Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Η υποκρισία και η απάτη των επιδομάτων/pass

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η υποκρισία και η απάτη των επιδομάτων/pass
… ή πώς οι νεοταξίτες εγκληματίες επιβάλλουν τον ψηφιακό ολοκληρωτισμό ενώ ταυτόχρονα φαίνονται και ευεργέτες μας.

Γι’ αυτό και η τακτική των δήθεν επιδομάτων γενικεύεται - γιατί στήθηκε για να εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την εξουσία τους και όχι βέβαια για να ανακουφίζει τη ζωή του πολίτη αφού:

1- αποπροσανατολίζει και αποσπά την προσοχή από τον οικονομικό δολοφόνο δηλαδή το καθεστώς που από την εποχή των μνημονίων έχει αφαιρέσει παράνομα από τον κάθε πολίτη δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

2- εξιλεώνει και παρουσιάζει ως «φιλάνθρωπο» το μαφιόζικο καθεστώς (που πετά ψίχουλα από τα κλεμμένα) αντί αυτό ως υπαίτιο της καταστροφής να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου και υπόλογο

3- χρησιμοποιείται για να διαμορφώσει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά: αυτή της συμμόρφωσης, όπου το άτομο μετατρέπεται σε ορντινάτσα που χωρίς δεύτερη σκέψη εφαρμόζει κάθε παρανοϊκή και αντισυνταγματική άνωθεν εντολή. Με άλλα λόγια, μας προγραμματίζει στον ολοκληρωτισμό του συστήματος κοινωνικής πίστωσης της Κίνας.

Μας έχουν στήσει την απόλυτη παγίδα και

ουσιαστικά εξαναγκάζουν τον εξαθλιωμένο οικονομικά πολίτη να δηλώσει την υποταγή του στο σύστημα μπαίνοντας σε «πλατφόρμες» ελέγχου, δηλαδή σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή που οδηγεί στα κελιά της ψηφιακής φυλακής που έχουν στήσει. Εκεί καταναγκάζεται στο βασανιστήριο να γράφει μηχανιστικά ξανά και ξανά τα στοιχεία του και να συνηθίσει και εξοικειωθεί με την ψηφιοποίηση του ως αριθμός και QR code.

Η όλη διαδικασία δεν είναι παρά μια άθλια δυσεκπαίδευση στο μονόδρομο του ψηφιακού ολοκληρωτισμού που σχεδιάζουν να ολοκληρωθεί σε λίγο διάστημα από τώρα με την κατάργηση των μετρητών και τη μετάβαση στο ψηφιακό χρήμα. Πράγμα που θα είναι η χαριστική βολή φέρνοντας την απόλυτη δουλοποίηση για όποιον πολίτη εκχωρήσει τον έλεγχο των χρημάτων του στο νεοταξικό σύστημα. (Κάτι ανάλογο δηλαδή με τη στέρηση της ελευθερίας του σώματός για όσους το εκχώρησαν στην επίσης παράνομη «υποχρεωτικότητα» ιατρικών πράξεων)

Σε όλο αυτό η απάντηση της κοινωνίας των πολιτών θα πρέπει να είναι συντριπτική και αμείλικτη:

  • να λογοδοτήσει τώρα το καθεστώς για τα οικονομικά σκάνδαλα και εγκλήματα, για την απάτη του ψευδο-χρέους στους τοκογλύφους banksters, για την επιβολή της ψευδο-πανδημίας με το ανυπολόγιστο κόστος για την κοινωνία, για την καταστροφή της ενεργειακής και διατροφικής αυτάρκειας της χώρας, για την παντελώς αδικαιολόγητη αύξηση των καυσίμων

  • να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και η νομιμότητα με την επιστροφή των κλεμμένων που μας έχουν δόλια πάρει και να σταματήσει η απάτη των δήθεν επιδομάτων/pass

  • να παγώσει δια παντός η διαδικασία ψηφιοποίησης η οποία μας εγκλωβίζει στον μονόδρομο του έλεγχου από ένα τυραννικό καθεστώς το οποίο εμείς δεν μπορούμε να ελέγξουμε ούτε κατ’ ελάχιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ