Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

ΒΟΜΒΑ από το Κέμπριτζ! "ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ επίκτητης ανοσοανεπάρκειας 1 στους 4 εμβολιασμένους..."

Επιστήμονες ερευνητές στο παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ στο Ηνωμένο Βασίλειο παραδέχθηκαν ότι ένας στους τέσσερις εμβολιασμένους ανθρώπους έχει αναπτύξει τώρα μια απόκριση χρόνιας ανοσολογικής ανεπάρκειας, γνωστή και ως σύνδρομο ανοσολογικής ανεπάρκειας με εμβόλιο (VAIDS).


Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το 25% των ατόμων που υποβλήθηκαν σε πειραματικές ενέσεις mRNA Covid αντιμετωπίζουν τώρα μια «αθέλητη ανοσοαπόκριση». Οι επιστήμονες ισχυρίζονται στο έγγραφό τους ότι αυτή η συγκεκριμένη «αθέλητη ανοσοαπόκριση» που προκλήθηκε από το εμβόλιο mRNA «δημιουργήθηκε από ένα σφάλμα». 

Ενώ οι επιστήμονες του Κέιμπριτζ και τα κύρια μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στον αντίκτυπο στο ανοσοποιητικό σύστημα ως «πρόβλημα» ή «ακούσια» απόκριση, οι ειδικοί κρούουν εδώ και καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για τις πιθανές επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα των ατόμων. «Οι επιστήμονες του Κέιμπριτζ ανακάλυψαν ότι τέτοια εμβόλια δεν ήταν τέλεια και μερικές φορές οδηγούσαν στη δημιουργία ανόητων πρωτεϊνών αντί της επιθυμητής «ακίδας» του Covid, η οποία μιμείται τη μόλυνση και οδηγεί στην παραγωγή αντισωμάτων», αναφέρει η UK Telegraph .

«Θεωρήθηκε ότι η μικρή αλλαγή στην ουριδίνη δεν προκάλεσε προβλήματα στα κύτταρα, αλλά μια ομάδα ερευνητών στη Μονάδα Τοξικολογίας του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ (MRC) ανακάλυψε τώρα όταν διαβάζεται αυτός ο εν μέρει συνθετικός κώδικας, η μηχανή παραγωγής πρωτεϊνών στο το σώμα μερικές φορές παλεύει με τα ανάλογα ουριδίνης». «Αυτά τα ευρήματα κοινοποιήθηκαν με τον ρυθμιστή φαρμάκων MHRA πριν από περίπου ένα χρόνο, λένε οι επιστήμονες, και ενημερωμένα εμβόλια που χρησιμοποιούν τη βελτιωμένη μορφή του mRNA βρίσκονται σε εξέλιξη για τα εμβόλια του καρκίνου και άλλα θεραπευτικά μέσα», προσθέτει η έκθεση.

Μια αναφορά από το περιοδικό Science παραμόρφωσε τα ευρήματα των επιστημόνων, υποστηρίζοντας ότι οι ακούσιες πρωτεΐνες που δημιουργούνται από τις ενέσεις μπορεί να μην προκαλούν καμία βλάβη.

Ωστόσο, το Science δημοσίευσε ένα άλλο άρθρο τον Ιούλιο επιβεβαιώνοντας ότι οι λήψεις COVID-19 συνδέονται με την ανάπτυξη του VAIDS. Η αναφορά από το outlet τόνισε ότι οι ενέσεις mRNA έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν καταστάσεις όπως νευροπάθεια μικρών ινών και σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS).

Σε ευθυγράμμιση με τη μελέτη του Cambridge, αποκαλύφθηκε ότι τα εμβόλια Covid παράγουν μια «ανόητη και αβλαβή πρωτεΐνη» που γίνεται ο στόχος της επίθεσης του σώματος, προκαλώντας κατά συνέπεια έξαρση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σε αντίθεση με την αντίληψη που παρουσιάζεται από το μέσο ενημέρωσης, η έξαρση του ανοσοποιητικού συστήματος απέχει πολύ από το να είναι ένα «ακίνδυνο» ζήτημα.

Η βλάβη που προκαλείται στο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να συνδέεται με διάφορες ανεπιθύμητες ενέργειες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πολιτική σχολιαστής Megyn Kelly, η οποία φέρεται να ανέπτυξε ένα αυτοάνοσο πρόβλημα μετά τον πυροβολισμό της Covid, όπως αναφέρει το The People's Voice.

Η πρώην σταρ του Fox News αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο ότι είχε διαγνωστεί με VAIDS, αποδίδοντας τη βλάβη στο ανοσοποιητικό της σύστημα στο εμβόλιο Covid. Σε μια ηχογραφημένη δήλωση, η Kelly εξέφρασε τη λύπη της για την απόφασή της να κάνει το εμβόλιο, δηλώνοντας: «Λυπάμαι που έκανα το εμβόλιο, παρόλο που είμαι μια γυναίκα 52 ετών, γιατί δεν νομίζω ότι το χρειαζόμουν. Νομίζω ότι θα ήμουν καλά. Έχω κολλήσει πολλές φορές τον COVID και είχε περάσει πολύ καλά όταν το εμβόλιο έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει».

«Για πρώτη φορά, βρέθηκα θετικός σε ένα αυτοάνοσο πρόβλημα στην ετήσια φυσική μου κατάσταση», πρόσθεσε η Kelly. «Και πήγα στην καλύτερη Ρευματολόγο στη Νέα Υόρκη και τη ρώτησα, «νομίζεις ότι αυτό θα μπορούσε να έχει να κάνει με το γεγονός ότι πήρε το καταραμένο αναμνηστικό και μετά έπαθε COVID μέσα σε τρεις εβδομάδες;»
«Και είπε. 'Ναί. Ναί.'
«Δεν ήμουν η μόνη με την οποία το είχε δει».
Οι παγκόσμιες απαιτήσεις για μια ολοκληρωμένη έρευνα για τους πυροβολισμούς έχουν κλιμακωθεί.

Παρά αυτές τις εκκλήσεις, τα εμβόλια παραμένουν εύκολα προσβάσιμα στα περισσότερα δυτικά έθνη.Δυστυχώς, για εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, είναι μια κατάσταση που έρχεται πολύ αργά, καθώς πολλοί έχουν ήδη υποκύψει ή έχουν υποστεί μόνιμη βλάβη λόγω της πειραματικής τεχνολογίας mRNA.

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 'ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ' (2022)

    https://rumble.com/v1wy0as--2022.html
    =====
    Η Jane Goodall πιστεύει ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος εάν ο πληθυσμός μειωνόταν κατά 90%.
    Γιατί να το πει αυτό;
    https://twitter.com/DiedSuddenly_/status/1707944863000314249
    =====
    Πλήρης Συνάντηση – Μαρτυρίες ειδικών για την πανδημία. Βρετανικό Κοινοβούλιο, 4 Δεκεμβρίου 2023

    https://rumble.com/v438y02-full-meeting-expert-testimonies-on-the-pandemic.-uk-parliament-4th-dec-2023.html


    AYTΑ TΑ BINTEO ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ........

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »