωση έγινε από τον κοσμήτορα της Σχολής Κένεντι Ντάγκλας Έλμενντορφ .
    Η κ. Ardern αποχαιρετώντας για το επόμενο εξάμηνο τους συμπολίτες της απεκάλυψε ότι αισθάνεται απίστευτα ταπεινή που προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο Harvard University αργότερα αυτό το έτος ως 2023 Angelopoulos Global Public Leaders Fellow και ως Hauser Leader στο Kennedy School’s Center for Public Leadership.
    «Η Jacinda Ardern «Κέρδισε τον σεβασμό πολύ πέρα ​​από τις ακτές της χώρας της και θα φέρει σημαντικές γνώσεις για τους μαθητές μας και θα δημιουργήσει ζωτικές συζητήσεις σχετικά με τις επιλογές δημόσιας πολιτικής που αντιμετωπίζουν οι ηγέτες σε όλα τα επίπεδα».
    Το πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders, που ιδρύθηκε με την υποστήριξη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, παρέχει ευκαιρίες σε ηγέτες υψηλού προφίλ που μεταβαίνουν από ρόλους δημόσιας υπηρεσίας να περάσουν χρόνο στη Σχολή Κένεντι του Χάρβαρντ. Το πρόγραμμα Hauser Leaders, το οποίο ξεκίνησε με την υποστήριξη των Rita και Gustave Hauser και βασίζεται στο School’s Center for Public Leadership , φέρνει αρκετούς ηγέτες υψηλού προφίλ από δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην πανεπιστημιούπολη κάθε εξάμηνο για να συνεργαστούν με φοιτητές και καθηγητές ανάπτυξη δεξιοτήτων στην ηγεσία με αρχές.
    ========
    Η πρώην πρωθυπουργός Jacinda Ardern διεφυγε στο ΑΜΕΡΙΚΑ???????

    https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1731788594782548440

    Υ.Γ. Jacinda ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΥΠΕΡ BINTEO ME AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.....
    `Ηταν πολλά τα οφέλη της Pfizer

    https://twitter.com/Rapidsloth_/status/1731467248768852253

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »