Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Ψηφιοποίηση: η γάγγραινα των ατομικών δικαιωμάτων

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ψηφιοποίηση: η γάγγραινα των ατομικών δικαιωμάτων

… αφού παρέχει υπερεξουσία στο καθεστώς και απόλυτη αποδυνάμωση και στέρηση κάθε ελευθερίας/δικαιώματος στο άτομο.

Δυστυχώς η μετάβαση προς αυτό τον στόχο των παγκοσμιοποιητών (ψηφιακή διακυβέρνηση, ψηφιακές ταυτότητες και ψηφιακό χρήμα) έχει προχωρήσει αρκετά με βασικό της μοχλό τη σκηνοθετημένη υγειονομική κρίση της ψευτο-πανδημίας.

Και προχωράει χωρίς να υπάρχει καμία αναγκαιότητα για αυτό και χωρίς να είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει μία κοινωνία/οικονομία (αφού αυτές επί χιλιετίες έχουν λειτουργήσει αποτελεσματικά όταν βρίσκονται εκτός μιας οργουελικής κατάστασης 1984 και μεγάλου αδελφού που επικράτησε στο κομμουνιστικό ανατολικό μπλοκ και που ξανα-επιχειρείται τώρα για όλο τον κόσμο).

Καμία από τις έννοιες/λέξεις που σερβίρονται (με υποκριτικό πάντα τρόπο) όπως εκσυγχρονισμός, ασφάλεια, ευκολία δεν σχετίζονται/αντιπροσωπεύουν αυτή την απόλυτα αχρείαστη μετάβαση.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία ύπουλη υποχρεωτικότητα και έναν δόλιο μονόδρομο που επιδιώκει μόνο το κακό μας αφού κανένα πλεονέκτημα δεν υπάρχει για μας – το απόλυτο πλεονέκτημα είναι για αυτούς (την εγκληματική συμμορία της παγκοσμιοποίησης) γιατί ως κίνηση ματ θα τους δώσει την απόλυτη νίκη. Ουσιαστικά είναι ένας λύκος με προβιά αρνιού που μόλις μας εξαπατήσει και καθιερωθεί θα μας κατασπαράξει.

Και το ερώτημα είναι γιατί να οδηγηθούμε/παγιδευτούμε σε κάτι που δεν μας συμφέρει (είτε μέσω της εξαπάτησης ήταν μέσω μιας στημένης οικονομικής κατάρρευσης τύπου κραχ 1929) και το οποίο πλέον θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να αντιπαλέψουμε και ανατρέψουμε.

Βασική μας θέση: δεν θα ανεχθούμε και δεν θα συμμορφωθούμε με καμία υποχρεωτικότητα ή μονόδρομο.

Ο σεβασμός του κατοχυρωμένου συνταγματικά δικαιώματος της επιλογής και η παροχή τέτοιων επιλογών (όπως για παράδειγμα να παραμείνουν οι συμβατικές ταυτότητες και όποιος θέλει να βγάζει ψηφιακή - και να παραμείνουν επίσης τα μετρητά με την παράλληλη επιλογή των ψηφιακών αγορών) θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »