Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Παρίσι ”Εν αρχή ήτο το χάος” Chaos! Γαλλική άνοιξη! Για 3η νύχτα καίγονται τα πάντα και παντού!! Γέεννα πυρός!! Βγήκαν και τα καλάσνικοφ!Kalashnikov!! και οι snipers!

 

Παρίσι ”Εν αρχή ήτο το χάος” η λέξη Chaos στο γαλλικό twitter είναι σήμερα η πιο δημοφιλής αυτός ο ελληνικός όρος (χάος) που σημαίνει τον κόσμο πριν τη δημιουργία, τον άμορφο ”κόσμο” πριν τον κόσμο σύμφωνα με την Θεογονία του Ησίοδου: “Εν αρχή ήτο το χάος”….Που σηματοδοτεί το μέγα χάσμα γιατί αυτή είναι η ετυμολογία του χάους..χάσμα.. Μια κοινωνία σε διαρκή περιδίνηση. Μια κοινωνία σε προ-δημιουργικό πλάνο.. Επιστροφή στο σκότος..ή στη γέεννα του πυρός. Κόλαση Για 3η νύχτα καίγονται τα πάντα και παντού!! Δεν είναι η Μόσχα όπως θα ήθελε η Δύση είναι το Παρίσι….η καρδιά της ΕΕ. Aποσταθεροποίηση στα πρόθυρα εμφυλίου. Snipers διαδηλωτές ακροβολισμένοι σε ταράτσες πολυκατοικιών στη Μασσαλία .. Σκηνές από ΠΡΟΣΕΧΩΣ ένοπλη εξέγερση

Απολογισμός της τρίτης νύχτας ταραχών στη Γαλλία:

  • Σχεδόν 500 δημόσια κτίρια κάηκαν.
  • Συνελήφθησαν 667 άτομα.
  • Τραυματίστηκαν 249 αστυνομικοί και χωροφύλακες.
  • Αναπτύχθηκαν 40.000 FDO, συμπεριλαμβανομένων των Raid, BRI και GIGN
  • επίπεδο βίας υψηλότερο από το 2005 σύμφωνα με το Υπ. Εσωτερικών

Πραγματικά πυρά..

Επίδειξη δύναμης διαδηλωτών χρησιμοποιώντας τουφέκια Καλάσνικοφ 7,62x39mm στο Oyonnax. Τα τουφέκια φαίνεται να είναι επιθετικά όπλα 65′, που αρχικά παρήχθησαν από τη Ρουμανία και πολλαπλασιάστηκαν από τα αποθέματα του Ανατολικού Μπλοκ.

Βγήκαν και τα καλάσνικοφ!Kalashnikov!!

Aλλά όπλα βγήκαν κι από την άλλη πλευρά χρησιμοποιώντας πλαστικές σφαίρες η αστυνομία.

Στρατιωτικός νόμος και απαγόρευση κυκλοφορίας κηρύχθηκε σε διάφορες περιοχές.

Άνοιξε η ”Αποκαλυπτική” σφραγίδα του θυμού από την άδικη εν ψυχρώ εκτέλεση από αστυνομικό βετεράνο του Αφγανιστάν του 17χρονου Nahel .

Διοικητικά κτίρια, αστυνομικά τμήματα πολυκαταστήματα τράπεζες εκατοντάδες οχήματα λεωφορεία αμαξοστάσια εργοτάξια μαγαζιά τρένα, τραμ έργα κι εγκαταστάσεις για Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 παραδόθηκαν στις φλόγες ταραχές σε όλη τη Γαλλία είναι εξέγερση… όλες οι μεγάλες πόλεις έχουν πάρει φωτιά. λεηλασίες, όπλα και αλυσοπρίονα: μια τρίτη νύχτα ταραχών βυθίζει τη Γαλλία σε ένα «κλίμα εξέγερσης» παραδέχεται η le figaro επικαλούμενη δήλωση ανώτερου αξιωματικού αστυνομίας. Επίθεση δέχθηκαν και 2 δημοσιογράφοι της. Πάνω από 400 συλλήψεις χθες τη νύχτα μόνο στην περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας. Η μεγάλη πλειοψηφία των εκατοντάδων συλληφθέντων αυτή τη νύχτα είναι ηλικίας 14-18 ετών σύμφωνα με (CNEWS)

Υποκατάστημα της YAMAHA εκκένωση


Στη Ναντέρ, τεθωρακισμένα οχήματα βγήκαν για να σταματήσουν τις ταραχές. Ωστόσο η κατάσταση είναι πλήρως ανεξέλεγκτη. Η κινητοποίηση των επίλεκτων αστυνομικών μονάδων δεν μπόρεσε να ανακόψει το ξέσπασμα βίας. Τρίτη νύχτα ταραχών, συγκρούσεις με το CRS και τους χωροφύλακες, αλλά και με εξειδικευμένες αστυνομικές μονάδες, όπως το Raid ή το GIGN.  307 συλλήψεις μόνο στο Île-de-France, χθες ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση της γαλλικής πρωτεύουσας. Επεισόδια όλη τη νύχτα στο Παρίσι. Στο Παρίσι λεηλασίες στο Châtelet επί της rue de Rivoli, στα πιο ευκατάστατα quartiers του Παρισιού σύμφωνα με BFMTV. 

Printemps français ! Γαλλική Άνοιξη!

ενώ ένα άλλο hastag που εμφανίστηκε είναι το #GuerreCivile.

Πλήρης αποσταθεροποίηση.. βέβαια δεν ιδρώνει τ΄αυτί του Μακρόν που ο λαός του προσάπτει ότι είναι πυρομανής μετά τον εμπρησμό της Παναγίας των Παρισίων.. Ενώ η χώρα είχε παραδοθεί στις φλόγες ο Μακρόν ήταν στη συναυλία του Elton John…

Ο Καιόμενος ..

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »