Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Αυτός είναι ο Τρανς-Φασισμός

Στο προηγούμενο άρθρο με αφορμή το συμβάν με την Ντραγκ Κουίν και την ανάγνωση προπαγανδιστικού υλικού στα μικρά παιδάκια, μιλήσαμε για το φαινόμενο της σεξουαλικοποίησης ανηλίκων από τμήμα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ η οποία στόχο έχει την σεξουαλική τους εκμετάλλευση (λινκ εδώ https://focusfm.gr/ntragk-koyins-kai-ntragk-paidia/ ). Όπως μπορεί να ανακαλείτε από το άρθρο και την αντίστοιχη συζήτηση που είχα με τον Στέφανο Δαμιανίδη (λινκ εδώ https://youtu.be/P0AaSCo3E0s?t=7689 ) τονίσαμε το πόσο επικίνδυνα είναι αυτού του είδους τα φαινόμενα για την υγεία των μικρών παιδιών σε περίπτωση που “ριζώσουν” σε μια κοινωνία και γίνουν τμήμα της νομοθεσίας και των θεσμών της. 

Σήμερα θα μιλήσουμε για την άλλη όψη αυτού του νομίσματος, δηλαδή το πως η ατζέντα της “αποδοχής της διαφορετικότητας” έχει μετατραπεί σε ένα νέο είδος ολοκληρωτικής/φασιστικής ιδεολογίας η οποία δεν επιτρέπει τον αντίλογο, με τους διεθνιστές πίσω από την προώθησή της να κινούνται αποφασιστικά προκειμένου να καταστρέψουν τις ζωές των αντιφρονούντων. Όπως θα δείτε η λαγουδότρυπα αυτή πάει πολύ βαθιά. 

Ή τους εκθειάζεις ή φυλακίζεσαι

Κατά τη διάρκεια της “πανδημίας” αυτό το οποίο παρατηρήσαμε ήταν μια τρομακτική ομοιομορφία στον κόσμο των ειδήσεων και

των μίντια όσων αφορά το αφήγημα του COVID. Όλες οι μεγάλες περσόνες (και της Ελλάδας και του εξωτερικού) εξέφραζαν τις ίδιες απόψεις, με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να παρεκκλίνουν ούτε μισό χιλιοστό από το επίσημο κρατικό αφήγημα πως ο COVID είναι ένας “σούπερ ιός δολοφόνος” που θα μας εξαφανίσει όλους αν δε κάνουμε το μπόλι και ούτω καθεξής. Όπως θυμάστε, η άσκηση οποιουδήποτε είδους κριτικής σε αυτό το αφήγημα χαρακτηριζόταν ως αντικοινωνική συμπεριφορά με όσους έφεραν τέτοιες απόψεις να θεωρούνται κατευθείαν ψέκια, συνωμοσιολόγοι, φασίστες, ναζί και άλλα τέτοια χαριτωμένα προσωνύμια. 

Αυτό που αρκετοί στην Ελλάδα ίσως να μη γνωρίζουν είναι πως αυτό το φαινόμενο της μετατροπής των μίντια σε μια ενιαία, φασιστικά στρατικοποιημένη ιδεολογική παράταξη που δε παρεκκλίνει ποτέ από την ατζέντα που διατάχθηκε να προωθήσει δεν είναι ένα φαινόμενο που ξεκίνησε με τον COVID. Τα μίντια και οι περσόνες του εξωτερικού (τις οποίες αντιγράφουν και τα δικά μας μέσα) εκπαιδεύτηκαν σε αυτόν τον τρόπο σκέψης μέσω της προώθησης της ιδεολογίας των ακραίων τμημάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ και των δριμύτατων συνεπειών που είχε η άσκηση κριτικής σε αυτή την ατζέντα.

Βλέπετε φίλοι αναγνώστες, στο εξωτερικό από το 2009 (οπότε και ανέλαβε ο Μπαράκ Ομπάμα) μέχρι και σήμερα έχει ξεκινήσει μια πολύ μαχητική προώθηση του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ+ από τον παγκόσμιο πολιτικό κόσμο, ο οποίος ακολουθώντας τα πρότυπα των ΗΠΑ άρχισε να ρέπει προς τα αριστερά. Το ιδεολογικό αφήγημα άλλαξε από αυτό της αποδοχής της ύπαρξης της διαφορετικότητας σε αυτό της υποχρεωτικής αγάπης προς αυτή. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό δε πέρασε αόρατο από το μεγαλύτερο τμήμα του δυτικού πληθυσμού το οποίο πολύ σύντομα άρχισε να εκφράζει την αντίθεσή του. Προκειμένου οι κυβερνήσεις της αριστεράς (με τον όρο αυτόν αναφέρομαι και στα δεξιά κόμματα που υιοθέτησαν πλήρως την εν λόγω ιδεολογία) να προστατέψουν το νέο τους ιδεολογικό αφήγημα, κήρυξαν την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ ως προστατευόμενη ομάδα με οποιοδήποτε σχόλιο ή κριτική που στρέφεται εναντίον της να θεωρείται ρητορική μίσους και έγκλημα μίσους. Το αληθινό κίνητρο πίσω από αυτό δεν ήταν φυσικά το ενδιαφέρον για αυτά τα άτομα αλλά η δημιουργία συνθηκών όπου οι κυβερνήσεις θα αποκτούσαν τη δυνατότητα να παρενοχλούν και να συλλαμβάνουν τους αντιφρονούντες υπό το πρόσχημα πως τελούν “κοινωνικό έργο”.

Πολύ σύντομα αυτή η τεχνική γέννησε ένα καινούργιο τρόπο σκέψης. Σύμφωνα με αυτόν, όποιος δεν είναι ένθερμος υποστηρικτής φαινομένων όπως τα Ντραγκ στριπτίζ για μικρά παιδιά θα πρέπει να θεωρείται αντιδημοκράτης, ναζιστής και δυνητικά επικίνδυνος καθώς διακατέχεται από ψυχοπαθολογικό μίσος κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ και των δημοκρατικών θεσμών που της επιτρέπουν να ζει χωρίς διακρίσεις και είναι πιθανό να εκφράσει αυτό το μίσος μέσω βίαιων και εγκληματικών πράξεων. Σύμφωνα με την ιδεολογία αυτή λοιπόν, είναι ευθύνη του κράτους να επέμβει έτσι ώστε να υπερασπιστεί την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ και την δημοκρατία (γιατί σε αυτό το αφήγημα ΛΟΑΤΚΙ+ = δημοκρατία) διώκοντας αυτούς τους δυνητικούς εγκληματίες και απαγορεύοντάς τους το δικαίωμα να εκφράζουν τη γνώμη τους. Η δε γνώμη τους θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ποινικό αδίκημα καθώς αντίκειται της “δημοκρατίας” (σύμφωνα με τον άνω ορισμό που της έχουν δώσει) και είναι ικανή να πυροδοτήσει πράξεις βίας κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ (λόγω του “μίσους” που υποτίθεται πως βρίσκεται πίσω από τις γνώμες αυτές). 



Αυτός ο παραλογισμός με προσωπείο δημοκρατισμού και λογικής μπορεί να συνοψιστεί στην κλασική αρχή που διέπει κάθε ολοκληρωτική δικτατορία όπου όποιος δεν είναι φανατισμένος υποστηρικτής πρέπει “λογικά” να είναι προδότης και πράκτορας ξένων δυνάμεων και ως εκ τούτου πρέπει να εκκαθαριστεί. Αυτή η παράνοια αποτελεί πλέον καθεστώς στη Δύση επιτρέποντας στις διεθνιστικές κυβερνήσεις να κάνουν μαζικές διώξεις εναντίον όσων δεν ασπάζονται το αφήγημά τους (όπως εμείς) υπό το πρόσχημα της προστασίας της δημοκρατίας και των κοινωνικά “αδύναμων” ομάδων. Φανταστείτε πως το 2016 έλαβαν χώρα 3.395 συλλήψεις στη Βρετανία (9 συλλήψεις την εβδομάδα) με αφορμή σχόλια στο διαδίκτυο τα οποία θεωρούνται προσβλητικά ή πως μπορεί να προκαλέσουν στρες στους αποδέκτες τους. Πάμε να δούμε μερικά τέτοια συμβάντα από το εξωτερικό για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ. 

Το πρώτο είναι αυτό της Νορβηγίδας ακτιβίστριας Κριστίνα Έλλινγκσεν. Η Έλλινγκσεν διώχθηκε το 2022 με την κατηγορία του εγκλήματος μίσους επειδή τόλμησε να δηλώσει στο Twitter πως (ακούσατε ακούσατε) οι άνδρες δε μπορούν εξ ορισμού να είναι και λεσβίες/ομοφυλόφιλες γυναίκες. Το σχόλιο της θεωρήθηκε έγκλημα μίσους κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ με ποινή φυλάκισης έως και τρία έτη σε περίπτωση που βρεθεί ένοχη από το δικαστήριο. 

Αυτό μπορεί να ακούγεται σε κάποιους εξωπραγματικό και αστείο αλλά ο κίνδυνος που υφίσταται κατά της ελευθερίας της κυρίας Έλλινγκσεν για τις απόψεις της είναι αληθινός καθώς υπάρχει καταδικαστικό νομικό προηγούμενο. Το 2021 ένας 52χρονος καταδικάστηκε σε 21 μέρες φυλάκιση και σε πρόστιμο 18.000 νορβηγικών κορώνων (περί τα 1.700 ευρώ) επειδή λογομάχησε με μια τρανς γυναίκα (άνδρας που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα) στο Facebook. Ο ενάγων κατήγγειλε τη λογομαχία τους στις αρχές ισχυριζόμενος πως το γεγονός ότι ο 52χρονος αναφέρθηκε σε αυτόν ως άνδρα αντί ως γυναίκα του προκάλεσε βαρύ συναισθηματικό πόνο με αποτέλεσμα την άνω καταδικαστική απόφαση.

Ένα άλλο συμβάν είναι αυτό του Χάρι Μίλλερ στη Βρετανία ο οποίος το 2019 δέχθηκε ανάκριση από την αστυνομία σχετικά με ένα like που είχε κάνει στο Twitter. Ο Μίλλερ είχε κάνει like σε ένα στιχάκι το οποίο θεωρήθηκε προσβλητικό από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ με αποτέλεσμα μέλη της κοινότητας να τον καταγγείλουν στις αρχές. Παρά το γεγονός πως δεν είχε παραβεί κανέναν νόμο, οι αρχές επικοινώνησαν μαζί του και τον ανέκριναν προκειμένου να ελέγξουν ποιές ήταν οι σκέψεις που τον ώθησαν στο να κάνει like το συγκεκριμένο σχόλιο. Οι αρχές στη συνέχεια τον απείλησαν λέγοντάς του πως εάν επαναλάβει τέτοιες ενέργειες στο μέλλον είναι πιθανό να κατηγορηθεί για ρητορική μίσους και να χάσει την δουλειά του.

Η Βρετανία για όσους δε το ξέρουν είναι βετεράνος και πρωτοστάτης στην ποινική δίωξη ατόμων που δε συμβαδίζουν με τα διεθνιστικά αφηγήματα με αφορμή την “προστασία των ΛΟΑΤΚΙ+”. Λάβετε υπόψη πως υπάρχουν ειδικά τμήματα της αστυνομίας που “περιπολούν” το διαδίκτυο για οποιοδήποτε σχόλιο κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+. Οι περιπολίες αυτές βέβαια δε περιορίζονται μόνο στο διαδίκτυο αλλά επεκτείνονται και στον αληθινό κόσμο. Για παράδειγμα το 2021 ένας 71χρονος πάστορας που κήρυττε δημοσίως, συνελήφθη διότι κατά τη διάρκεια του κηρύγματος του προσδιόρισε τον γάμο ως την ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας (άκου εκεί κάτι ακρότητες). Ένας παρευρισκόμενος τον κατήγγειλε στην αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε ευθύς αμέσως (με λαβές και κεφαλοκλειδώματα που θα ταίριαζαν περισσότερο σε βετεράνο τρομοκράτη παρά σε ηλικιωμένο κληρικό) με την κατηγορία της χρήσης προσβλητικής γλώσσας η οποία είναι σε θέση να προκαλέσει “ζημία” σε άλλο άτομο. 

Για να καταλάβετε τον φανατισμό για τον οποίο μιλάμε θα σας πω μόνο πως υπάρχει περίπτωση ανθρώπου ο οποίος συνελήφθη επειδή μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα την παραλλαγή της σημαίας της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ την οποία έχω βάλει στο εξώφυλλο του άρθρου. Με άλλα λόγια, αν είχα γράψει αυτό το άρθρο στη Βρετανία τώρα θα ήμουν συγκελίτης με τζιχαντιστές τρομοκράτες επειδή, ω θεοί, ειρωνεύτηκα κάποιους που τυγχάνει να ανήκουν στη κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+.

Στο δια ταύτα

Όπως μπορείτε να καταλάβετε το μήνυμα που μας στέλνουν οι διεθνιστικές κυβερνήσεις με αφορμή την “προστασία της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+” είναι απλό: Θα κάνετε αυτό που διατάζουμε, θα σκέφτεστε αυτό που διατάζουμε, θα εκφράζετε τις απόψεις που διατάζουμε, θα ζείτε όπως διατάζουμε ή θα σας εξαφανίσουμε. 

Στην αρχή αυτό ξεκίνησε με το πρόσχημα της αποδοχής των ΛΟΑΤΚΙ+. Μετά ενσωμάτωσε το πρόσχημα της αποδοχής των λαθρομεταναστών και της συνεπαγόμενης αλλοίωσης των εθνών κρατών. Μετά ενσωμάτωσε το πρόσχημα της προστασίας των δημοκρατικών αρχών. Μετά ενσωμάτωσε το πρόσχημα της προστασίας του περιβάλλοντος. Το 2020 ενσωμάτωσε το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας από τον COVID. Τελευταία προσθήκη είναι αυτή της προστασίας της “καλής, δημοκρατικής και προοδευτικής” Ουκρανίας από τον “κακό φασίστα” Πούτιν. Δεν είναι τυχαίο που αν κάποιος τολμήσει να ασκήσει κριτική έστω και σε μια από τις θέσεις που προανέφερα θα χαρακτηριστεί αυτομάτως από τα μίντια και τους τυφλούς ακολούθους αυτής της διαλεκτικής ως αντιδημοκράτης, φασίστας, ναζί, ομοφοβικός, κοινωνικά και περιβαλλοντικά ανεύθυνος, κτλ.

Εν κατακλείδι θα πρέπει να μας μείνει ένα πράγμα στον νου. Οι διεθνιστές που αντιμαχόμαστε θα σκαρφίζονται μονίμως  “καλές προθέσεις” για να στερούν την ελευθερία μας. Είναι στο χέρι μας να βλέπουμε πίσω από αυτές και να μην τους επιτρέπουμε να χειρίζονται τη κοινή γνώμη μετατρέποντας κενά αφηγήματα όπως αυτά που αναφέραμε σε δούρειους ίππους της ολοκληρωτικής τους ατζέντας. 

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο μου. Θα χαρώ να ακούσω και τα δικά σας σχόλια πάνω στο θέμα στη σελίδα μου στο Facebook ( https://www.facebook.com/profile.php?id=100088787553150 ). Εις το επανιδείν. 

Ελευθερίου Κωνσταντίνος 

Πολιτικός Επιστήμονας, Διαπραγματευτής, Ερευνητής 

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Τα Χριστούγεννα είναι προσβλητικά για τους μουσουλμανους και όποιος τα γιορτάζει είναι Ισλαμοφοβικος λέει η...MΠΟΥΡΓΚΑ.

    https://www.oparlapipas.gr/2023/12/mme-video.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »