Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Το «ΚΙΝΗΜΑ 21» συμμετέχει στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 για να απαιτήσει για την Ελλάδα όλα όσα δεν έχει το ομοφυλοφιλικό και προδοτικό πολιτικό τόξο τα 42 χρόνια που είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. 

Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (Προ (στασιας) του Πο(λίτη) Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που ευθύνεται πολιτικά επειδή δεν προστάτευσε την 28χρονη κοπέλα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, δεν ανέλαβε την πολιτική του ευθύνη και δεν παραιτήθηκε. 
Ούτε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. παραιτήθηκε! 
Ο Υπουργός δήλωσε μόνο: “ Είναι ένα από τα πιό απεχθή εγκλήματα που έχω βιώσει”. 

 Πράγματικά είναι απεχθές ένα έγκλημα που γίνεται έξω απο ενα Α.Τ. όπου ο πολίτης κατέφυγε για προστασία και πήρε την απάντηση “ το περιπολικό δεν είναι ταξί”!
 Αντί για παραιτήσεις, επικαλούμενοι ανθρώπινο λάθος, ακριβώς όπως και στα Τέμπη, “ξηλώσαν’ το διοικητή και τους δυο παρόντες από τους αστυνομικούς του τμήματος. Δηλαδή μετατέθηκαν.

 Ο κ. Βελόπουλος, ο κ. Νατσιος, ο σύντεκνος Ανδρουλάκης, ο Σπαρτιάτης Στίγκας, η κ. Κωνσταντοπούλου δεν απαίτησαν από τον Πρωθυπουργό των ΛΟΑΤΚΙ την άμεση αποπομπή του Υπουργού. 
Το “ΚΙΝΗΜΑ21” απαίτησε την άμεση παραίτηση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ που δεν προστάτευσε ως όφειλε την 28χρονη και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. 

Στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η Γενική Γραμματέας κ. Ζέφη Δημαδάμα δημοσιεύει ότι “ η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα”! 
Την ώρα που η υπογεννητικότητα αφανίζει την Ελλάδα, το Υπουργείο δεν εργάζεται να αντιμετωπίσει την εσωτερική πληγή της δημογραφίας με μέτρα αύξησης των γεννήσεων και ενδυνάμωσης του θεσμού της οικογένειας. Μιλά για το ακριβώς αντίθετο.
 Μέλημα τους είναι ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και όχι να την προβάλουν! 

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος είναι υπέρ του περιβάλλοντος; 
Το 2023,σύμφωνα με στοιχεία του Ευρωπαικού Συστήματος Ενημέρωσης για τις δασικές πυρκαγιές (EFFIS), αποτεφρώθηκαν 1.747.730 στρέμματα – (τα 935.000 στρέμματα τα καμένα δάση στον Έβρο)- αριθμός που αντιστοιχεί στο 1,3 της συνολικής έκτασης της χώρας. 
Ο προϊστάμενος της Δ/νσης Δασών Έβρου κ. Πέτρος Ανθόπουλος έχει επισημάνει ότι, “τα τρία δασαρχεία στον Έβρο είναι επί χρόνια υποχρηματοδοτούμενα με σημαντικές ελλείψεις προσωπικού. 

Το σύνθημα των κυβερνήσεων για τα δασαρχεία είναι “χωρίς χρήματα, χωρίς προσωπικό”. Και κάπως έτσι το δάσος γίνεται ζούγκλα.” Το 2024 ήδη έχουν αποτεφρωθεί 2500 στρέμματα στα Πιέρρια Όρη. 
Αλλά και το 2021, 520.000 στρέμματα γης κάηκαν στη Β.Εύβοια. 
Το Υπουργείο Οικονομικών βοηθά την οικονομική ανάπτυξη της χώρας; 
Οχι ! 

Το δημοσιο χρέος της Ελλαδας γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο και βλέπουμε να έχει φτάσει το ύψος ρεκόρ των 406,52 δις ευρώ στο τέλος του 2023. 
Το Υπουργείο Άμυνας  αφοπλίζει τα νησιά μας και τα αποστρατιοτικοποιεί, και δουλεύει για το συμφέρον της Τουρκίας.
Όταν αδειάζουν οι αποθήκες της χώρας από πυρομαχικά και εξοπλισμό και τα στέλνουμε έξω από τη χώρα, μήπως κανει το αντίθετο από το συμφέρον της χώρας και του λαού; 

Συμπέρασμα: Εκ του αποτελέσματος γίνεται φανερό ότι δρα ενάντια στο σκοπό τον οποιο θα έπρεπε να υπηρετεί. Δεν κάνουν αυτά που πρέπει, και κάνουν αυτά που δεν πρέπει. 

Ο πρωθυπουργός Κυρ.Μητσοτάκης , ήταν ο πρώτος από όλους τους αρχηγούς των 52 κρατών που συνεισφέρουν στον πόλεμο της Ουκρανίας, που δήλωσε ότι “ είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία!” και την προηγούμενη εβδομάδα η αδελφή του Ντ. Μπακογιάννη εισηγήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την ένταξη του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ο άγιος Παϊσιος έλεγε “Θα σιχαθεί ο λαός τους πολιτικούς” , “θα ‘εχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε”!! 

Ο λαός μας δεν αντιδρά, το κάθε σκάνδαλο “παίζει” στα κανάλια της διαπλοκής γιά δέκα -δκαπέντε μέρες και μετά ξαχνιέται!
 Μεγάλο μέρος του λαού μας παραδίδει στους πολιτικούς τα πάντα γιά ένα επίδομα, γιά μία θέση κ.ο.κ. 
Οι αφελείς, οι αθώοι,οι αδιάφοροι στηρίζουν το σύστημα. 
Ο φόβος του συστήματος είναι η δημιουργία ενός κόμματος χωρίς εξάρτηση, ‘οπως είναι το “ΚΙΝΗΜΑ 21”.

 Στο πλαίσιο αυτό η κυβέρνηση δια της υπουργού Εσωτερικών Ν. Κεραμέως, αποσκοπόντας στον περιορισμό των κομμάτων που θα κατέβουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 , όρισε υπέρογκο παράβολο ύψους 20.000 ευρώ! 

Το ‘ΚΙΝΗΜΑ 21”με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζήτησε την ακύρωση του παραβόλου με την αιτιολογία ότι ο νομος, 5083/2024 για την εκλογή ερωβουλευτών, είναι αντισυνταγματικός ως προς το σκέλος της επιβολής το παράβολου, καθώς παραβιάζει : 1.την Αρχή της ισότητας και το εκλογικό δικαιωμα των πολιτών και 2.την Αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, η οποία εκφράζεται μέσω της ελεύθερης συμμετοχής των κομμάτων στις εκλογές.
 Η προσφυγή εκδικάστηκε στο ΣτΕ την Τρίτη 02/04/2024 και αναμένεται η απόφαση.
 Είναι γνωστό ότι η ψήφηση του ν. 5089/2024 για το “γαμο” των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών είχε απέναντι το 80-90 % του ελληνικού λαού.
 Η δυσφορία των πολιτών γιά την ακρίβεια, την υγεία, την παιδεία πλεονάζει. 

Τα χρυσοπληρωμένα κανάλια της τηλεόρασης με καθημερινές εκπομπές προβάλουν τα δοκιμασμένα δεκανίκια του συστήματος . Τον ταχυδρόμο της Καπερναούμ Βελόπουλο που εμπορεύεται “επιστολες Χριστού”, τους φαρισαίους του Νίκη, και τους υποτακτικούς Σπαρτιάτες. 
Το “ΚΙΝΗΜΑ 21” έρχεται για να μην τους επιτρέψει να συνεχίσουν την παράσταση αυτή, με την οποία στήριξαν Μνημόνια, προδοσία Πρεσπών, υποταγή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. 
Φτάνει πιά! 

Το “ΚΙΝΗΜΑ 21” κατέρχεται στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 για να απαιτήσει γιά την Ελλάδα όλα όσα δεν έχουν ζητήσει όλοι οι άλλοι μαζί , τα 42 χρόνια που είμαστε στην Ευρωπαική Ένωση: 
Τον Ελληνικό χρυσό, που δώσαμε στους Άγγλους το 1940 και δεν επεστράφει στη χώρα ποτέ. Να εμποδίσουμε την Τουρκική επιρροή στην Ευρώπη, να εμποδίσουμε δρομολογημένες παραχωρήσεις στο Αιγαίο τη Θράκη και την Κύπρο, να στηριχθούν αποτελεσματικά οι αγρότες μας και να μην αναγκάζονται να εγκαταλλειπουν το επάγγελμα. 
Να σταματησομε τις διακοπές των προηγούμενων ευρωβουλευτων στις Βρυξέλες και τα σκάνδαλα τύπου Καϊλή και Γεωργούλη. 

Το “ΚΙΝΗΜΑ 21” αγωνίζεται χωρίς ιδεολογικές εμμονές, χωρίς θεατρινισμούς, χωρίς καμία προβολή απο τα ΜΜΕ. 
Αγωνιζόμαστε δίνοντας την ψυχή μας! Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους ανιδιοτελείς ανθρώπους που μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Ελάτε μαζί μας! 
Στις ευρωεκλογές μαυρίζουμε όλο το ομοφυλοφιλικό τόξο (Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ- ΝΕΑΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ).
 Ούτε μια ψήφος χαμένη στα γνωστά δεκανίκια του Συστήματος 
( Κ.Κ.Ε - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ- ΝΙΚΗ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ) καθότι δεν απέτρεψαν αν και μπορούσαν βάσει του Συντάγματος - Μνημόνια Συμφωνία Πρεσπών - “γάμο και τεκνοθεσία” ομοφυλοφίλων ..... 

ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΧΡΥΣΟΣΤΑΛΗ 
ΚΙΝΗΜΑ 21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »