Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Κοινή λύση για την Υγεία και τα τρόφιμα! Όποιος δεν είναι καλό παιδί «γιοκ»!!! vid

O Bill Gates προλειαίνει τον δρόμο...

«Η υγεία, η γεωργία και το κλίμα είναι πολύ συνδεδεμένα μεταξύ τους».

Ο διεθνιστής Μπιλ Γκέιτς -που πιστεύει ότι ο πλανήτης έχει υπερβολικά αυξημένο πληθυσμό- προσπαθεί να περιγράψει τόσο το κλίμα όσο και την γεωργία ως ζητήματα «υγείας», για τα οποία χρειάζονται παγκοσμιοποιητικές «λύσεις», προκειμένου να «σωθούν εκατομμύρια ζωές».

Όπως ανέφερε, κατά την διάρκεια της 28ης Διάσκεψης των μελών των Ηνωμένων Εθνών για το Πλαίσιο Συνθήκης που αφορά την (υποτιθέμενη) Κλιματική Αλλαγή (COP 28) πραγματοποιήθηκε Σύνοδος κορυφής με θέμα την Πράσινη Ανάπτυξη στο Πανεπιστήμιο του Ντουμπάι:

«Οι λόγοι για τους οποίους το κλίμα επηρεάζει την υγεία είναι πολλαπλοί.

Έχουμε νόσους μεταδιδόμενες από φορείς που εμφανίζονται σε μέρη όπου δεν είχαν εμφανιστεί ποτέ πριν, για παράδειγμα, σε αφρικανικές πόλεις που βρίσκονται σε υψόμετρα στα οποία τα κουνούπια δεν ευημερούσαν στο παρελθόν (σ.σ. ΕΔΩ τι ισχυρίζονται και ποια είναι η αλήθεια).

Ο Π.Ο.Υ εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες 2 δεκαετίες η κλιματική αλλαγή για πάνω από 5 εκατομμύρια θανάτους!

Τώρα, για να το θέσουμε αυτό στις

σωστές του διαστάσεις, πρέπει να θυμόμαστε ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο στην παγκόσμια υγεία. Η χρηματοδότηση των εμβολίων στην πραγματικότητα βρίσκεται τώρα σ’ ένα σημείο όπου έχει σώσει πάνω από 25 εκατομμύρια ζωές (σ.σ. Από πού προκύπτουν αυτά τα στοιχεία! Τι ισχύει για τους αμέτρητους θανάτους που συνέβησαν μετά τα εμβόλια).

Μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο. Μπορούμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στην υγεία και να μην μεταθέτουμε πόρους αλλού και να ασχοληθούμε μ’ αυτή την διασύνδεση της υγείας και του κλίματος! Με τι μοιάζει αυτή η διασύνδεση; Λοιπόν, αυτή κατά κύριο λόγο καθίσταται εμφανής μέσω της επίδρασής της στον αγροτικό τομέα.

Έχοντας λοιπόν καλλιέργειες οι οποίες είναι και πιο παραγωγικές (σ.σ. Με τι είδους σπόρους;;;) και μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτές τις αυξήσεις της θερμοκρασίας και παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες, πλεονεκτήματα και συμβουλές στους αγρότες, θα υπάρξει ένα σημαντικό αντισταθμιστικό όφελος.

Έτσι εδώ βλέπουμε ότι η υγεία, ο αγροτικός τομέας και το κλίμα είναι σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένα μεταξύ τους (σ.σ. Κοινή λύση για όλα από αυτούς που έφεραν τα εμβόλια! Όποιος θα αντιδράσει, θα χαρακτηριστεί HOAX! Όποιος δεν υπακούει δεν θα έχει πρόσβαση, όπως συνέβη, εν μέρει, άλλωστε με τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους)!!!».

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »