Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Η τελευταία τραγωδία: Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων

Του Joseph Mercola

Τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να προβάλλουν ένα ιατρικό φαινόμενο που ονομάζεται «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων»(Sudden Adult Death Syndrome-SADS) – άνθρωποι που πεθαίνουν χωρίς σημάδια ασθένειας ή υποκείμενης κατάστασης υγείας. Απλώς καταρρέουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ή δεν ξυπνούν το πρωί. Ενώ το SADS έχει γίνει γνωστό ότι έχει συμβεί και στο παρελθόν, αυτό που είναι ανησυχητικό είναι η ξαφνική έξαρση αυτού του προηγουμένως σπάνιου συμβάντος

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Τις τελευταίες εβδομάδες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο άρχισαν να προβάλλουν ένα ιατρικό φαινόμενο που ονομάζεται «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων» ή SADS, σε μια προσπάθεια που φαίνεται να είναι σαφής για να συγκαλύψουν την πραγματικότητα των θανάτων από τα εμβόλια COVID. 
  • Οι υποκείμενοι παράγοντες για το SADS περιλαμβάνουν αδιάγνωστη μυοκαρδίτιδα, φλεγμονώδεις καταστάσεις και άλλες καταστάσεις που προκαλούν ανωμαλίες στο ηλεκτρικό σύστημα της καρδιάς, προκαλώντας έτσι καρδιακή ανακοπή.
  • Ενώ το SADS ήταν γνωστό ότι έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν, αυτό που είναι καινούργιο είναι η επικράτηση αυτού του προηγουμένως σπάνιου συμβάντος. Στην Αυστραλία, το Ινστιτούτο Καρδιάς και Διαβήτη Baker της Μελβούρνης (Melbourne Baker Heart and Diabetes Institute) δημιουργεί ένα νέο μητρώο SADS «για να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες» σχετικά με το φαινόμενο.
  • Τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δείχνουν 1.101 αιφνίδιους θανάτους σε αθλητές κάτω των 35 ετών από το 1966 έως και το 2004, δίνοντάς μας ένα μέσο ετήσιο ποσοστό 29 θανάτων, σε όλα τα αθλήματα. Εν τω μεταξύ, μόνο μεταξύ Μαρτίου 2021 και Μαρτίου 2022 – ένα μόνο έτος – τουλάχιστον 769 αθλητές υπέστησαν καρδιακή ανακοπή, κατέρρευσαν ή/και πέθαναν στον αγωνιστικό χώρο, παγκοσμίως.
  • Μεταξύ των αθλητών της ΕU FIFA, ο αιφνίδιος θάνατος αυξήθηκε κατά 420% το 2021. Ιστορικά, περίπου πέντε ποδοσφαιριστές έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα κάθε χρόνο. Μεταξύ Ιανουαρίου και μέσων Νοεμβρίου 2021, 21 παίκτες της FIFA πέθαναν από αιφνίδιο θάνατο.

Το SADS είναι επίσης συντομογραφία του «συνδρόμου αιφνίδιου αρρυθμικού θανάτου»1 , το οποίο εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1977. Οι υποκείμενοι παράγοντες για το SADS (τόσο η εκδοχή του αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων όσο και η εκδοχή του αιφνίδιου αρρυθμικού θανάτου) περιλαμβάνουν αδιάγνωστη μυοκαρδίτιδα, φλεγμονώδεις καταστάσεις και άλλες καταστάσεις που προκαλούν ανωμαλίες στο ηλεκτρικό σύστημα της καρδιάς, προκαλώντας έτσι καρδιακή ανακοπή.2,3,4 Ενώ το SADS ήταν γνωστό ότι έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν, αυτό που είναι καινούργιο είναι η επικράτηση αυτού του προηγουμένως σπάνιου συμβάντος.

Ιστορική επικράτηση του SADS

Σύμφωνα με τη Βρετανική Καρδιολογική Εταιρεία, υπάρχουν περίπου 500 περιπτώσεις SADS στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο.5 Από την άλλη πλευρά, το βρετανικό Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (Office for National Statistics- ONS) εμφανίζει πολύ λιγότερες περιπτώσεις.6 Το ONS καταγράφει συνολικά 128 περιπτώσεις SADS (όλες οι ηλικιακές ομάδες, είτε αναφέρονται ως καρδιολογικά σχετιζόμενες είτε ως άγνωστες) το 2016, 77 περιπτώσεις το 2017, 70 το 2018, 107 το 2019 και 139 περιπτώσεις το 2020.

Παρόλο που είναι δύσκολο να βρεθούν στοιχεία σχετικά με την επίπτωση του SADS για το 2021 και το 2022, η επίπτωση έχει προφανώς αυξηθεί αρκετά ώστε να προκαλεί ανησυχία σε ορισμένες χώρες. Πριν από την πανδημία, το SADS ήταν το ακρωνύμιο για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου από αρρυθμία, το οποίο ήταν σπάνιο και με ελάχιστες έρευνες σχετικά με αυτό, εκτός από την αναφορά ότι αντιπροσώπευε περίπου το 30% των απροσδόκητων καρδιακών θανάτων μεταξύ των νέων.7

Αλλά σήμερα, δεν είναι πλέον σπάνιο και το SADS είναι ουσιαστικά σε έξαρση, καθώς οι αριθμοί αιφνίδιων θανάτων σε νέους ενήλικες συσσωρεύονται σε όλο τον κόσμο. Οι αριθμοί είναι τόσο ανησυχητικοί που στην Αυστραλία, για παράδειγμα, το Ινστιτούτο Καρδιάς και Διαβήτη Baker της Μελβούρνης δημιουργεί ένα νέο μητρώο SADS «για να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες» σχετικά με το φαινόμενο.8,9

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο, υπάρχουν περίπου 750 περιπτώσεις SADS ετησίως στην Αυστραλία. Στις ΗΠΑ, ο μέσος ετήσιος απολογισμός των θανάτων από το SADS λέγεται ότι είναι περίπου 4.000.10

Από την κυκλοφορία των εμβολίων COVID, οι ειδήσεις είναι γεμάτες από αναφορές νέων, υγιών και συχνά αθλητικών ανθρώπων που πεθαίνουν «χωρίς λόγο» και οι γιατροί ισχυρίζονται ότι είναι «μπερδεμένοι» από αυτό. Γιατροί και επιστήμονες στην Αυστραλία προτρέπουν μάλιστα όλους τους ανθρώπους κάτω των 40 ετών να κάνουν έλεγχο της καρδιάς τους, ακόμη και αν είναι υγιείς και γυμνασμένοι.11

Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, από την άλλη πλευρά, μπορεί να δει ξεκάθαρα τη συσχέτιση μεταξύ των εμβολίων, τα οποία είναι πλέον γνωστά για την ικανότητά τους να προκαλούν φλεγμονές στην καρδιά, και της αύξησης των αιφνίδιων θανάτων μεταξύ νέων και υγιών ανθρώπων.

Εκατοντάδες αθλητές έχουν καταρρεύσει και πεθάνει μετά τα εμβόλια

Μεταξύ των αθλητών, η συχνότητα αιφνίδιου θανάτου κυμαίνεται ιστορικά μεταξύ 1 στους 40.000 και 1 στους 80.000 αθλητές.12 Μια ανάλυση13 των θανάτων σε επαγγελματίες αθλητές από το 1980 έως το 2006 στις ΗΠΑ εντόπισε συνολικά 1.866 περιπτώσεις όπου ένας αθλητής είτε κατέρρευσε από καρδιακή ανακοπή ή/και πέθανε ξαφνικά. Πρόκειται για 1.866 περιπτώσεις που συνέβησαν σε διάστημα 27 ετών, γεγονός που μας δίνει έναν ετήσιο μέσο όρο 69 θανάτων στις ΗΠΑ.

Τα στοιχεία14 που συγκέντρωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δείχνουν 1.101 αιφνίδιους θανάτους σε αθλητές κάτω των 35 ετών μεταξύ 1966 και 2004, γεγονός που μας δίνει ένα μέσο ετήσιο ποσοστό 29 αιφνίδιων θανάτων σε όλα τα αθλήματα. Εν τω μεταξύ, στο διάστημα μεταξύ Μαρτίου 2021 και Μαρτίου 2022 – ένα μόνο έτος – τουλάχιστον 769 αθλητές υπέστησαν καρδιακή ανακοπή, κατέρρευσαν ή/και πέθαναν στον αγωνιστικό χώρο, παγκοσμίως.15

Η Good Sciencing, η οποία τηρεί ένα τρέχον σύνολο των θανάτων αθλητών μετά τα εμβόλια, ανεβάζει τον τρέχοντα αριθμό των καρδιακών ανακοπών σε 1.090 και τους συνολικούς θανάτους σε 715.16 Σε αρκετές δεκάδες περιπτώσεις ακόμη εκκρεμεί η επιβεβαίωση ότι ο αθλητής είχε πράγματι λάβει το εμβόλιο.

Μεταξύ των αθλητών της EU FIFA, ο αιφνίδιος θάνατος αυξήθηκε κατά 420% το 2021.17 Ιστορικά, περίπου πέντε ποδοσφαιριστές πεθαίνουν κάθε χρόνο παίζοντας το παιχνίδι. Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Νοεμβρίου 2021, 21 παίκτες της FIFA πέθαναν από αιφνίδιο θάνατο.

Τα εμβόλια COVID συνδέεται σαφώς με καρδιακή βλάβη

Ένα άρθρο άποψης στο Frontiers in Sports and Active Living, που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2022, υπογραμμίζει τη συσχέτιση μεταξύ της φλεγμονής της καρδιάς που προκαλείται από τα εμβόλια COVID και του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου σε αθλητές:18

    «Ο αυξημένος SCD [αιφνίδιος καρδιακός θάνατος] που σχετίζεται με τον COVID φαίνεται να οφείλεται, τουλάχιστον εν μέρει, σε ένα πρόσφατο ιστορικό λοίμωξης και/ή εμβολιασμού που προκαλεί φλεγμονώδη και ανοσολογική βλάβη που τραυματίζει την καρδιά.

    Ένας ανθυγιεινός τρόπος ζωής που μπορεί να περιλαμβάνει κακή διατροφή ή υπερβολική προπόνηση μπορεί πιθανώς να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει σε αυτό. Η φαινομενικά αυξημένη συχνότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας κατά τη διάρκεια του COVID-19 και κατά την περίοδο μετά τον εμβολιασμό, καθώς και του SCD, αποτελεί σοβαρό κίνδυνο όχι μόνο για τους αθλητές αλλά και για όλους τους άλλους και είναι λόγος ανησυχίας.

    Καθώς ο πληθυσμός γερνάει και η δημοτικότητα του τρεξίματος, της ποδηλασίας και άλλων αθλημάτων αντοχής αυξάνεται, το βάρος του κινδύνου SCD μπορεί δυνητικά να αυξηθεί επίσης. Η ισχυρή εστίαση τόσο στην υγεία όσο και στη φυσική κατάσταση θα πρέπει να αποτελεί ένα ηχηρό και σαφές μήνυμα δημόσιας υγείας».

Το σήμα που δεν μπορεί να αποσιωπηθεί

Σε ένα άρθρο του Substack στις 13 Ιουνίου 2022, ο Δρ Πιερ Κορί (Dr. Pierre Kory) σχολίασε επίσης αυτή την τελευταία προσπάθεια να εξηγηθούν οι θάνατοι από το εμβόλιο COVID:19

«Πρόσφατα δημοσίευσα μια βαθιά τεκμηριωμένη σύνοψη20 αποδεικτικών στοιχείων που περιγράφουν λεπτομερώς την ιστορική ανθρωπιστική καταστροφή που εκτυλίσσεται σιγά-σιγά στις περισσότερες προηγμένες οικονομίες υγείας σε όλο τον κόσμο. Προκλήθηκε από μια παγκόσμια εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού υπό την καθοδήγηση των φαρμακευτικών αφεντάδων του BMGF/WHO/CDC, η οποία παράλογα (αλλά κερδοφόρα) στόχευε έναν ταχύτατα μεταλλασσόμενο κορονοϊό.

Το έκαναν με την πιο τοξική πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε θεραπευτικά στην ιστορία της ιατρικής. Σε φιαλίδια αναμεμειγμένα με νανοσωματίδια λιπιδίων, πολυαιθυλενογλυκόλη και ποιος ξέρει τι άλλο.

Ανέφερα μελέτες και εκθέσεις που δείχνουν μαζική αύξηση των καρδιαγγειακών θανάτων και των νευρολογικών (και άλλων) αναπηριών μεταξύ των ενηλίκων εργαζόμενων ηλικιών, αρχής γενομένης μόνο από το 2021.

Ένα ανησυχητικό σήμα που κραυγάζει από τα αρχικά δεδομένα κλινικών δοκιμών,21 τα δεδομένα VAERS,22 τα δεδομένα ασφάλισης ζωής,23 τα δεδομένα αναπηρίας,24 τις αναφορές για καρδιακές ανακοπές επαγγελματιών αθλητών,25 τις αυξήσεις στις κλήσεις ασθενοφόρων για καρδιακές ανακοπές σε νέους ανθρώπους σε ηλικία προ καρδιακής προσβολής,26 και τις μαζικές αυξήσεις σε ασθένειες και παραποιήσεις δεδομένων27 στις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Άμυνας.

Καθώς αυτά τα γεγονότα αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο από τον μέσο πολίτη (και τον περιστασιακό δημοσιογράφο), μια νέα θλιβερή «εκστρατεία παραπληροφόρησης» ξεκίνησε ως απάντηση προσπαθώντας να κατηγορήσει όλους τους νέους ανθρώπους που πεθαίνουν ως απλά μια ανάγκη για αυξημένη ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σπάνια πάθηση που ονομάζεται Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων (SADS) και όχι ως παραδείγματα των λεγεώνων που πεθαίνουν από τα εμβόλια.

Οι ελεγκτές γεγονότων βγήκαν επίσης να υποστηρίξουν αυτό το αφήγημα, στιγματίζοντας όποιον πιστεύει ότι τα εμβόλια είναι η αιτία του SADS ως συνωμοσιολόγο…

Αυτό που είναι αηδιαστικό είναι ο τόνος της υποτιθέμενης καλής πρόθεσης μέσα σε αυτά τα άρθρα, που ενημερώνει τους ανθρώπους ότι αν είστε συγγενής κάποιου νέου που πέθανε ξαφνικά, θα πρέπει να πάτε να δείτε έναν καρδιολόγο για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ένα ανώμαλο καρδιογράφημα.

Αφού αποδειχθεί φυσιολογικό, θα σας πουν σίγουρα να εμβολιαστείτε, ένας παραλογισμός στην κορυφή ενός βουνού παραλογισμών που προκάλεσε το βιο-ιατρικό βιομηχανικό μας σύμπλεγμα τα τελευταία 2+ χρόνια».

Οι ασθένειες που «καταστέλλονται από τον COVID» επανέρχονται στο προσκήνιο

Τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν επίσης να διαγράψουν τις αυξήσεις άλλων ασθενειών ως κάτι που δεν σχετίζεται με το εμβόλιο COVID. «Ασθένειες που καταστέλλονται κατά τη διάρκεια του COVID επιστρέφουν με νέους και περίεργους τρόπους», ανέφερε το CNBC στις 10 Ιουνίου 2022.28

Το άρθρο συνεχίζει να συζητά πώς οι ιοί εκτός του SARS-CoV-2 «ξανασηκώνουν το κεφάλι τους με νέους και ασυνήθιστους τρόπους». Η γρίπη, ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (RSV), ο αδενοϊός, η φυματίωση και η ευλογιά των πιθήκων έχουν όλοι «κορυφωθεί και παρουσιάζουν παράξενες συμπεριφορές τους τελευταίους μήνες», σημειώνει το CNBC.

Δεν γίνεται καμία αναφορά, ωστόσο, στο γεγονός ότι το εμβόλιο COVID έχει συνδεθεί με ανοσοανεπάρκεια (μειωμένη ανοσολογική λειτουργία), καθιστώντας σας πιο ευάλωτους σε λοιμώξεις και χρόνιες ασθένειες κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων των αυτοάνοσων νοσημάτων.29 Η ερευνήτρια του MIT Στέφανι Σένεφ (Stephanie Seneff) εξηγεί τους μηχανισμούς για αυτό στο βιβλίο «COVID Vaccines and Neurodegenerative Disease» (Εμβόλια COVID και νευροεκφυλιστικές ασθένειες).

Το εμβόλιο COVID έχει επίσης αποδειχθεί ότι ενεργοποιεί λανθάνοντες ιούς, συμπεριλαμβανομένης της ηπατίτιδας C,30 του κυτταρομεγαλοϊού,31 της ανεμοβλογιάς-ζωστήρα32 και των ιών του έρπη.33Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Moderna εργάζεται τώρα πάνω σε ένα νέο εμβόλιο για την «πρόληψη του λανθάνοντος κυτταρομεγαλοϊού».34

Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση φαρμακευτικής εταιρείας που δημιουργεί ένα «φάρμακο» για ένα πρόβλημα υγείας, για τη δημιουργία του οποίου ευθύνεται εξ αρχής το ίδιο της το προϊόν. Το CNBC, εν τω μεταξύ, επικαλείται «ειδικούς σε θέματα υγείας» που αποδίδουν τη μειωμένη ανοσία στα lockdown του COVID, στη χρήση μάσκας και στους χαμένους παιδικούς εμβολιασμούς.35

Οι ακρωτηριασμοί χεριών, ποδιών και δακτύλων- συνέπειες των θρόμβων αίματος μετά το εμβόλιο- αποδίδονται επίσης σε κάτι άλλο.36 Σε αυτή την περίπτωση, τα μέσα ενημέρωσης κατηγορούν την υψηλή χοληστερόλη,37 αγνοώντας εντελώς το γεγονός ότι η υψηλή χοληστερόλη επικρατεί εδώ και δεκαετίες και μόνο τώρα οι άνθρωποι χάνουν τα άκρα τους σε σοκαριστικό αριθμό.

Εν τω μεταξύ, η αύξηση των θρόμβων και των εγκεφαλικών επεισοδίων αποδίδεται στο κάπνισμα, την εγκυμοσύνη και τα αντισυλληπτικά,38  παρόλο που οι θρόμβοι και τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι από τις πιο συχνές παρενέργειες του εμβολίου COVID. Το πιο γελοίο από όλα, ωστόσο, είναι ο ισχυρισμός ότι μια «πρόσφατα ανακαλυφθείσα, εξαιρετικά δραστική» χημική ουσία στην ατμόσφαιρα της γης είναι ύποπτη για την πρόκληση καρδιακών παθήσεων.39

Για όποιον έχει έστω και λίγο μυαλό, είναι σαφές ότι οι κυβερνητικές αρχές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν ό,τι μπορούν για να μετατοπίσουν την ευθύνη μακριά από τον πιο προφανή ένοχο, δηλαδή τα εμβόλια COVID.

Όλες οι ασθένειες και οι παθήσεις που κατηγορούν τώρα για τα πάντα, από τη χοληστερόλη μέχρι τις μυστηριώδεις ατμοσφαιρικές χημικές ουσίες, είναι γνωστές παρενέργειες των εμβολίων. Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι τόσο γιγάντιος, που δεν μπορείτε καν να τον παρακάμψετε. 

Νοσηλευτικές αναφορές από την πρώτη γραμμή

Στο άρθρο του Substack της 13ης Ιουνίου 2022,40 ο Κόρι μοιράζεται επίσης εμπιστευτικές πληροφορίες από μια ανώτερη νοσηλεύτρια ΜΕΘ και επειγόντων περιστατικών, η οποία υπέστη ζημιά από την πήξη του αίματος, αυθόρμητη ασταμάτητη αιμορραγία και διόγκωση των τραχηλικών λεμφαδένων μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Κατέθεσε αναφορά στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών των Εμβολίων (VAERS), η οποία έκτοτε έχει εξαφανιστεί. Οι αριθμοί παρτίδας για τα εμβόλια που έλαβε συσχετίστηκαν με κακές νευρολογικές αντιδράσεις και θρόμβωση. Έχασε επίσης τον αιματολόγο-ογκολόγο της λόγω ζημίας από το εμβόλιο.

Ενώ ήταν μόλις στα 40 του χρόνια, τώρα είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος για να ασκήσει το επάγγελμά του. «Ήταν «αληθινός πιστός» και σε άρνηση μέχρι που έπεσε θύμα», είπε στον Κόρι.

Το μεγάλο αντικαρκινικό νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται έχει τώρα φόρτο εργασίας «σε χιλιάδες», λέει, ενώ πριν ο μέσος φόρτος εργασίας ήταν μεταξύ 250 και 400 σε κάθε τρίμηνο. Δεν έχουν καν αρκετά κρεβάτια ή χώρους έγχυσης για να τους περιθάλψουν όλους, και οι θεραπείες ακτινοβολίας έχουν καθυστερήσει.

Εμφανίζονται όλων των ειδών οι καρκίνοι – καρκίνοι του εγκεφάλου, της λέμφου, του στομάχου, του παγκρέατος, του αίματος, ακόμη και των ΜΑΤΙΩΝ, «ιδίως σε νεαρά άτομα που έχουν πρόσφατα εμβολιαστεί». Τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι επίσης «πολύ αυξημένα» σε άτομα χωρίς παράγοντες κινδύνου ή συννοσηρότητες. Σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα προς τον Κόρι, έγραψε:41

    «Ρωτήστε με οτιδήποτε. Θα σας δώσω πληροφορίες από μέσα, από τους ορόφους και τις σουίτες. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να παραδεχτούν την απάτη και το έγκλημα και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. Η ευθύνη πρέπει να αρθεί, οι εντολές να τερματιστούν. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ και πολλοί ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.

    Δεν ξέρω αν θα το διαβάσετε καν αυτό, αλλά σας ακολουθώ όλους στο substack και στο Twitter – όσοι δεν έχουν απαγορευτεί ακόμα! – και διαβάζω ΟΛΑ τα δεδομένα. Έχω γίνει κι εγώ πειραματόζωο από ένα θέμα που προέκυψε από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από χρόνια – ξέρω τη διαδικασία. Τόση απάτη».

Σε ένα επόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ανώνυμη νοσοκόμα συνέχισε:

    «Έχασα 4 ασκούμενους από σοβαρές παρενέργειες των «έντονα ενθαρρυνόμενων» ενισχυτικών δόσεων. Οι 2 νοσηλεύονται, ένας στη ΜΕΘ … Όλοι είναι από 30 έως 40 ετών. Δεν είχαν καμία ανάγκη για ενισχυτικές δόσεις… Όλοι είχαν περάσει COVID κατά το παρελθόν, τα αντισώματα Ν πλήρως μετρήσιμα».

Καρδιακές ανωμαλίες σε αφθονία

Οι συνάδελφοί της στην καρδιολογική μονάδα αναφέρουν επίσης «πολλές ανωμαλίες … που δεν υπήρχαν ποτέ πριν», συμπεριλαμβανομένων μαζικών θρόμβων που γεμίζουν ολόκληρη την αρτηρία. Ορισμένοι ταριχευτές έχουν καταγράψει αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο.42 Επίσης, με δυσκολία μπορούν να συμβαδίσουν με τον πρωτοφανή αριθμό καρδιακών ανακοπών. Ο Κόρι γράφει:43

«Μου είπε … ότι σε ορισμένες νυχτερινές βάρδιες, οι ομάδες νοσηλευτών βλέπουν περισσότερες καρδιακές ανακοπές σε μία μόνο βάρδια από ποτέ άλλοτε και σε ασθενείς με πρωτοφανή νεαρή ηλικία.

Σε ορισμένες βάρδιες, είχαν τόσες πολλές που τα «καροτσάκια διακομιδής» μεταφέρονται κατευθείαν από τη μία ανακοπή στην άλλη, επειδή το φαρμακείο, ειδικά στις νυχτερινές βάρδιες, δεν είναι σε θέση να ανανεώσει τα αποθέματα αρκετά γρήγορα. Αυτή η κατάσταση έχει συμβεί ίσως μία φορά σε όλη μου την καριέρα, όταν συνέβησαν δύο ανακοπές στον ίδιο όροφο ή στην ίδια μονάδα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Και, ενώ το ιατρικό προσωπικό εξακολουθεί να μη μιλάει δημόσια, η πραγματικότητα της κατάστασης φαίνεται να διαφαίνεται εντός των τειχών του νοσοκομείου, σε ιδιωτικές συζητήσεις μεταξύ του προσωπικού. Ακόμα και εκεί, όμως, οι νοσηλευτές μιλούν κωδικοποιημένα από φόβο για αντίποινα, αναφερόμενοι στις ζημιές από το εμβόλιο COVID μόνο ως «εκείνο το θέμα».

Η νοσηλεύτρια επεσήμανε ότι, πλέον, η κατάσταση του εμβολιασμού επισημαίνεται σαφώς στην κορυφή της πρώτης εικόνας του ιατρικού φακέλου του ασθενούς, όταν υπάρχει υποψία ή είναι γνωστό ότι το εμβόλιο σχετίζεται με το «μυστηριώδες» ή «σύνθετο» πρόβλημα του ασθενούς. Ίσως αυτό να είναι ένα σημάδι ότι η αποστασιοποίηση από την πραγματικότητα μπορεί σιγά σιγά να σπάσει. Πραγματικά το ελπίζω.

Αρχικά δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2022 στο Mercola.com.

Πηγές και παραπομπές

Πηγή: theepochtimes.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ