Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Κ. Βαθιώτης: “Αυτός που δεν αποχωρίζεται τη μάσκα, βρίσκεται σε θέση πειραματόζωου που έχει εκγυμναστεί στην απεμπόληση της ελευθερίας του”

“Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η λεγόμενη πανδημία το φαινόμενο της μάσκας με είχε πειράξει πάρα πολύ κι άρχισα να αρθρογραφώ συνέχεια γι αυτό” τόνισε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

“Πόσα παράνομα και αντισυνταγματικά δεν έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, τα οποία δεν αγγίζουν κανέναν. Γιατί δε φεύγει η μάσκα από πολλούς συμπολίτες μας; Θυμίζει το πουλί το οποίο έχεις εγκλωβίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα κλουβί, του ανοίγεις την πόρτα και έχει ξεχάσει να πετάει. Δε μπορεί να αναγνωρίσει ότι έχει δυνατότητα διαφυγής. Αυτός που δεν αποχωρίζεται τη μάσκα, βρίσκεται σε θέση πειραματόζωου που έχει εκγυμναστεί στην απεμπόληση της ελευθερίας του”, ανέφερε ο ίδιος.

“Η μάσκα ακόμη και μετά την αναστολή της, έχει μεταβληθεί σε μόνιμο αξεσουάρ. Βλέπω τον κόσμο που περπατάει κι έχει τη μάσκα σαν περικάρπιο ή περιβραχιόνιο, είναι σε μόνιμη θέση ετοιμότητας, όποτε νομίζει ότι κινδυνεύει τη φοράει. Η μάσκα που είναι σε θέση ετοιμότητας, σαρώνει σα συλλέκτης, όλους τους λοιμογόνους παράγοντες που είναι αερογενώς μεταφερόμενοι. Έτσι όταν τη βάζουν στο πρόσωπο, εισπνέουν ό,τι έχει συλλέξει”, πρόσθεσε.

“Ποιος ασχολείται από τη συμπαγή πλειοψηφία που

δε θέλει να συνειδητοποιήσει ότι έκανε ένα τραγικό λάθος; Εδώ έχουμε το φαινόμενο της γνωστικής ασυμφωνίας. Για να είναι εντάξει ο πολίτης με τις αποφάσεις που πήρε, δεν μπορεί να ενοχοποιήσει το εμβόλιο”, σημείωσε.

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό που έχει δηλώσει ο κος Πλεύρης ότι η μάσκα είναι ένα ήπιο μέσο. Εκτός από το ότι στερούμαι τα εκφραστικά μου μέσα, αναγκάζομαι με τη μάσκα να εισπνέω το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα”, κατέληξε.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »