Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Μέσω των BRICS στο… «ψηφιακό χάραγμα»! Βοηθός του Πούτιν αποκαλύπτει

Όλοι σε ρυθμούς Σιγκαπούρης

Η ομάδα BRICS των αναδυόμενων οικονομιών σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα σύστημα πληρωμών που θα βασίζεται σε ψηφιακές τεχνολογίες, δήλωσε στο TASS ο Γιούρι Ουσάκοφ, ανώτερος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν!

Ανοίγει, ως εκ τούτου, ο δρόμος για την προώθηση του λεγόμενου ψηφιακού συστήματος ταυτοποίησης και συναλλαγών (το λεγόμενο ψηφιακό χάραγμα) και στην Ρωσία και τους συμμάχους της!

Σύμφωνα με τον Ushakov, το σύστημα θα ήταν «εκτός της πολιτικής» και δεν θα εξαρτιόταν από τις εθνικές ατζέντες ή τα νομίσματα των χωρών σε όλο τον κόσμο.

«Πιστεύουμε ότι ένας σημαντικός στόχος για το μέλλον είναι η δημιουργία στο πλαίσιο των BRICS ενός ανεξάρτητου συστήματος πληρωμών διακανονισμού που θα βασίζεται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, όπως τα ψηφιακά νομίσματα και το blockchain», δήλωσε ο Ushakov. «Θα ήταν άνετο για κάθε κράτος, άτομο και επιχείρηση και δεν θα απαιτούσε σημαντικό κόστος». Ο βοηθός του προέδρου δεν διευκρίνισε τις λεπτομέρειες ή το χρονοδιάγραμμα για την ανάπτυξη του νέου συστήματος.

Ο Ushakov σημείωσε ότι οι BRICS σκοπεύουν να επικεντρωθούν το 2024 στην

αύξηση του ρόλου τους στα διεθνή νομισματικά και χρηματοπιστωτικά συστήματα. Η Ρωσία κατέχει αυτήν την περίοδο την εκ περιτροπής προεδρία του ομίλου και η Μόσχα έχει επανειλημμένα τονίσει ότι προτεραιότητά της είναι να αυξήσει τις πληρωμές σε εθνικά νομίσματα εντός του μπλοκ. 

«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του Contingent Reserve Arrangement (CRA), κυρίως όσον αφορά τη χρήση νομισμάτων εναλλακτικών του δολαρίου ΗΠΑ», δήλωσε ο Ushakov. Το BRICS CRA είναι ουσιαστικά ένα κοινό αποθεματικό νομισμάτων που διατίθεται στα μέλη σε περίπτωση κρίσης ρευστότητας, σχεδιασμένο να τους παρέχει τα μέσα για ομαλή διαπραγμάτευση ακόμη και υπό έντονες πιέσεις, όπως διεθνείς κυρώσεις.

Οι BRICS, οι οποίοι προηγουμένως αποτελούσαν την Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και την Νότια Αφρική, γνώρισαν σημαντική επέκταση φέτος όταν προσχώρησαν σε αυτούς η Σαουδική Αραβία, το Ιράν, η Αιθιοπία, η Αίγυπτος και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον Ιανουάριο. Ο εν λόγω Οργανισμός λοιπόν θα εξαπλώσει το «ψηφιακό σύστημα ταυτοποίησης και πληρωμών» στους εχθρούς της Δύσης, η Δύση θα εφαρμόζει το δικό της και ως εκ τούτου όλος ο πλανήτης θα οδηγηθεί πιθανώς στο χάραγμα!

Δείτε τώρα στο παρακάτω βίντεο, πως θα γίνονται τα ψώνια σε αυτό που ετοιμάζεται!!! Φυσικά από την Σιγκαπούρη!!! Στο βίντεο θα δείτε ένα κατάστημα χωρίς υπαλλήλους που πληρώνεις με το κινητό! Αργότερα, όλα θα πληρώνονται με το «ψηφιακό χάραγμα»:

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »