Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Στις ΗΠΑ δίνεται το δεύτερο πολιτισμικά συντριπτικό χτύπημα στην αδίστακτη Ναζιστική Ελίτ της παγκοσμιοποίησης


 Periklis Bozinaki 

Στις ΗΠΑ δίνεται το δεύτερο πολιτισμικά συντριπτικό χτύπημα στην αδίστακτη Ναζιστική Ελίτ της παγκοσμιοποίησης, της παιδοφιλίας, της απόπειρας διαστρέβλωσης των δύο φύλων του ανθρώπινου είδους και της γενοκτονίας (και οικονομικής ασφυξίας) των κοινωνιών.
Μετά τη σαρωτική επικράτηση του αλογόκριτου πλέον Twitter (οι εκπομπές του οποίου έχουν τηλεθέαση σαράντα και πενήντα φορές μεγαλύτερη από το CNN!!!) μια ταινία-σοκ χτυπάει ιλιγγιώδη ύψη εισιτηρίων. Το 'Sound of Freedom' ήταν ήδη έτοιμο από το 2018. Τα 'μεγάλα' στούντιο του Χόλυγουντ όμως είχαν άλλη άποψη για το αν πρέπει η ταινία να βγει στη φόρα. Το φιλμ έμενε στα συρτάρια. Σιγή ιχθύος. Τελικά, με τη βοήθεια ενός ανεξάρτητου στούντιο και τη χορηγία επτά χιλιάδων ανθρώπων (!) μεταξύ των οποίων και ο Mel Gibson, προβάλλεται εδώ και λίγες μέρες και σαρώνει σαν ωκεάνιο κύμα. Το θέμα της ταινίας είναι το εμπόριο παιδιών και η οργανωμένη παιδική πορνεία, και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Η αφήγηση ακολουθεί τον Tim Ballard, υπαρκτό πρόσωπο, που αφιέρωσε δώδεκα χρόνια από την καριέρα του ως κυβερνητικός ερευνητής για να ξεσκεπάσει τη σήψη του εμποριου παιδιών (και την παιδοφιλική κακουργηματική δυσωδία της Ελίτ) και να σώσει όσα παιδιά μπορέσει, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του. Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει να θέλει το Καθεστώς να φιμώσει ένα τέτοιο έργο, έτσι; Καταλαβαίνουμε επίσης και τις υστερικές, παρανοϊκές επιθέσεις που δέχεται από την Ελίτ του Χόλυγουντ, η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να συκοφαντήσει τους δημιουργούς και τους ηθοποιούς της ταινίας ως... "συνομωσιολόγους"(!!!) και... "ακροδεξιούς"(χαχααααα!) και... "ρατσιστές"(!!!)
Λοιπόν, πιο "στ' αρχίδια τους" δε γίνεται, σας απαντάμε εκ μέρους των συντελεστών της ταινίας ΟΛΟΙ εμείς, υπάνθρωποι εγκληματίες. Κανείς δεν σας ακούει. Το φιλμ έχει κόψει ήδη περισσότερα εισιτήρια από κάθε άλλη ταινία Αμερικανικής παραγωγής τα τελευταία χρόνια - και δεν έχει ούτε μια βδομάδα που βγήκε στις αίθουσες!
Μια άλλη λεπτομέρεια που έκανε την Ατζέντα να αφηνιάσει ήταν το γεγονός ότι ο Mel Gibson προωθεί την ταινία στο youtube μιλώντας, ως συνήθως, έξω απ' τα δόντια. Ο Gibson έχει κατασυκοφαντηθεί και έχει δεχθεί επιθέσεις από τον Χολυγουντιανό υπόκοσμο και την πολιτική σπείρα των δήθεν "δημοκρατικών" (αλλά και τη βιομηχανία όπλων που χρηματοδοτεί το αντιανθρώπινο τσίρκο της ΛΟΑΤΚΙ Εταιρίας Θανάτου) οι οποίοι τον έχουν χαρακτηρίσει συνομωσιολόγο, ρατσιστή, ομοφοβικό (χαχαααα!) κλπ, κλπ. Από τότε που έμαθα για τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδει η Ατζέντα, σιγουρεύτηκα ότι λέει την αλήθεια. Άρχισα να τον συμπαθώ ακόμα περισσότερο.
Ο Gibson λοιπόν, ετοιμάζει ένα πολύωρο ντοκυμαντέρ με το ίδιο ακριβώς θέμα: το εμπόριο παιδιών και την άμεση σχέση του με τους μαζικούς δολοφόνους και τους παιδόφιλους της διεθνούς Ελίτ.
Ας κάνουμε λοιπόν ο καθένας ό,τι περνάει απ' το χέρι του και ας χρησιμοποιήσουμε κάθε πιθανό μέσο για να τους κάνουμε όση μεγαλύτερη ζημιά είναι δυνατό. Είθε η πελατεία του Καθεστώτος να μειώνεται όλο και περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »