Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Θέλετε να σταματήσει αμέσως η... "κλιματική κρίση";

Θέλετε να σταματήσει αμέσως η... "κλιματική κρίση"; Στείλτε στην ηλεκτρική καρέκλα αυτούς που την προπαγανδίζουν.
Με άλλα λόγια: θέλετε να πάψει άπαξ και δια παντός το 90% των "πυρκαγιών"; Επαναφέρετε εκτάκτως την εσχάτη των ποινών και στήστε στον τοίχο 5-6 παράγοντες του εργολαβικού υπόκοσμου των ΑΠΕ.
Αφού στην πορεία υπήρξαν αντιδράσεις των πολιτών ή των δήμων απέναντι στην άλωση των περιοχών τους για την τοποθέτηση των άχρηστων και ζημιογόνων αιολικών πάρκων, ε, τι να κάνουν οι παρακρατικοί, το φροντίζουν κατακαίγοντας τον τόπο.
Να σχολιάσω το πρωτόκολο ΜΗ κατάσβεσης; Εδώ μιλάμε για οργανωμένη κατάσταση, δουλεύει ρολόι ώστε να μην απομείνει τίποτα άκαφτο. Το γεγονός ότι ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ εθελοντές να αντλήσουν νερό από πισίνες μην τυχόν και σταματήσουν την προμελετημένη καταστροφή και τις κλεισμένες μπίζνες; Ευτυχώς που οι άνθρωποι αγνόησαν τις "εντολές" και έσωσαν ό,τι μπόρεσαν. Να σχολιάσω την κακουργηματική διαπλοκή της συμμορίας Γεραπετρίτη και τα παράνομα συμφέροντα των αιολικών πάρκων με τη φάρα Μητσοτάκη; Την ΑΡΝΗΣΗ της συμμετοχής ρωσικών αεροσκαφών στην πυρόσβεση από τον κοινωνιοπαθή λακέ που παριστάνει τον "πρωθυπουργό", για να μην σπάσει το εμπάργκο (!!!) από τους μαζικούς δολοφόνους του ΝΑΤΟ; Να σχολιάσω το τραγικό τέλος που είχαν οι δύο πιλότοι και το παρανοϊκό θράσος του "κυβερνητικού" ανθρώπινου καμπινέ που ξεστόμησε το απίστευτο "Καλώς ή κακώς η ζωή συνεχίζεται"; Ή να σχολιάσω την... "απώλεια" της Βαρδινογιάννη (ένα δάκρυ κύλησε μόλις...) και τον υπόκοσμο στον οποίο ανήκε, ο οποίος έχει βασικό μερίδιο στη μπίζνα της εξολόθρευσης της κοινωνίας; Θα πω μόνο ότι οι μαφιόζικες "φιλανθρωπίες" τέτοιων όρθιων κουφαριών έχουν δύο μόνο στόχους: το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και το ξέπλυμα συνειδήσεων.
ΥΓ: Αυτή είναι η μπίζνα των μαριονετών: η μοιρασιά από τα αποφάγια αυτών που κινούν τα νήματα, των οποίων ο αληθινός στόχος είναι η τρομοκράτηση, η εκβίαση και η ασφυξία των κοινωνιών, καθώς και ο αφανισμός μεγάλου μέρους τους. Οι φορείς της Ατζέντας είναι βαθειά διαταραγμένα άτομα, εκφυλισμένα σε υπαρξιακό σημείο.

5 σχόλια:

  1. Ποιός δικαστής θα τους δικάσει βρε Περικλή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να είναι και έτσι. Η γλώσσα αυτή όμως έχει πολύ μεγάλη απόσταση από το μέσο (κοιμισμένο) άνθρωπο. Οπότε πιο εύκολα "πέφτει" στο τσουβάλι "συνομωσιολογία" . εκεί το σπρώχνουν άλλωστε οι πονηροί και οι επαγγελματίες "υπνωτιστές της μάζας" καλολαδωμένοι τηλεδημοσιογράφοι κλπ..
    Είμαστε λαός που αγοράζει ανεμιστήρα ή κλιματιστικό το μεσημέρι, όταν φτάσει 40 βαθμούς, ούτε καν το πρωΐ. Να κάτσουμε να σκεφτούμε και τέτοια πράγματα τώρα;
    Αλλά θα πω ένα μπράβο σε όσους αντιστέκονται. Τίποτα δεν πάει χαμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργος Φίλης, Οργανωμένο σχέδιο Εμπρησμών. Υπάρχουν θέματα εθνικής ασφάλειας

    https://www.youtube.com/watch?v=eba9h3hESxI&t=12s

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο χάρτης είναι σαφέστατος : OI ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
    FIRMS
    Fire Information for Resource Management System

    https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/map/#d:2023-07-28..2023-07-29,2023-07-28;@29.0,44.0,5z

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ H New York Times και το CDC
    Υπερέβαλλαν τους θανάτους, ώστε να ζούμε με φόβο και να κάνουμε ό,τι μας έλεγαν.

    https://twitter.com/DiedSuddenly_/status/1686575648783896576

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »