Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΙΣ ... ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ... ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΙΩΠΕΣ !!!!! [ΓΑΛΛΙΑ]

 γράφει ο Οδυσσέας Ελευθερόπουλος

Ο χρόνος, ή το timing όπως το λένε στο χωριό μου, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που καθορίζει την ΕΠΙΤΥΧΙΑ μιας πολιτικής κίνησης. Αλλά είναι και κύριο κριτήριο για να ΕΞΗΓΟΥΜΕ αυτά που συμβαίνουν. Η ΙΔΙΑ πράξη, αλλά σε ΆΛΛΟ χρόνο, μπορει να έχει ΑΛΛΗ εξήγηση.


ΕΡΩΤΗΣΗ => ΠΟΤΕ ξέσπασαν οι αναταραχές στην Γαλλία;;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ => Μόλις λίγες μέρες αφ ότου ο Μακρόν

υπέβαλε αίτημα να παραστεί στην Συνάντηση Κορυφής των BRICS!!!

δηλαδή του διαμορφούμενου αντίπαλου δέους του ΝΑΤΟ.

Και για να δούμε ότι η μέθοδος "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ...ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ" προς άβολες κυβερνήσεις έχει γίνει "all time classic", να πάμε και λίγο πιο πίσω στον χρόνο.

ΕΡΩΤΗΣΗ => ΠΟΤΕ ξέσπασε η "επανάσταση" του ΜAH του 68 και πάλι στην Γαλλία (και με "ηγέτη" τον "αριστερό" και από τότε κατ ομολογία του παιδόφιλο, Κον Μπεντίτ);;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ => Οταν ο τότε Πρόεδρος της Γαλλίας στρατηγός Ντε Γκώλ είχε αρνηθεί να δεχτεί την συνέχιση της Αμερικάνικης ΕΠΙΒΟΛΗΣ του δολλαρίου ως νόμισμα διεθνών συναλλαγών, χωρίς αυτό να διαθέτει ΚΑΝΕΝΑ αντίκρυσμα σε χρυσό!!! Δηλαδή όταν οι Αμερικανοί ήθελαν να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία με ....χαρτοπετσέτες.

Τότε ο Ντε Γκωλ ήρθε σε ευθεία ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τα συμφέροντα των μεγαλο-τραπεζητών που ελέγχουν την κεντρική τράπεζα Federal Reserve των ΗΠΑ που εκδίδει το δολλάριο.

ΕΡΩΤΗΣΗ => Ποιοί λειτουργώντας ως ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ του συστήματος "ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ" στην Γαλλική ηγεσία ΤΟΤΕ & ΤΩΡΑ;;;

=> Τότε η ....ΑΡΙΣΤΕΡΑ, πουλώντας το γνωστό της παραμύθι σε νεαρούς αφελείς φιρφιρίκους, (του Πάγκαλου και του Ζουράρι συμπεριλαμβανομένων)!!!

=> Σήμερα που η αριστερά στην Γαλλία σβήνει εκλογικά και πρακτικά έχει πεθάνει μη ούσα ικανή να στήσει ούτε περίπτερο, βλέπουμε ότι το σύστημα προωθεί ως ΝΕΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΩΝΑ τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ που έχει φροντίσει να εισάγει, να εγκαταστήσει, να ταίσει, να εδραιώσει ως ιδιοκτήτες της χώρας, και τελικά ΝΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙ ώστε "ΕΎΚΟΛΑ" να τους χειρίζεται ως ΥΠΕΡ-ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ για την αποσταθεροποίση, και στην ανάγκη για ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΜΗ βολικών κυβερνήσεων.

Οποιος πιστεύει ότι αυτά που γίνονται στην Γαλλία οφείλονται στο ότι "ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ" είναι ΑΦΕΛΗΣ! Τα ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ όπλα είναι γνωστά στις μυστικές υπηρεσίες μεγάλων χωρών από την δεκαετία του 60 ακόμα.

Τι ΣΥΜΠΤΩΣΗ ακριβώς όπως και στην Αθήνα με την δολοφονία Γρηγορόπουλου επί Καραμανλή, που έκλεινε εθνοφελείς συμφωνίες με τον Πούτιν...

Οπως βλέπετε κάποιες ...ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τις μεθόδους που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές δεν τις αλλάζουν!!!

Ποιος τότε νομιμοποίησε στην λαική συνείδηση επιβάλοντας ως ΔΙΚΑΙΟ και ΛΟΓΙΚΟ να καίγεται όλη η Αθήνα, αντί της τιμωρίας του συγκεκριμένου αστυνομικού;;;; Ποιος έκανε κάποιους σε ξένες ...πρεσβείες να ανοίγουν σαμπάνιες;;;; Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

Και πάλι ΣΥΜΠΤΩΣΗ θα ήταν.

Το ότι ΟΥΔΕΙΣ τους ποτέ έγραψε ή ανέφερε την λέξη "ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ όπλα" είναι ...ΤΥΧΑΙΟ.

Οπως επίσης ΤΥΧΑΙΟ είναι ότι ΟΥΔΕΙΣ ποτέ απαίτησε την έρευνα, τον εντοπισμό, την σύλληψη και την τιμωρία των ελεύθερων σκοπευτών που πυροβολούσαν από ταράτσες άσχετο κόσμο τις ημέρες του Πολυτεχνείου το 1973 στην Αθήνα....

Οπως επίσης ΤΥΧΑΙΟ είναι ότι ΟΥΔΕΙΣ ποτέ στην Ουκρανία απαίτησε να γίνει έρευνα για το ποιοι ελεύθεροι σκοπευτές, και από που, πυροβολούσαν διαδηλωτές στην κεντρική πλατεία του Κιέβου, και εξαγρίωναν τον Ουκρανικό λαό ακόμη περισότερο και επ ωφελεία των Αμερικανών που έστηναν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του νόμιμου φιλο-Ρώσου προέδρου της χώρας, Γιανούκοβιτς....

Στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα οι καθηγητές μας μας τόνιζαν εμφαντικά ότι:

=> "Οταν ένα φαινόμενο επαναλαμβάνεται ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ, είναι ΑΝΤΙ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΌ να το θεωρείτε ΣΥΜΠΤΩΣΗ. Η φύση απεχθάνεται τις συμπτώσεις. Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ αντιμετώπιση του επαναλαμβανόμενου φαινομένου απαιτεί να αναζητάτε ΣΧΕΣΗ ΑΙΤΙΟΥ - ΑΙΤΙΑΤΟΥ" (δηλαδή να εντοπίσουμε το αίτιο που προκαλεί το φαινόμενο).

Θέλετε κι άλλη απόδειξη ότι πολιτικές, που ψάχνουν να κρυφτούν πίσω από ..."ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΕΣ", είναι ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ, και ως τέτοιες ΠΟΤΕ δεν οδηγούν στην ΑΛΗΘΕΙΑ και άρα και στην ΕΥΤΥΧΙΑ του ανθρώπου;;;

Οδυσσέας Ελευθερόπουλος

enaasteri.blogspot.com

ΤΟ ΕΙΔΑ - ΔΙΟΔΟΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »