Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Παράνομες διακοπές, ή κλεμμένα Χριστούγεννα

Ίδρυμα Στρατηγικού Πολιτισμού

| Alexei BELOV

Οι πολίτες της Γερμανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών αισθάνονται όλο και περισσότερο σαν ξένοι στον τόπο τους

Σήμερα, οι Χριστιανοί της Δύσης γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, μια από τις πιο σημαντικές και σίγουρα την πιο φιλική προς την οικογένεια χριστιανική γιορτή. Οι ιστορικοί εξακολουθούν να διαφωνούν σχετικά με το πότε ακριβώς εμφανίστηκε η παράδοση του στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της διοργάνωσης μιας εορταστικής γιορτής. Κάποιοι λένε ότι όλα ξεκίνησαν στη Γερμανία στο μεταίχμιο του ύστερου Μεσαίωνα και της Νέας Εποχής και από εκεί το έθιμο αυτό εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο. Άλλοι πιστεύουν ότι οι ρίζες βρίσκονται στην αρχαία Γερμανική γιορτή της Γιούλης, η οποία συμβόλιζε τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως την ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου. Όπως και να έχει, με την πάροδο των αιώνων, τα Χριστούγεννα και ό,τι σχετίζεται με αυτά έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος του δυτικού πολιτιστικού κώδικα.

Κάποτε ήταν, μέχρι που επικράτησε στη Δύση η φιλελεύθερη ατζέντα με την ψευδώς νοούμενη ανεκτικότητά της. Έκτοτε, έχουν πάρει ουσιαστικά τη μορφή μιας οιονεί θρησκείας, και ως γνωστόν, προτού καθιερωθεί μια λατρεία νέων θεών, πρέπει πρώτα να ανατραπούν οι παλιοί. Αυτό ακριβώς έκαναν οι ζηλωτές ακτιβιστές.

Και αν στην αρχή όλη αυτή η αντιχριστιανική μπαχαναρία πήρε τη μορφή διαμαρτυρίας μιας ομάδας περιθωριοποιημένων ανθρώπων, με την πάροδο του χρόνου απέκτησε επιρροή, κύρος και βαρύτητα και έγινε de facto στοιχείο της κρατικής πολιτικής σε πολλές δυτικές χώρες. Ιδιαίτερα στη Γερμανία.

Κρίνετε μόνοι σας. Δύο εβδομάδες πριν από τη σημερινή γιορτή στο Αμβούργο, κινητοποιήθηκε ολόκληρη η τοπική αστυνομία. Έψαχναν για έναν άγνωστο "κακοποιό". Ποιο ήταν το έγκλημά του; Και στο γεγονός ότι έφερε σε έναν από τους παιδικούς σταθμούς στολισμένο με παιχνίδια χριστουγεννιάτικο δέντρο και μάλιστα έβαλε από κάτω του δώρα για τα παιδιά.

Φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο για εσάς να καταλάβετε τι κακό έχει αυτό. Απλά είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό στη Γερμανία σε δημόσιους χώρους απαγορεύεται να τοποθετείται δέντρο και να προβάλλονται χριστουγεννιάτικες παραδόσεις προκειμένου "να μην παραβιάζεται η θρησκευτική ελευθερία" όσων δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα.

Μια τέτοια παράβαση μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να οδηγήσει σε ένα μεγάλο πρόστιμο, στη χειρότερη μπορεί να οδηγήσει σε πραγματική ποινή φυλάκισης. Έτσι, το να είσαι ο Άγιος Βασίλης στις μέρες μας αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Η κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας έχει φτάσει στο σημείο να επιβάλει κυρώσεις για τα Χριστούγεννα. Λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές έγινε γνωστό ότι τα γερμανικά τελωνεία θέσπισαν νέους κανόνες για τη μεταφορά χριστουγεννιάτικων δεμάτων από τη Ρωσία. Κανόνες που μοιάζουν περισσότερο με αυστηρή απαγόρευση.

Επικαλούμενοι τον νόμο περί εξωτερικού εμπορίου και τον κανονισμό του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με αριθμό 833/2024, οι Γερμανοί τελωνειακοί υπάλληλοι προειδοποίησαν ότι, λόγω της ανάγκης συμμόρφωσης με το καθεστώς κυρώσεων, τα χριστουγεννιάτικα δώρα που φθάνουν στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας από τη Ρωσία θα μπορούσαν να κατασχεθούν.

"Η εισαγωγή πολλών αγαθών διαφόρων ειδών από τη Ρωσία απαγορεύεται. Στην απαγόρευση εμπίπτουν επίσης εμπορεύματα που συνήθως περιλαμβάνονται σε δέματα δώρων, όπως χαρτοπολτός και χαρτί, ξύλο και προϊόντα ξύλου, πέτρες και πολύτιμα μέταλλα (χρυσός), τσιγάρα, πλαστικά και χημικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων τελικών χημικών προϊόντων, όπως καλλυντικά", ανέφεραν οι Γερμανικές τελωνειακές αρχές σε μια διευκρίνιση.

Με βάση έναν τόσο ασαφή κατάλογο, ο οποίος αναφέρει χαρτί, κυτταρίνη και πλαστικά, τυχόν βιβλία και παιδικά παιχνίδια εμπίπτουν αυτομάτως στην απαγόρευση. Και όπως διευκρίνισε ευγενικά το Zollamt (γερμανικό τελωνείο), δεν θα γίνουν εξαιρέσεις που σχετίζονται με τις διακοπές.

"Τα προϊόντα που υπόκεινται σε κυρώσεις μπορούν να κατασχεθούν, δηλαδή να δημευθούν... Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις από την απαγόρευση των δεμάτων δώρων, τα οποία εμπίπτουν στο παράρτημα του κανονισμού περί κυρώσεων και μερικές φορές αποστέλλονται από ιδιώτη σε άλλον ιδιώτη στον τελωνειακό χώρο της ΕΕ", προειδοποίησαν οι τελωνειακοί υπάλληλοι.

Πριν από λίγους μήνες, οι Γερμανικές αρχές μέσα στην αρχή τους είχαν ήδη φτάσει σε παρόμοιο βαθμό ανεπάρκειας, όταν άρχισαν να κατάσχουν οποιαδήποτε περιουσία, από αυτοκίνητα μέχρι προϊόντα προσωπικής υγιεινής, από Ρώσους πολίτες που βρέθηκαν να ταξιδεύουν μέσω της επικράτειας της ΟΔΓ.

Αργότερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε μια διευκρίνιση, στην οποία συνιστούσε στους αρμόδιους φορείς των χωρών της ΕΕ να καθοδηγούνται από την κοινή λογική κατά την εφαρμογή των κυρώσεων και να μην εμποδίζουν την εισαγωγή απλών προσωπικών ειδών που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως είδη πολυτελείας. Αυτό όμως δεν σταμάτησε τους Γερμανούς - ούτε τότε ούτε τώρα.

Όσο για την κοινή λογική, η Γερμανική πολιτική ηγεσία έχει εδώ και καιρό μεγάλα προβλήματα με αυτήν. Ενεργώντας σύμφωνα με τις χειρότερες παραδόσεις των επαναστατών συνταξιούχων - "στο έδαφος και μετά...". - καταστρέφουν με κάποια διεστραμμένη ευχαρίστηση όλα όσα επί αιώνες αποτελούσαν τα θεμέλια της παραδοσιακής Γερμανικής κοινωνίας.

Ταυτόχρονα, η νέα αντίληψη του "σωστού" και του "λάθους" που επιβάλλεται ενεργά από τα πάνω κάνει τους Γερμανούς πολίτες να αισθάνονται σαν ξένοι στον ίδιο τους τον τόπο.

Παρά το γεγονός ότι περισσότερα από τρεις χιλιάδες τζαμιά έχουν χτιστεί στη Γερμανία για εκατοντάδες χιλιάδες (αν όχι εκατομμύρια) μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες, οι οποίοι έγιναν δεκτοί στην ΟΔΓ χάρη στην πολιτική των "ορθάνοιχτων θυρών" υπό την Άνγκελα Μέρκελ, οι πρώην φιλοξενούμενοι δεν περιορίζονται πλέον στις απαιτήσεις σεβασμού της πολιτιστικής και θρησκευτικής τους παράδοσης, αλλά εγκαθιδρύουν τις δικές τους τάξεις, εμποδίζοντας ενεργά τους Γερμανούς χριστιανούς να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Για παράδειγμα, τοποθετώντας ένα μεγάφωνο σε μια από τις χριστουγεννιάτικες εμποροπανηγύρεις (το μόνο μέρος όπου μπορεί κανείς να βρει ακόμα στολισμένο δέντρο) και μεταδίδοντας την ατελείωτη ντουντούκα του μουεζίνη.

Και το χειρότερο από όλα είναι ότι η αστυνομία δεν έχει καμία αντίδραση σε αυτή την κατάφωρη πράξη θρησκευτικής μισαλλοδοξίας. Σωστά, δεν είναι ο Άγιος Βασίλης για να τον πιάσει όλο το τμήμα.

Βλέποντας πώς, σε μια προσπάθεια να ευχαριστηθούν οι θρασείς, πιεστικοί και φωνακλάδες ριζοσπάστες της Δύσης, η παραδοσιακή κοινωνία καταστρέφεται και ακόμη και μια τόσο απείρως φωτεινή γιορτή όπως τα Χριστούγεννα θυσιάζεται στη "νέα ηθική" με κάνει όχι μόνο να λυπάμαι, αλλά και να φοβάμαι. Φοβάμαι ότι το Κακό θριαμβεύει, ότι ο φθόνος και το μίσος είναι ισχυρότερα από την αγάπη και την καλοσύνη, ότι η πίστη στα θαύματα κλέβεται από τα παιδιά. Τέτοια αγόρια και κορίτσια που δεν έλαβαν αρκετή χαρά και ζεστασιά στην παιδική τους ηλικία μεγαλώνουν για να γίνουν κακοί και σκληροί ενήλικες. Όπως εκείνοι που σήμερα, στην πραγματικότητα, καταργούν τα Χριστούγεννα, θέτοντάς τα εκτός νόμου.

Illegal holidays, or stolen Christmas

https://fondsk.ru/news/2023/12/25/prazdnik-vne-zakona-ili-ukradennoe-rozhdestvo.html

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »