Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Κομοτηνή: Ο ΣΥΡΙΖΑ «έφαγε» δύο χριστιανούς για να ευνοηθεί ο «εκλεκτός» του τουρκικού προξενείου

Κι όμως, συμβαίνουν κι αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου μέσω μιας μεγάλης πλεκτάνης, για την οποία σαφώς και πρέπει να ήταν απόλυτα ενημερωμένος ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, πέταξαν εκτός Κεντρικής Επιτροπής δύο χριστιανούς, για να ευνοηθεί ο… εκλεκτός του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών μεταξύ χριστιανών ορθοδόξων, που άρχισαν να κατηγορούν τον πρόεδρο του κόμματος ότι «τα δίνει όλα για να πάρει την ψήφο των τουρκογενών»!

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Κομοτηνής αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των εκλογών και πίεσαν επιλαχόντες από την ψηφοφορία να παραιτηθούν προκειμένου να εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή ο Οζγκιούρ Φερχάτ, που είναι ο «εκλεκτός» του τουρκικού προξενείου, και του οποίου ο ρόλος είναι εχθρικός για την Ελλάδα και

φιλικά προσκείμενος προς την Τουρκία!

Tsipras Ferxat

Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Φερχάτ, που είναι συνδαιτυμόνας του Τούρκου προξένου, δεν εξελέγη από την ψηφοφορία που έγινε, αλλά πάνω από αυτόν εξελέγησαν οι Δημήτρης Χαρίτος, με πολύ υψηλό ποσοστό, και Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, με την ποσόστωση φύλου.

Εξελέγη, επίσης, ο Βασίλης Τραϊφόρος (προερχόμενος εκ της ΔΗΜ.ΑΡ.), αλλά με άνωθεν παρέμβαση του ζήτησαν να παραιτηθεί υπέρ του Φερχάτ, κάτι που έκανε, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Σπύρο Δέδογλου, που εξελέγη πάνω από τον Φερχάτ, αλλά ως διά μαγείας μετά την καταμέτρηση ο Φερχάτ τον πέρασε κατά μία ψήφο. Προφανώς το μήνυμα του πρόξενου Κομοτηνής ήταν ότι «πρέπει να εκλεγεί ο Οζγκιούρ Φερχάτ στην Κεντρική Επιτροπή» και, ενώ είχε βρεθεί στη 12η θέση, κατάφερε να ανεβεί πολλές θέσεις, με παρέμβαση στην καταμέτρηση ψηφοδελτίων, για να φτάσει να εκλεγεί!

Με αυτή την ανοχή από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πλέον πεντακάθαρα ότι ο Τσίπρας ενδιαφέρεται μόνο για τις ψήφους της μουσουλμανικής μειονότητας και αυτές που ελέγχονται από το τουρκικό προξενείο, και όχι για το εάν στην Κεντρική Επιτροπή μπαίνει ένας Τούρκος και μένουν έξω δύο Έλληνες Χριστιανοί!

Πηγή: newsbreak.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ