Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Πριν καν προλάβουμε να σηκώσουμε κεφάλι, από την ψευτοπανδημία του κόβιντ...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Το "Παγκόσμιο Δίκτυο Υγείας" κήρυξε "πανδημία" την... ευλογιά των πιθήκων.
Θ΄ακολουθήσει μάλλον και η ίδια απόφαση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.


Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!


Οι ευκαιρίες για καραντίνες και άχρηστα εμβόλια, που πλουτίζουν τις Φαρμακοβιομηχανίες και εξοντώνουν, οικονομικά, τα κράτη, πολλαπλασιάζονται.


Πριν καν προλάβουμε να σηκώσουμε κεφάλι, από την ψευτοπανδημία του κόβιντ, νάσου και ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων. Νάσου και τα κρούσματα της ξεχασμένης, προ 40 ετών, πολυομυελίτιδας, στην Βρετανία.


Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ "επιστήμονας" δεν έχει αναφερθεί στην προέλευση αυτών των ιών, αν είναι κατασκευασμένοι ή όχι και

από ποιους εξαπολύονται στην ανθρωπότητα. Τα βιοχημικά εργαστήρια των ΗΠΑ, ανά τον κόσμο, κουκουλώνονται, από τα ΜΜΕ, την Δικαιοσύνη, τις εξουσίες.


Τώρα που οι κοινωνίες "βράζουν" από φτώχεια και ανέχεια, τώρα που οι λαοί αρχίζουν να κατανοούν ότι το σύστημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει και αγωνίζεται με κάθε αντιδημοκρατικό μέσον να κρατηθεί στην εξουσία, τώρα ετοιμάζεται μια νέα καραντίνα, για να κλειστούν όλοι στα σπίτια τους. Για να μην ακουστεί καμία φωνή. Για να προβατοποιηθούν οι πολίτες. Για να διχαστεί ξανά η κοινωνία. Για να υπάρχουν μόνο κυβερνήσεις του ενός, που θα υποδείξει ο Σβάμπ, ή ο Σόρος, ή οι τραπεζίτες.


Καλό χειμώνα αδέλφια.

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ