Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας!! Είναι ΕΔΩ και το διαφημίζουν, vid

Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων...

«Φανταστείτε να περπατάτε σε ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού και να παραγγείλετε ένα μπέργκερ και πατάτες τηγανιτές, και το βόειο κρέας να είναι φρέσκο, διαμορφωμένο σε μπιφτέκι, μαγειρεμένο στην τέλεια θερμοκρασία. Ταυτόχρονα, ένα φρέσκο ​​καλάθι πατάτες ρίχνεται σε μια φριτέζα και, ακριβώς το δευτερόλεπτο που έχουν ψηθεί τέλεια, ανασηκώνεται και ρίχνεται σε ένα δοχείο για σερβίρισμα.


Μπορεί να πιστεύετε ότι τέτοια ακρίβεια και ποιότητα θα ήταν αδύνατη σε ένα τυπικό εστιατόριο γρήγορου φαγητού. Αλλά στο CaliExpress στην Πασαντίνα των ΗΠΑ αυτό δεν είναι πρόβλημα. Τόσο η προετοιμασία του μπέργκερ όσο και το μαγείρεμα τηγανητών πατατών γίνονται από ρομπότ της Miso Robotics. Το “Flippy” είναι ένας ρομποτικός βραχίονας και σύστημα αισθητήρων που μαγειρεύει τις πατάτες, ενώ τα μπιφτέκια είναι κατασκευασμένα από το “BurgerBot”».

Είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από το πώς διαφημίζουν ΜΜΕ το πρώτο πλήρως αυτόνομο ταχυφαγείο στις ΗΠΑ.

«Η λήψη παραγγελιών και το μαγείρεμα από ρομπότ επιτρέπει στις

μεγάλες αλυσίδες των ΗΠΑ να βελτιώσουν ουσιαστικά την ποιότητα, τη συνέπεια και την ταχύτητα».

Λένε ότι λειτουργεί με «σύστημα τεχνητής νοημοσύνης», ενώ οι ιθύνοντές του είναι…περήφανοι για το πόσο οικονομικά τους έρχεται η απουσία ανθρώπων!!!

Η εταιρεία ελπίζει να κάνει…ανάρπαστη την ιδέα το 2024 και στη συνέχεια να ανοίξει επιπλέον «αυτόνομα» καταστήματα.

Δείτε τι γράφει το Forbes:

«Υπάρχει έλλειψη εργατικών χεριών στον κλάδο των ταχυφαγείων σε πολλά μέρη, παρόλο που ο κατώτατος μισθός στις αλυσίδες θα αυξηθεί στα 20 $ την ώρα το 2024. Η Miso λέει ότι η εξοικονόμηση κόστους εργασίας από την αυτοματοποίηση είναι αυτή που επιτρέπει στο εστιατόριο να σερβίρει το πιο ακριβό βοδινό κρέας Wagyu μπέργκερ.

Εκτός από τη μείωση του εργατικού κόστους, ο Miso λέει ότι τα ρομπότ θα κρατήσουν τους ανθρώπους πιο ασφαλείς, με το να μην τους τοποθετούν δίπλα σε πιθανούς κινδύνους, όπως το μαγειρικό λάδι υψηλής θερμοκρασίας και οι ολισθηρές επιφάνειες κοντά σε φριτέζες».

Βλέπετε πως το «πλασάρουν»;;

Για το…«καλό» μας δηλαδή το κάνουν!!! Απομακρύνουν τους ανθρώπους από χειρονακτικές δουλειές, έστω και στην εστίαση, για να μην κινδυνεύουν δήθεν οι ίδιοι όπως και οι υπόλοιποι!!!

το είδα

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »