Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Η Αυστραλία σχεδιάζει την απαγόρευση των λέξεων «αδερφός – αδερφή» στα πλαίσια του νόμου κατά των διακρίσεων…

Η Αυστραλία μας έχει συνηθήσει με πολλούς παράλογους νόμους απο την εποχή του Covid, κάτι που σημαίνει πως έχει διεισδύσει για τα καλά εκεί το WEF. Πρόσφατα ανακοίνωσε τα σχέδια για την απαγόρευση των λέξεων «αδελφός» και «αδελφή» και κάθε άλλη γλώσσα που σχετίζεται με το φύλο, λόγω του γεγονότος ότι οι λέξεις μπορεί να προσβάλλουν την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail . Ο όρος «αδελφός» και «αδελφή» μπορεί να απαγορευθούν από επίσημα έγγραφα και άλλη δημόσια επικοινωνία και να αντικατασταθούν από τον ουδέτερο όρο «αδέρφια», σύμφωνα με τους νόμους κατά των διακρίσεων σε μια πολιτεία της Αυστραλίας.

Ορισμένοι υποστηρικτές ζητούν να αντικατασταθεί ο όρος «αδερφός» και «αδελφή» σε επίσημα εγκεκριμένη γλώσσα και να χρησιμοποιηθεί το «διαφορετικό φύλο» αντί του «αντίθετου φύλου».

Ένας τομέας που πιθανόν να πυροδοτήσει έντονη συζήτηση είναι το κατά πόσον οι τρανς «γυναίκες» μπορούν να αποκλειστούν από τον «χώρο του ενός φύλου» εφόσον και οι ίδιες δηλώνουν πως ανήκουν στο γυναικείο φύλο.

Μάλιστα πρόσφατα με την αλλαγή του νέου χρόνου, οι ΗΠΑ θα

επιτρέπουν επίσημα στους άνδρες που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες να συμμετέχουν στην γυναικεία πυγμαχία.

Οι αντιδράσεις

Μια φεμινιστική ομάδα διεκδικεί το δικαίωμα να επιφυλάσσονται περιοχές, υπηρεσίες και αθλήματα για βιολογικές γυναίκες και κορίτσια, αρνούμενη το δικαίωμα πρόσβασης σε «αρσενικά που ταυτοποιούν το φύλο». Η ομάδα απαιτεί επίσης το δικαίωμα της να χαρακτηρίζει τους βιολογικούς άνδρες ως άνδρες  «ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου που έχουν επιλέξει».

Το Χριστιανικό Λόμπι της Αυστραλίας προέτρεψε επίσης την Εργατική κυβέρνηση του Minns να μην εισάγει «νέους ορισμούς» σχετικά με την ταυτότητα φύλου ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Η ομάδα Χριστιανικό Λόμπι υποστήριξε ότι δεν υπήρχε «κανένα πρόβλημα διάκρισης» με τις ήδη υπάρχουσες διατάξεις και «δεν θα πρεπε να υπάρχει το σκεπτικό» για την αλλαγή τους.

Η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας αναμένεται επίσης να εξετάσει τα μέτρα για το νομοσχέδιο για την ισότητα που προτάθηκαν από τον ανεξάρτητο βουλευτή Alex Greenwich ως μέρος της αναθεώρησης του νόμου του 1977.

Ο Greenwich έχει προτείνει πιο εκτεταμένες προστασίες κατά των διακρίσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν την απαγόρευση των ιδιωτικών σχολείων να κάνουν διακρίσεις σε βάρος καθηγητών και μαθητών LGBTQ.  Είπε ότι αυτά τα μέτρα θα αντικατοπτρίζουν μια νέα ΝΝΟ χωρίς αποκλεισμούς.

«Είμαι πραγματικά περήφανος που ο λογαριασμός μου για την ισότητα LGBTQ βοηθά στην ενημέρωση αυτής της διαδικασίας», είπε. Το νομοσχέδιο που εισήγαγε ο Greenwich επιτρέπει επίσης μια ευρύτερη αποποινικοποίηση της σεξουαλικής εργασίας. 

Η συζήτηση για την ενημέρωση του νόμου κατά των διακρίσεων έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο.

Τον Νοέμβριο, η Αυστραλιανή Αμυντική Δύναμη είχε απαγορεύσει τον όρο «μη επανδρωμένα» όταν αναφερόταν στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ως μέρος των εκτεταμένων προσπαθειών να γίνει η γλώσσα της πιο πολιτικά ορθή.

Ανώτεροι αξιωματικοί πρωτοστάτησαν στην ατζέντα του «ουδέτερου φύλου» το 2021 και το 2022 κατά τη διάρκεια του οποίου εξέτασαν επίσημα έγγραφα ADF για να βρουν περιοχές όπου η γλώσσα θα μπορούσε να αλλάξει τις αντωνυμίες.

Ένα drone, που παλαιότερα ήταν γνωστό ως «μη επανδρωμένο εναέριο όχημα» (UAV) ή «μη επανδρωμένο εναέριο σύστημα» (UAS), μετονομάστηκε σε «μη στελεχομένο» ενώ άλλες αλλαγές που εξετάζονται περιελαμβάνουν την αντικατάσταση των «εργατοωρών» με τις «ώρες προσωπικού» και «αυτός/αυτή με το «αυτοί».

Η οδηγία για την αναφορά στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ως «μη στελεχωμένα» φαίνεται να προέρχεται από τον γενικό διευθυντή της Αρχής Ασφάλειας της Αμυντικής Αεροπορίας (DASA), Air Commodore Joseph Medved, σύμφωνα με έγγραφα της Freedom of Information.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »