Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Η Γενική Γραμματέας του υπουργείου… Οικογένειας δημοσίευσε ότι «η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα»!

 Έσπευσε να το «μαζέψει» ώρα αργότερα αλλά ήταν πλέον αργά

Η Ζέφη Δημαδάμα, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που την ενέταξε στη ΝΔ ο Κ.Μητσοτάκης λίγο πριν τις εθνικές εκλογές και την έκανε Γενική Γραμματέα στο περίφημο υπουργείο… Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, δημοσίευσε ανάρτηση με την οποία υποστηρίζει ότι «η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα των γυναικών»!  

Την ώρα που η υπογεννητικότητα αφανίζει την Ελλάδα και η πατρίδα μας αντιμετωπίζει επί κυβέρνησης Μητσοτάκη την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στην νεότερη ιστορία της, η γενική γραμματέας ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχε αυτή την φαεινή ιδέα!

Δηλαδή ένα κυβερνητικό στέλεχος το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο σε ένα υπουργείο που έχει ως στόχο την αύξηση των γεννήσεων και την ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας δημοσιεύσει κάτι το οποίο υπονοεί το

ακριβώς αντίθετο!

Μετά την κατακραυγή, έσπευσε να προσθέσει ένα tweet, μετά από μία ολόκληρη ώρα, για να «μαζέψει» το προηγούμενο.

Είναι σαφές ότι αυτό το tweet ανέβηκε αναγκαστικά αλλά η ζημιά από το πρώτο tweet είχε ήδη γίνει.

το είδα

2 σχόλια:

  1. Ειναι γεγονος οτι η μητροτητα βλαπτει την καριερα των γυναικων.
    Ειναι επισης γεγονος οτι υπαρχει υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα,
    Το θεμα ειναι τι κανει το κρατος για να βοηθησει την γυναικα να συνδιασει και τα δυο;
    Τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI AYTO TO ΘEATΡO THN ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ

    AYTO ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΧΝΗ.......
    Η πειραματική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου (οι φόροι μας δηλαδή)
    παρουσιάζει αυτό ........ ΤΟ ΠΡΑΜΑ
    https://twitter.com/Greeksburg/status/1775206734761513118

    Υ.Γ. Λούγκρες Ολούθε

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »