Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

"Πρωτόκολλο θανάτου" (?) Μα...είναι δυνατόν, καλοί μου "άνθρωποι"?

1. video από το rumble :

Έτσι τους αποτελείωναν!

" Αναποτελεσματικές και επιβλαβείς θεραπείες, όπως η επιβαλλόμενη οξυγόνωση, είναι η αιτία θανάτου των ασθενών με Κόβιντ.
Στο επεισόδιο της εκπομπής "Fuori dal Coro" της Τρίτης 23 Μαΐου, στο Ιταλικό κανάλι Rete4, ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ έδωσε φωνή σε ορισμένες από τις οικογένειες των πολλών θυμάτων της Κόβιντ, στους οποίους συνιστούσαν να ακολουθήσουν την περίφημη πλέον "αναμονή στο σπίτι".


3. Κι ένα πολύ σημαντικό άρθρο:

Σε όλο το πλανήτη μιλούν πλέον ανοιχτά για το πρωτόκολλο θανάτου Covid στα νοσοκομεία, πλην Ελλάδας
Χωρίς αυτούς τους θανάτους, δεν θα υπήρχε καμμιά δικαιολογία για τα μέτρα, για να μένετε στο σπίτι και να αποδεκατιστεί η οικονομία καταστρέφοντας ζωές. Αυτό ισοδυναμεί με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ! Remdesivir ή αλλιώς το φάρμακο του θανάτου

Ένα θέμα που συζητείται καθημερινά πλέον στα Ιταλικά ΜΜΕ είναι το πρωτόκολλο θανάτου που χρησιμοποιούσαν τα νοσοκομεία για να σκοτώνουν τους ασθενείς με Covid και να ανεβάζουν τα ποσοστά των θανάτων, το ίδιο πρωτόκολλο υπήρχε αυστηρά σε όλο το πλανήτη.

Στο επεισόδιο της εκπομπής “Fuori dal Coro”, στο Ιταλικό κανάλι Rete4, ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ έδωσε φωνή σε ορισμένες από τις οικογένειες των πολλών θυμάτων.

Η ίδια συζήτηση γίνεται και στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, στα Βρετανικά ΜΜΕ ακόμα και στα Ινδικά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έχει η μαρτυρία του γιατρού Sai , πρώην Διευθυντής του Εθνικού Συστήματος Υγείας που στο τέλος της καριέρας του, έγραψε ένα νήμα στο Twitter στο οποίο, μεταξύ άλλων, έδωσε πληροφορίες για τις αλλαγές στο σύστημα αναφοράς θανάτων που εφαρμόστηκε στο NHS:
(βλέπε video στην αρχή της ανάρτησης)

Ο Sai δεν μίλησε μόνο για τις ακατάλληλες θεραπείες που έδιναν στους ασθενείς με σκοπό να τους εξοντώσουν αλλα και πως ασθενείς που εισήχθησαν με κοινές παθήσεις όπως η ηλικία, το έμφραγμα του μυοκαρδίου, η νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, οι αιμορραγίες, τα εγκεφαλικά επεισόδια, η ΧΑΠ και ο καρκίνος κ.λπ. είχαν πλέον πιστοποιηθεί ως covid-19 μέσω της ιατρικής εξέτασης.

{σ.σ. Θυμήσου κι αυτά:  PURE TERROR !  και  a slap in the face ! made in Greece }

“Ακατάλληλες επιζήμιες θεραπείες”, αυτό προκύπτει και απο επίσημη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Clinical Investigation. Μεταξύ των οποίων και η εξαναγκαστική οξυγόνωση, η πιθανή αιτία των πνευμονιών που οδήγησαν στο θάνατο πολλών ασθενών, οι οποίοι στη συνέχεια απλά χαρακτηρίστηκαν ως “θύματα της Κόβιντ”.

Έτσι, ενώ όσοι είχαν COVID-19 πήγαιναν στο νοσοκομείο, στην πραγματικότητα δεν πέθαιναν απο Covid αλλά από μια λοίμωξη που προκλήθηκε από τη χρήση μηχανικού αναπνευστήρα, αυτή ήταν και η βασική η αιτία θανάτου!

Αυτό που στην ουσία παραδέχονται ανοιχτά είναι αυτό που ισχυριζόμασταν από μαρτυρίες που ακούγαμε εντός νοσοκομείων εμείς οι “συνομωσιολόγοι” και τα Εllinika Hoaxes κατέβαζαν τα άρθρα μας ως ψευδή, με αποτέλεσμα το κακό συνεχίζεται και ο κόσμος να μην έχει την δυνατότητα ενημέρωσης. Το απίστευτο σε όλο αυτό ήταν πως οι μαρτυρίες έρχονταν απο τελείως διαφορετικά μέρη στο κόσμο ήταν πανομοιότυπες.

Χωρίς αυτούς τους θανάτους, δεν θα υπήρχε καμμιά δικαιολογία για τα μέτρα, για να μένετε στο σπίτι και να αποδεκατιστεί η οικονομία καταστρέφοντας ζωές. Αυτό ισοδυναμεί με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όλοι αυτοί οι θάνατοι καλύφθηκαν με ψέματα ότι ευθυνόταν η Covid-19.

Remdesivir ή αλλιώς το φάρμακο του θανάτου

Το Remdesivir είναι τόσο θανατηφόρο που πήρε το παρατσούκλι «Run Death Is Near» αφού άρχισε να σκοτώνει χιλιάδες ασθενείς με Covid στο νοσοκομείο. Οι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι το Remdesivir θα σταματούσε τον Covid. Αντίθετα, διέκοψε τη λειτουργία των νεφρών και στη συνέχεια κατέστρεψε το συκώτι και άλλα όργανα.

«Έδιναν μπόνους μετρητών όταν κάποιος πέθαινε από τον COVID. Ήταν ένα κίνητρο για να σκοτωθούν άνθρωποι και λειτούργησε απίστευτα καλά» κατέθεσε ο δικηγόρος Τόμας Ρεντς στη Γερουσία της Πολιτείας της Πενσυλβάνια.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ έδωσε κίνητρα «όχι σε ανθρώπους που αναρρώνουν από τον COVID αλλά σε ανθρώπους που πεθαίνουν από COVID», είπε ο δικηγόρος. «Πήρατε μπόνους μετρητών όταν κάποιος πέθανε από τον COVID.

Φαίνεται σχεδόν αδιανόητο τα νοσοκομεία να βλάπτουν σκόπιμα τους ασθενείς — τουλάχιστον υπό κανονικές συνθήκες. Αλλά όπως είπε ο Ρεντς Αναλυτικά, υπήρχαν οικονομικά κίνητρα που πλήρωναν περισσότερα χρήματα στα νοσοκομεία για κακά αποτελέσματα, όχι για καλά αποτελέσματα.

«Εάν λοιπόν ο ασθενής σας διαγνωστεί και αποκαλείται ασθενής με COVID, [παίρνετε περισσότερα χρήματα]. Στη συνέχεια, εάν ο ασθενής σας περάσει από συγκεκριμένα πρωτόκολλα θεραπείας, ρεμδεσιβίρη, αναπνευστήρα, κ.λπ., καθένα από αυτά, θα λάβετε ένα επιπλέον χρηματικό ποσό», είπε ο Ρεντς.

«Οι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι το Remdesivir θα σταματούσε τον Covid. Αντίθετα, διέκοψε τη λειτουργία των νεφρών και στη συνέχεια εκτόξευσε το συκώτι και άλλα όργανα».

Η υπερβολική χορήγηση μορφίνης ήταν ένα άλλο θέμα. Ένας φαρμακοποιός του νοσοκομείου είπε στον δικηγόρο Τόμας Ρεντς ότι το πάτωμα στο οποίο δούλευε έκανε τη συνήθεια να ανεβαίνει επίτιδες «την σταγόνα μορφίνης».

Μέσα σε εβδομάδες από το ξέσπασμα της πανδημίας, είχε γίνει φανερό ότι η καθιερωμένη πρακτική της τοποθέτησης ασθενών με COVID-19 σε μηχανικό αερισμό ισοδυναμούσε με θανατική ποινή.

Το 76,4% των ασθενών με COVID-19 (ηλικίας 18 έως 65 ετών) στη Νέα Υόρκη που είχαν τοποθετηθεί σε αναπνευστήρες πέθανε. Μεταξύ των ασθενών ηλικίας άνω των 65 ετών στους οποίους έγινε οξυγόνωση, το ποσοστό θνησιμότητας ήταν 97,2%.

Η σύσταση να τοποθετηθούν οι ασθενείς με COVID-19 σε μηχανική υποστήριξη ως απάντηση πρώτης γραμμής προήλθε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος φέρεται να βασίζει τις οδηγίες του σε εμπειρίες και συστάσεις γιατρών στην Κίνα.

Τα δεδομένα όμως υποδεικνύουν ότι περίπου 10.000 ασθενείς πέθαναν με COVID σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης αφού τέθηκαν σε αναπνευστήρες την άνοιξη του 2020. Σε άλλες μητροπολιτικές περιοχές σημειώθηκαν επίσης τεράστια ποσοστά θανάτων μεταξύ νεότερων ατόμων που διέτρεχαν χαμηλό κίνδυνο να πεθάνουν από COVID. Είναι πιθανό πολλοί από αυτούς τους θανάτους να ήταν αποτέλεσμα της τοποθέτησης τους σε μηχανικό οξυγόνο.



«Κανείς δεν είπε στους ασθενείς, ότι το μηχανικό οξυγόνο θα σας σκοτώσει, αλλά μπορεί να προστατεύσει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας», παρατήρησε ο δικηγόρος Renz. «Κανείς δεν το είπε αυτό στις οικογένειες».

Ομόφωνα αθώος ο Νίκος Αντωνιάδης

Είναι ο άνθρωπος που μίλησε για απάτη του κορωνοιου και για εγκληματική οργάνωση στη διαχείριση της πανδημίας. Είναι αυτός που μίλησε για διασωληνωσεις που δεν έπρεπε να γίνουν, για νοσηλειες και θανάτους που χρεωθηκαν κοβιντ χωρίς να έχουν καμία σχέση με τον ιό και για πρωτόκολλο θανάτου στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας.

Τα ΜΜΕ τον χαρακτήρισαν επικίνδυνο εγκληματία και παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Εμφανίστηκε με μια βαλίτσα αποδείξεις και δεκάδες μάρτυρες. Μετά από πολλές αναβολές από μεριάς δικαστών, δικάστηκε σήμερα.

Αθώος ο κατηγορούμενος, Δεν διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για τα εμβόλια, ούτε προκάλεσε θανάτους ανθρώπων. Άρα; Και κάπου εδώ αλλάζουν οι ρόλοι. Από κατηγορούμενος, γίνεται κατήγορος…


H συνέχεια και το τέλος του άρθρου ΕΔΩ



Περάστε μια βόλτα κι από εδώ: 
Πώς να δημιουργήσετε μια θανατηφόρα πανδημία σε πέντε εύκολα βήματα - Ένα σενάριο για δικτάτορες και ψυχοπαθείς φιλάνθρωπους παγκοσμίως.*

Δηλαδή αυτούς: "ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΟΠΛΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ " της Vera Sharav (Η κα. Vera Sharav είναι επιζώσα του Ολοκαυτώματος. Μια από τις πλέον σεβαστές προσωπικότητες στο χώρο της κοινωνικής κριτικής και της υπεράσπισης των ατομικών δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών στις ΗΠΑ.)......

Όσο για το ποιοι αρέσκονται και γιατί στην κατασκευή "βιο-όπλων"  η μικρή οθόνη μας είχε ήδη δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, που ωστόσο δεν άρεσαν στους ιθύνοντες νόες : 
Ποιοι είναι αυτοί, που φαίνεται ότι δεν μπορεί να τους αγγίξει κανένας νόμος και γιατί φτιάχνουν θανάσιμους ιούς με στόχο τη μαζική διασπορά στους ανθρώπινους πληθυσμούς; Τι είδους βαθιά δολοπλόκες και εντυπωσιακά αδίστακτες μεθόδους χρησιμοποιούν για να πετύχουν τους μισάνθρωπους στόχους τους;
Με ποια φιλοσοφία δικαιολογούν τις τρομερές πράξεις τους; Προς τους φυσιολογικούς ανθρώπους ή στους "αμύητους" στις μυστικοπαθείς σέχτες τους, με εκτελεστικά τους όργανα τον ορισμό των ψυχοπαθών...



1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ Bundestag (ΒΟΥΛΗ) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID.....!

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=2008754979462414&set=a.126248517713079

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »