Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ψηφίσανε τον εποικισμό της Ελλάδος από το ισλάμ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ψηφίσανε τον εποικισμό της Ελλάδος από το ισλάμ

… με την προ ημερών τροπολογία που πέρασε το ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο. Βάσει αυτής το ισλάμ μπορεί πλέον ελεύθερα να εποικίσει την Ελληνική επικράτεια μέχρι αφανισμού των Ελλήνων από την κοιτίδα/εστία/πατρίδα τους (για πάνω από 11 χιλιετίες). Τώρα μπορεί και επισήμως να συνεχίσει να περνά τα σύνορα παράνομα και αντί να τιμωρείται για αυτό, να επιβραβεύεται με νομιμοποίηση και μάλιστα με ελληνική ιθαγένεια, όχι απλά υπηκοότητα (τεράστια η διαφορά των δύο).

Μπορεί επίσης δήθεν «να μαζεύει τις ελιές», «να λύνει το δημογραφικό» (άσχετα αν αυτή η «λύση» θα είναι χωρίς γεννήσεις Ελληνόπουλων), και να καλύπτεται γενικά πίσω από οποιαδήποτε σαθρή/προκλητική δικαιολογία – και έτσι τελικά να καταφέρει να γίνει κατακτητής και ιδιοκτήτης της χώρας απαρατήρητα και δόλια δια της «νομοθεσίας» χωρίς καν να πέσει σφαίρα. Η δε Ελλάδα του άμεσου μέλλοντος να καταλήξει ως επαρχία μιας νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας, μια Ελλάδα μόνο στο όνομα χωρίς Έλληνες.

Το εργαλείο γι’ αυτό είναι η λεγόμενη μετανάστευση η οποία είναι εργαλείο διάλυσης των εθνών και έχει προ πολλού σχεδιαστεί και υλοποιείται από τους κυρίαρχους παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς (ΟΗΕ, ΕΕ, κλπ). Αυτοί μαζί με τις αλωμένες από την παγκοσμιοποίηση κυβερνήσεις των δυτικών χωρών έχουν υπογράψει μεταξύ άλλων το λεγόμενο «παγκόσμιο σύμφωνο για την μετανάστευση» (που εγκρίθηκε επισήμως το Δεκέμβρη του 2018 στο Μαρακές του Μαρόκου) και το οποίο προβλέπει εκατομμύρια ισλαμικών πληθυσμών να κατακλύσουν τις ευρωπαϊκές χώρες.

Η λέξη «μετανάστευση» είναι παραπλανητική γιατί στην ουσία πρόκειται για εποικισμό ο οποίος είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αφού ουσιαστικά οδηγεί σε αλλοίωση της εθνικής υπόστασης/ταυτότητας φτάνοντας στο τελικό του στάδιο στην άλωση της χώρας στόχου. Εξ ου λοιπόν και η παραπλανητική ρητορική προκειμένου να εξαπατήσει δια της επίκλησης στο συναίσθημα τους ευρωπαίους πολίτες και να διασφαλίσει την συναίνεσή τους (μαζί φυσικά με την τρομοκρατία στοχευμένων νομοθετημάτων που έχουν ψηφιστεί πανευρωπαϊκά για να φιμώνουν την ελευθερία του λόγου και τα δικαιώματα των αυτόχθονων λαών).

Έτσι η αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λευκών λαών από αφρο-ασιατικούς ισλαμικούς πληθυσμούς είναι επικείμενη αφού οι αριθμοί των ήδη αφιχθέντων στην Ευρώπη ωχριούν μπροστά σε αυτούς που τελικά θα έρθουν αν δεν ανακοπεί αυτή η καθαρά σκηνοθετημένη/κατασκευασμένη τάση. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο γεωπολιτικό σχέδιο των νεοταξιτών και όχι με μια πραγματική αναγκαιότητα/πρόβλημα της εποχής ή ανθρωπιστική κρίση. Όλοι αυτοί οι πληθυσμοί μέχρι το 2015 ζούσαν κανονικά στις χώρες τους και προσκλήθηκαν ουσιαστικά να έρχονται μαζικά μόλις υλοποιήθηκε η πολιτική των ανοιχτών θυρών/συνόρων και των επιδομάτων (πάντα με τα λεφτά των ευρωπαίων πολιτών που περνούν ως χρέος στις χώρες τους).

Σήμερα οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες υφίστανται τις εθνοκτόνες συνέπειες αυτού του εποικισμού ενώ κάποιες σκόπιμα προηγούνται στην ύπουλη και σιωπηλή αυτή άλωση (πχ Αγγλία, Σκωτία, Σουηδία) και μας δείχνουν τα επόμενα στάδια αυτού του μακάβριου κατήφορου για τα ευρωπαϊκά έθνη. Χρειαζόμαστε ένα σοφό σύμβουλο για το τι θα πρέπει να κάνουμε και αυτός δεν είναι άλλος από τη γνώση της ιστορίας. Ειδικά η Ελλάδα μετά από τα 400 χρόνια οθωμανικής, ισλαμικής κατοχής/δοκιμασίας/θηριωδίας ξέρει πολύ καλά πως θα αποτινάξει το νέο ζυγό που της επιβάλλεται.

1 σχόλιο:

  1. Υπογράφτηκε το παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση, στο Μαρακές του Μαρόκου, ενώπιον μιας διακυβερνητικής διάσκεψης περίπου 150 χωρών, αν και το ενέκριναν πολύ λιγότερες κυβερνήσεις απ’ όσες είχαν προηγουμένως εργασθεί για την πρόταση.

    Το κείμενο αυτό, το οποίο έχει στόχο την ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας για μια “ασφαλή, ομαλή και τακτική” μετανάστευση, θα αποτελέσει αντικείμενο μιας τελικής ψηφοφορίας επικύρωσης στις 19 Δεκεμβρίου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

    Άρα η διάσκεψη του Μαρακές είναι ένας καθαρά τυπικός σταθμός σ’ αυτή τη διαδικασία, όμως επειδή το θέμα απελευθερώνει πάθη, περίπου 15 χώρες ανακοίνωσαν πως αποσύρονται από το σύμφωνο ή πως παγώνουν την απόφασή τους γι’ αυτό.
    Με δυό λόγια πρόκειται για μία διεθνή [υποτίθεται μη δεσμευτική] συμφωνία, όπου οι ευρωπαϊκές χώρες θα ανοίξουν τα σύνορα τους, για να καλοδεχτούν και να καλοφιλοξενήσουν δισεκατομμύρια «αποίκους», από την Αφρική και την Ασία!

    Οπότε εμάς δεν μας είναι απαραίτητο, για να μην πω τίποτα …παραπάνω
    Βασίλη είδες πως «καρφώνει» τον Θεοδωράκη για την Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ;
    Αλλά δεν είναι ντροπή ο Αλέξης να εγκαλεί τον οποιοδήποτε για …κωλοτούμπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »