Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Το πάνε για συγκάλυψη; Το CBN αναφέρει: επιστήμονες ισχυρίζονται πως το νέο στέλεχος Covid μπορεί να προκαλέσει καρδιακά προβλήματα…

Όπως αναφέρει το καθεστωτικό μέσο… Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας (ποιοι απ όλους;) έχουν προειδοποιήσει ότι υπάρχει αύξηση στις πιθανότητες καρδιακών προβλημάτων για όσους κολλήσουν το νέο στέλεχος Covid.

Οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι ένα νέο στέλεχος του Covid θα μπορούσε να προκαλέσει πιθανά καρδιακά προβλήματα.

«Η έρευνα για το νέο στέλεχος που είναι γνωστό ως JN.1, θα μπορούσε να προκαλέσει «παγκόσμιο κίνδυνο υγειονομικής περίθαλψης» που σχετίζεται με τον COVID-19, δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια «πανδημία καρδιακής ανεπάρκειας».

Λόγω της εισροής του νέου στελέχους JN.1, σημειώθηκε αύξηση των κρουσμάτων Covid σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Κίνας και της Ινδίας τις τελευταίες εβδομάδες.

Το κορυφαίο ερευνητικό ινστιτούτο της Ιαπωνίας Riken ανέφερε ότι με την νέα παραλλαγή προσκολλάται ο κορωνοϊός μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα και στην καρδιά. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι που κολλούν τον ιό μπορεί να υποφέρουν από «μειωμένη καρδιακή λειτουργία».

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι προειδοποιούν ότι

σε συνδυασμό με τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων γρίπης, αυτό το χειμώνα ενδέχεται να σημειωθεί σημαντική αύξηση των κρουσμάτων ασθένειας.

Αυτό έρχεται πριν από πολυσύχναστες κοινωνικές εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.

Η έκθεση αναφέρει: «Μολονότι δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής πειστικές κλινικές ενδείξεις ότι η επίμονη λοίμωξη SARS-CoV-2 σχετίζεται με μειωμένη καρδιακή λειτουργία, η μελέτη απόδειξης της ιδέας της πιθανότητας επίμονης μόλυνσης από SARS-CoV-2 είναι πιθανός κίνδυνος ευκαιριακής εξέλιξης της καρδιακής ανεπάρκειας που θα πρέπει να επικυρωθούν από ένα τρισδιάστατο μοντέλο ανθρώπινου καρδιακού ιστού που θα χρησιμεύσει ως ο κώδωνας κινδύνου για έναν παγκόσμιο κίνδυνο για την υγεία».

(Το παράπανω δεν πρόκειται για κακή μετάφραση, έτσι λέει η έρευνα τους..)

Αναρωτιέμαι γιατί? «Οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι ένα νέο στέλεχος του Covid θα μπορούσε να προκαλέσει πιθανά καρδιακά προβλήματα. Η έρευνα για το νέο στέλεχος που είναι γνωστό ως JN.1, θα μπορούσε να προκαλέσει «παγκόσμιο κίνδυνο υγειονομικής περίθαλψης» που σχετίζεται με τον COVID-19, δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια «πανδημία καρδιακής ανεπάρκειας».

Και αυτό έρχεται καθώς οι ηγέτες του NHS δήλωσαν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των εισαγωγών από γρίπη και Covid σε νοσοκομεία στην Αγγλία.

Πρόσθεσαν ότι αυτό προκαλεί «θύελλα πιέσεων» που αντιμετωπίζει η υγειονομική υπηρεσία.

Τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα έδειξαν ότι την εβδομάδα των Χριστουγέννων, υπήρχαν κατά μέσο όρο 3.631 ασθενείς με Covid στο νοσοκομείο, αυξημένοι κατά 57% σε σχέση με την ίδια εβδομάδα του Νοεμβρίου».

το είδα 

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει Κορωνοιός, (Covid 19 ) διότι ποτέ δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί.
    Είναι στην φαντασία μας, όπως το χάπι πλακέμπο.
    ΟΙ ΚΙΝEΖΟΙ ΔΕΝ AΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΝEΝΑΝ ΚΟΡΩΝΟΙO. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΙΟ Covid 19 ??
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ COVID 19
    KΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΝΟΣΗΡΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
    Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη του ανύπαρκτου Covid 19 KΑΝΕΙΣ διότι ποτέ δεν έχει απομονωθεί αυτός ο ιός και ποτέ δεν έχει ταυτοποιηθεί ώστε να τον καλλιεργήσουν.

    https://amazonios.net/egine-apomonosi-kai-taytopoiisi-toy-covid-19-david-icke-den-yparchei-o-covid-19-video/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

    https://amazonios.net/oi-quot-eidikoi-quot-toy-koyli-ixeran-oloi-oi-paralogismoi-kai-ta-psemata-se-ena-video/
    ====
    Το βίντεο που διέρρευσε αποκαλύπτει
    την προβλεπόμενη ατζέντα του Ροκφέλερ
    για την εκκένωση του Covid Jab το 1994 – 14:24

    https://newtube.app/user/yellowgenius/z6toQ0V

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »