Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Ωστε φταίει η Κλιματική Αλλαγή..Ετσι ??? (13 video)


H oμάδα Ιωάννης Κομνηνός παρουσιάζει τη σειρά βίντεο με τίτλο:

“ΩΣΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ,ΕΤΣΙ; “

ΒΙΝΤΕΟ 1 o:  εμπρηστικό drone καίει τα δάση του Καναδά https://www.bitchute.com/video/YtGsvujDW0Sg/ 

ΒΙΝΤΕΟ 2 ο:ελικόπτερο κατάσβεσης φωτιάς στο Καναδά χρησιμοποιεί καύσιμη ύλη και καίει το δάσος  https://www.bitchute.com/video/fyaykZGMDh1H/ 

ΒΙΝΤΕΟ 3 ο: Eμπρηστής καίει τα Δάση στην Ελλάδα 

https://www.bitchute.com/video/PmRNnwLndX2r/ 

ΒΙΝΤΕΟ 4 oEμπρηστικό drone σε δράση 

https://www.bitchute.com/video/wGYmfOj0AEPT/ 

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ:DRONES KATAKAINE TON KANAΔΑ,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ(ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕ NANOPARTICLES AΛΟΥΜΙΝΙΟΥ),TΡΕΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΝΙΤΡΙΚΟ ΑΜΜΩΝΙΟ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ;)  

ΒΙΝΤΕΟ 5 o

https://www.bitchute.com/video/68kJHkgYuBN8/ 

 

 και 6 ο:

https://www.bitchute.com/video/BPqff8mkj7RE

  Περιγραφη  βίντεο:Βλέπουμε  μέσω δορυφορικών λήψεων ότι οι πυρκαγίες ξεκινούν ταυτόχρονα!!! σε διαφορετικά εντελώς σημεία.Ακριβώς την ίδια ώρα προγραμματισμένα αλλά από διαφορετικά σημεία που απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μεταξύ τους…Για το ψεκασμένο προβατοποιημένο τηλεθεατή αυτό ονομάζεται κλιματική αλλαγή.   

Επίσης βλέπουμε στο βίντεο τη διασπορά των πυρκαγιών σε χιλίαδες σημεία σε όλο το Καναδά αλλά η πυρκαγία συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος…Δηλαδή αναγνωρίζει τα σύνορα της Αμερικανικής Αλάσκας στο Βορρά και των ΗΠΑ στο Νότο και σταματά ακριβώς εκεί…Εξαπλώνεται μόνο σε όλο το Καναδά….. 

ΒΙΝΤΕΟ 7 :Δορυφορική λήψη : Ξαφνικά ξεσπούν ταυτόχρονα ελατοντάδες εστίες πυρκαγιάς σε όλο το Quebec  

https://www.bitchute.com/video/bLSJ9TdG6y6o/ 

 

BINTEO 8 o :  https://www.bitchute.com/video/MPVAhjqPLfA8/ 

 Περιγραφή βίντεο…Βαγόνια με Εξαιρετικά Εφλεκτο Νιτρικό Αμμώνιο Κυκλοφορούσαν σε όλη την Αμερικανική και Καναδική Επικράτεια πρίν τις πυρκαγιές…Μητσοτάκη σου λέει κάτι αυτό για το …”ατύχημα”στα Τέμπη;; 

BINTEO 9 ο:

https://www.bitchute.com/video/37Gg0Ihzq8Ea/

Αποφεύγουν τα συστημικά ΜΜΕ να αναφέρουν για εμπρηστές γιατί έτσι τονίζεται ότι μπάινουν εσκεμμένα οι φωτιές και όχι λόγω του αφηγήματος για ψεκασμένους της κλιματικής αλλαγής

BINTEO 10 o: Πληρωμένοι ηθοποιoί που κλαίνε Live on Camera την ίδια ώρα ανάβουν φωτιές 

BINTEO 11 ο:  

https://www.bitchute.com/video/PltvmwHphy6B/ 

Περιγραφή Βίντεο:Βλέπουμε το ταυτόχρονο ξέσπασμα πυρκαγιών μέσω ηλεκτρομαγνητικού παλμού(φωτεινής δέσμης laser από δορυφόρους!!!) όπως συλλαμβάνεται από κάμερες!!!.Σε χάρτη φαίνεται ότι οι περιοχές όπου ξεσπούν οι πυρκαγιές έχουν ΙΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ 7!!! και βρισκονται στην ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ!!!!

 Βίντεο 12

https://www.bitchute.com/video/2N9DTkognDPK/ 

Eιδικός με 48 χρόνια πείρα σε θέματα πυρκαγιών αναφέρει με εικόνες από τις πυρκαγιές ότι οι περισσότερες έχουν χαρακτηριστικα ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΟΠΛΑ (ΕΜP)..Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι ότι οι κορμοί δέντρων καίγονται από μέσα προς τα έξω γιατί παρόλο που το ξύλο είναι η κάυσιμη ύλη και σε μία “φυσιολογική φωτιά” θα καιγόταν αυτό πρώτα(δηλαδή η έξω επιφάνεια των δέντρων)….εδώ συμβάινει το αντίθετο:ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ,ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ!!!!Αψηφούν δηλαδή τα χαρακτηριστικά μίας “φυσιολογικής”πυρκαγίας!!!!!!!! 

Βλέπουμε επίσης για τον ίδιο λόγο να ΜΗΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ (ακριβώς το ίδιο με το όπως συμβαίνει μέσα σε ένα microwave),αλλα  να λιώνει η άσφαλτος ή ακόμη και μεταλλικά αντικείμενα δίπλα από τα πλαστικά επειδή δεσμέυουν πολύ  γρηγορότερα την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του emp weapon μετατρέποντας την σε θερμότητα. 

Στο 16ο λεπτό ο ειδικός δείχνει παράδειγμα από πυρκαγίες στη Κύπρο!!!! όπου το δέντρο κάηκε από μέσα προς τα έξω….Η κυπριακή Κυβέρνηση είχε φορτώσει τις πυρκαγίες αυτές που ξεκίνησαν ταυτόχρονα από 3 διαφορετικά μέτωπα (βορρά-δύση και νότο) το καλοκαίρι του 2021 και κατέκαψαν σε μία μέρα πάνω από 50 τετραγωνικά χιλιόμετρα σε καψάλισμα χόρτων από γεωργό!!!!!! 

BINTEO 13 o 

https://www.bitchute.com/video/uurGrNKnSCyZ/ 

Bετεράνος ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών λόγω πυρκαγίας συγκέντρωσε πολυμελή ομάδα ειδικών σε πυρκαγίες με πάνω απο…200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ,προσφέρθηκαν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΡΙΝΤΟ ΚΑΙ Η ΒΑΛΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ!!!!!!!!

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ 

Απο βδομάδα όλο το υλικό μονταρισμένο σε ένα βίντεο από την Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός 

πηγή

1 σχόλιο:

  1. «Σήμερα ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στις καμένες εκτάσεις υπάρχουν 30 ανεμογεννήτριες!»
    http://www.press-gr.com/2023/07/30_0584670827.html
    Λοβερδος Στελακατος Χρηστος
    ΧΑΡΤΗΣ
    ======
    ΙΔΟΥ πώς σχετίζονται οι φωτιές με τις ανεμογεννήτριες...
    ΧΑΡΤΕΣ
    http://www.press-gr.com/2023/07/blog-post_401.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »