Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Σοκαρισμένοι οι γιατροί με την ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ! Dr. Cole: «ΔΕΝ είναι σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου, είναι το ΕΜΒΟΛΙΟ»! vid

 

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Πρόσφατα, χρησιμοποιήθηκε ένας νέος όρος από τα κύρια μέσα ενημέρωσης και τα ειδησεογραφικά μέσα για να εξηγήσει γιατί υγιείς ενήλικες και νέοι πεθαίνουν ξαφνικά χωρίς υποβόσκουσα αιτία. Ακόμα και αθλητές, οι οποίοι περνούν ώρες την ημέρα με προπόνηση, άσκηση και ενδυνάμωση του σώματός τους, έχουν επίσης δει μια αύξηση σε αυτού που ονομάζεται Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων.

Σύμφωνα με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής, «Τα θύματα αιφνίδιου θανάτου από αυτές τις ασθένειες εμπίπτουν στο σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS), το οποίο έχει επινοηθεί για να περιγράψει τον αιφνίδιο θάνατο χωρίς δομική αιτία που προσδιορίζεται από αυτοψία ή τοξικολογική εξέταση.

Έχοντας μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για το τι μπορεί να προκαλεί τους ξαφνικούς θανάτους, ο Δρ Ryan Cole κατηγόρησε το εμβόλιο COVID-19 ότι βρίσκεται πίσω από το SADS:

«Δημοσιεύθηκε μια εργασία τις προάλλες για ένα νέο σύνδρομο, το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου των Ενηλίκων. Όπως το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου, είναι επειδή οι

άνθρωποι λαμβάνουν μια τοξίνη μέσα στο σώμα τους που προκαλεί φλεγμονή στην καρδιά τους, όπως με τον ντράμερ των Foo Fighters κι άλλα άτομα.

Και μέχρι στιγμής, υπήρξε μια πρώιμη μελέτη μ’ αυτά τα mRNA εμβόλια που δείχνει ότι με την πάροδο του χρόνου -κι αυτή ήταν μια μελέτη σε ποντίκια- ”φουσκώνουν” την καρδιά.

Έχω δει νεκροτομικούς ιστούς από αθλητές τριάθλου που έπεσαν νεκροί στο κολύμπι. Και αυτά είναι άτομα που βρίσκονται στο αποκορύφωμα της σωματικής τους απόδοσης. Και, ξέρετε, όντως αθλητές πεθαίνουν κάθε χρόνο περιστασιακά σε κάποιο γεγονός, σίγουρα. Αλλά, αν ελέγξετε σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, κάνα 2 αθλητές το μήνα συνήθως πέθαιναν σε γήπεδα ράγκμπι ή σε γήπεδα ποδοσφαίρου ή οπουδήποτε. Τώρα πεθαίνουν εκατοντάδες κάθε μήνα!!!! Για ποιο λόγο;

Υπήρχε κάτι νέο στην ανθρωπότητα; Ασφαλώς. Υπάρχει ένα τοξικό λιπιδικό νανοσωματίδιο κι ένα τοξικό τροποποιημένο RNA που δεν σταματά!!!

Είναι παράνοια να συνεχίζεις να προωθείς το πιο θανατηφόρο, επικίνδυνο ιατρικό προϊόν (σ.σ. εμβόλιο COVID) που επετράπη ποτέ να συνεχίζει στην ανθρωπότητα».

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ