Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ ο Πλεύρης για την ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΣΗ: «Για ποιόν λόγο να πάω να την κάνω;;;» «ΜΠΑΧΑΛΟ» στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ

 

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι στην κρίση των πολιτών...

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μίλησε στην «Ώρα Ελλάδος» και αναφέρθηκε στην απόφαση που πάρθηκε για την 4η δόση του εμβολίου, καθώς «στριμώχτηκε» μετά τις τελευταίες δηλώσεις.

«Ο κύριος Μόσιαλος έκανε παρέμβαση, δεν μπορεί να λέει η επιτροπή εμβολιασμού: δεν έχουμε επιστημονικά δεδομένα που να δείχνουν πως το όφελος της τέταρτης δόσης είναι επαρκές για να αντιμετωπίσει αυτές τις υποπαραλλαγές που είναι σε εξέλιξη.

Το ερώτημα είναι το εξής: Ποιοί κάνουμε το εμβόλιο;;;», ρώτησε δημοσιογράφος.

Ο υπουργός έδινε αμφίσημες και διφορούμενες απαντήσεις και μάλιστα αποκάλεσε εμμέσως τον κ. Μόσιαλο μη ειδικό, ως καθηγητή για τα οικονομικά της Υγείας, όπως είπε. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΜΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΟΣ!!!

Η έτερη δημοσιογράφος έφτασε στο σημείο να πει στον Θάνο Πλεύρη: «Για ποιόν λόγο να πάω εγώ που είμαι 30χρονών να κάνω την τέταρτη δόση! Δεν

είναι ΕΠΑΡΚΗ τα στοιχεία (σ.σ. ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΠΑΡΚΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;)».

Δείτε το βίντεο, καθώς η αμφισημία που επικρατεί θέτει, κατά πολλούς, εν αμφιβόλω τα περίφημα εμβόλια και μάλιστα ακόμα και δημοσιογράφοι «χτυπούν» τους πολιτικούς που τα έφεραν! Μην ξεχνά κανείς όμως πως οι δημοσιογράφοι, ανά τα κανάλια, ήταν αυτοί που τα προώθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »