Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Τα μέσα ενημέρωσης επιμένουν να κρύβουν τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός υγείας της Ιταλίας

Πριν απο τέσσερις μέρες είχαμε αναφέρει πως: Η εισαγγελία της Ρώμης διέταξε έρευνα κατά του Υπουργού Υγείας της Ιταλίας για συγκάλυψη των επικίνδυνων παρενεργειών του εμβολίου Covid19. Φυσικά δεν περιμένα να πάρει διαστάσεις απο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας, αλλα ούτε καμιά αναφορά πάνω στο θέμα; σαν να μην υπάρχει καθόλου;;;;

Δε μιλάμε για μια υπόθεση που απλά εξετάζεται αλλα για μια υπόθεση που ήδη υπάρχουν πολύ βαριές κατηγορίες! Όπως συνειδητή απόφαση να θέσουν σε κίνδυνο τον ιταλικό πληθυσμό και μαζική δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων που προκλήθηκαν από εμβόλια mRNA!

Αυτό αφορά μια σειρά αποκαλύψεων σχετικά με εσωτερικές επικοινωνίες, από email του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων (AIFA) με το υπουργείο υγείας, όπου φαίνεται να είχαν γνώση σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19 και να είπαν ψέματα στο κοινό πως είναι απολύτως ασφαλή. 

Αυτό φυσικά είναι υπό την ευθύνη της παγκόσμιας ελίτ, να κάνουν ό,τι μπορούν για να καλύψουν αυτή την ιστορία που

απειλεί να δυσφημήσει όλα όσα ταΐζουν το κοινό τους με πλύση εγκεφάλου εδώ και χρόνια. Αυτή η ιστορία όμως δεν πρέπει να αποκρυφθεί όσο περισσότεροι την γνωρίζουν τόσο πιο εύκολα μπορούν να συμπεράνουν πως ακριβώς το ίδιο συνέβη σε όλες τις χώρες και φυσικά και στην Ελλάδα.

Όταν οι ιστορικοί ανατρέξουν σε αυτήν την εποχή, θα την θυμούνται ή ως μια εποχή που η παγκοσμιοποιητική ελίτ άρχισε να χάνει την εξουσία της ή αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο συγκάλυψης των γεγονότων, σαν μια εποχή που η ανθρωπότητα έκανε μεγάλα βήματα προόδου. Απο μας εξαρτάται τι θα γράψουν οι ιστορικοί, απο την δική μας θέληση για αλήθεια και διαφάνεια.

Καθώς ο κόσμος ξυπνά και ξεσηκώνεται εναντίον τους, προσπαθούν να πάρουν μέτρα που θα μας κλείσουν τις φωνές μια για πάντα. Δείτε περισσότερα στο άρθρο: Γιατί αν καταφέρουν και ελέγξουν πλήρως την πληροφορία στο διαδίκτυο, το παιχνίδι τελείωσε… Το διαδίκτυο είναι ένα δικό τους εργαλείο προπαγάνδας όπως η τηλεόραση αλλα ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το ελέγξουν πλήρως κι έτσι βρίσκουμε μικρές “χαραμάδες” να πληροφορούμε και να αφυπνίζουμε τον κόσμο.

Αν βασιζόσασταν στα κύρια μέσα ενημέρωσης για την ενημερωσή μας, δεν θα είχαμε ακούσει για παράδειγμα την πρωθυπουργό της Αλμπέρτα του Καναδά που ζητούσε συγγνώμη από τους ανεμβολίαστους για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους από την κυβέρνηση.

Με τον ίδιο τρόπο προσπαθούν να κρύψουν κι αυτή την είδηση που είναι πολύ πιο σοβαρή και αν ακουγόταν στα κυρίαρχα ΜΜΕ θα έπεφτε σαν βόμβα μεγατώνων.

Αυτή η είδηση βόμβα αναφέρθηκε τόσο από τα γερμανικά όσο και από τα ιταλικά ειδησεογραφικά δίκτυα, αλλά αγνοήθηκε εντελώς σε πολλές χώρες όπως και στις Η.Π.Α.

Ο Speranza, γνωστός ως Ιταλός Anthony Fauci, ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη εμβολιασμού στην Ιταλία. Οι έρευνες είναι αποτέλεσμα καταγγελιών που σχετίζονται με τα email της AIFA από τον Ιταλικό Οργανισμό Φαρμάκων. Υπό έρευνα βρίσκεται και ο πρώην διευθυντής της AIFA, Νικόλα Μαγκρίνι.

Η δημοσίευση αυτών των εσωτερικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκάλυψε ότι ήταν ενήμεροι για τους κινδύνους του εμβολιασμού κατά του COVID από την αρχή. Η κατηγορία είναι ότι ο αρμόδιος υπουργός και ο επικεφαλής της αρχής παραπλάνησαν το κοινό και εν γνώσει και εσκεμμένα εξέθεσαν ολόκληρο τον ιταλικό πληθυσμό σε αυτόν τον κίνδυνο.

«Έχουμε φτάσει πλέον σε ένα σημαντικό ποσοστό εμβολιασμένων στην Ιταλία, 89,41%. Ως εκ τούτου, επί του παρόντος στην Ιταλία, λίγο περισσότερο από το 10% του πληθυσμού παραμένει ανεμβολίαστο», δήλωνε πέρσι ο Roberto Speranza.

Ο Σπεράντζα και ο Μαγκρίνι είναι οι πρώτοι που αντιμετωπίζουν έρευνα για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, αλλά δεν θα είναι οι τελευταίοι. Γιατί το ίδιο όπως προείπαμε δεν συνέβη μόνο στην Ιταλία όπου οι άνθρωποι ήδη ξεσηκώνονται ενάντια στους καταχραστές τους μετά απο αυτές τις αποκαλύψεις.

Υπάρχουν χιλιάδες εγκληματίες σε όλο τον κόσμο που πρέπει να διερευνηθούν, τα εγκλήματά τους να δημοσιοποιηθούν και να αποδοθεί δικαιοσύνη για εγκλήματά κατά της ανθρωπότητας.

Τίποτα δεν πρόκειται να κρυφτεί για πολύ ακόμα. Χάρη στη δουλειά ανθρώπων σαν εσάς, διαδώσαμε την αλήθεια και αναδείξαμε τα ψέματα που διαδίδονται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Δεν μπορούμε όμως να εφησυχαζόμαστε, ο πόλεμος της αλήθειας συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »