Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Ο φασισμός πάντα κατεδάφιζε τη λογική

 Πώς οι υπάνθρωποι και οι φασίστες κατέστρεψαν και τον άνθρωπο και την κοινωνία και την ιατρική

Τα περισσότερα από όσα καταγράφει ο Κωνσταντίνος Θειόπουλος για τις «μάσκες» και τα «διαγνωστικά» τεστ του SARS-CoV2 είναι ήδη γνωστά*. Σε όσους υποστήριξαν ή σιωπηρά προσχώρησαν στο αντιεπιστημονικό κυβερνητικό παραλήρημα, δεν θα επιφέρουν την παραμικρή μεταστροφή. Παραμένει λοιπόν η ιστορική αξία του ντοκιμαντέρ. Όλα όσα έγιναν μεταξύ 2020-22 πρέπει να  καταγραφούν και να παραμείνουν ως το κορυφαίο παράδειγμα ανορθολογισμού του δυτικού πολιτισμού. Οι πολιτικοί υπηρέτες-εκφωνητές υπηρέτησαν τον πιο ακραίο φασισμό της σύγχρονης εποχής, δικαιολογούμενοι ότι υλοποιούσαν επιστημονικές απόψεις τις οποίες οποιοσδήποτε με στοιχειώδη μόρφωση θα απέρριπτε.

Ο διασκοταδισμός σε όλο του το μεγαλείο

Όχι, ο δυτικός πολιτισμός δεν είναι για πέταμα. Απλώς τον υπερασπίστηκαν λίγοι σχετικά άνθρωποι. Αν και φρικτά διωκόμενοι, αυτοί δεν λύγισαν. Επέμειναν ότι 1+1=2 και μόνον «δυο». Επέμειναν να

ξεκαθαρίσουν τι είναι βέβαιο, τι είναι ενδεχόμενο και τι είναι ψέμα. Επέμεναν ότι οι ορισμοί των εννοιών (πανδημία, κρούσμα, άρρωστος, …) δεν μπορεί να αλλάζουν χωρίς λογική, χωρίς εξήγηση και όποτε μας συμφέρει. Κυρίως, δεν μπορεί να υιοθετείται το δόγμα «καθένας είναι άρρωστος μέχρι να αποδειχθεί -με πολιτικά μέσα- ότι είναι υγιής». Όλα αυτά δείχνουν την ψευδο-αγάπη των δυτικών πολιτικών προς τον άνθρωπο που δεν είναι τίποτε άλλο από την αγάπη προς το χρήμα και τον συνεπακόλουθο υλισμό. Η «αγάπη» των πολιτικών αυτών δεν είναι παρά η παγερή αδιαφορία τους για τον [συν]άνθρωπο και η ενοχοποίηση-κατατρεγμός όσων απέχουν του παραλογισμού, όσων απέχουν της κατεδάφισης των κατακτήσεων του δυτικού πολιτισμού. Η «αγάπη» των πολιτικών αυτών ταυτίζεται με το μίσος των εντολέων τους προς τους ανθρώπους, αφού με δεκάδες τρόπους αποδεδειγμένα επιδιώκουν το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζονται.

Μετά από όλα όσα έχουν ήδη αποκαλυφθεί και αφορούν (εκτός της φυλάκισης, των μασκών, των διαγνωστικών) στο βασικό επιδιωκόμενο -το «εμβόλιο»- μένει ένα τελευταίο ερώτημα: τόσα πολλά και τόσο χοντρά ψέματα που υποδύονται την επιστήμη, δηλαδή την ανθρώπινη λογική, τι ακριβώς είναι; Ποιος τα παράγει και γιατί;

Στέργιος Ζυγούρας


* Ίσως το βασικότερο λάθος του Κ. Θειόπουλου είναι ότι έβαλε τίτλο στο βίντεο «Μάσκες, η άλλη πλευρά», δείχνοντας έτσι πως υπάρχουν δυο ισοδύναμες απόψεις, πώς η «άλλη πλευρά» είναι απλώς «μια πλευρά» που μπορεί κάποιος να την δεχθεί ή όχι. 1+1=να το συζητήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »