Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΔΩ” ΠΛΕΥΡΑ…

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Έχω κάνει τρεις-τέσσερις δημοσιεύσεις για τις επιθέσεις που δέχθηκα από το κόμμα της …”εδώ” πλευράς του …επαναστάτη Θανάση Κολυβά. Πολλοί μου γράφετε να μην του δίνω σημασία και ότι τον κάνω μάγκα. Κάποιοι από εσάς μου γράφατε και τότε, όταν δεχόμουν τις λυσσαλέες επιθέσεις από όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε., πάλι να μην τους δίνω σημασία. Εντάξει. Προφανώς όλοι εσείς δεν έχετε καμία συναίσθηση σε τι πόλεμο βρισκόμαστε και ότι στον πόλεμο αυτό βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή. Και ότι αποκρούοντας τις επιθέσεις αυτές, αμύνομαι στον πόλεμο αυτό, ο οποίος όμως είναι και δικός σας πόλεμος. Για σας πολεμάω. Πρώτα για την οικογένειά μου και μετά για σας. Όσοι πιστεύετε ότι είναι δικός μου ο πόλεμος αυτός, δεν έχετε καμία θέση στην τεράστια αυτή οικογένεια των Ελλήνων που με ακολουθεί.

Είμαι βέβαιος, δε, ότι εσείς που μου γράφετε να μην δίνω σημασία, an το ένα χιλιοστό της λάσπης που έχει πέσει πάνω μου, είχε πέσει σε σας, θα είχατε βγάλει τα …όπλα. Είναι γενικά πολύ εύκολο να είμαστε …υπεράνω όταν η φωτιά καίει κάπου αλλού… Μόλις όμως μυρίσουμε τον καπνό, …στ’ άρματα, στ’ άρματα…

Έχει φτάσει πια η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο της “εδώ” πλευράς. Άρχισα με την Κιαγιά, η οποία (όπως ΟΛΟΙ άλλωστε), απρόκλητα είχε αρχίσει να με πιάνει στο στόμα της καιρό τώρα, ώσπου το

“απογείωσε” με τις βρωμιές για το 100ευρα που ζητάω για …τηλεφωνικές νομικές συμβουλές. Αυτή ήταν η πρώτη μήνυση στην “εδώ” πλευρά, που πιο …απέναντι δεν θα μπορούσε να είναι.

Η δεύτερη μήνυση είχα προαναγγείλει ότι θα είναι για κάποια Αποστόλου, η οποία (όπως σχεδόν ΟΛΟΙ αυτοί) με έπιασε στο στόμα της ΜΟΝΟ όταν αναβλήθηκε η δίκη στις 7 Ιουνίου, όπως δεν με ήξεραν, ΟΥΤΕ αυτοί, όπως δεν με ήξερε το ΣΥΣΤΗΜΑ, πριν τη σύλληψή μου στις 17 Νοεμβρίου 2021. Μία σύλληψη, η οποία τους προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα. Αφενός χάρηκαν που μάλλον ξεμπέρδευαν μαζί μου, αφετέρου έτρεμαν την ηρωοποίησή μου. Και έμειναν με τον τρόμο. Είναι άλλωστε οι ίδιοι που πριν καταθέσω την μήνυση στη Γ.Α.Δ.Α., με “κατηγορούσαν” ότι “καθυστερώ” και ότι …χάνονται ανθρώπινες ζωές (τότε μόνο σκέφτηκαν τις ζωές, όταν έσωζα τη μία μετά την  άλλη, κοίταζαν αλλού…), αλλά όταν την κατέθεσα οι περισσότεροι εξαφανίστηκαν, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να την απαξιώσουν με ένα “ε, σιγά, τι έγινε…

Δεν θα ασχολούμην με την κυρία αυτή, αν δεν φωτογραφιζόταν με καμάρι στο facebook με το έμβλημα του κόμματος Τ.ΟΛ.ΜΑ του …επαναστάτη των βουνών Θανάση Κολυβά, του …έγκριτου δημοσιογράφου από την Καβάλα, ενίοτε δε και έγκριτου …νομικού, αφού η πρώτη φορά που με έπιασε στο στόμα του ήταν τότε με την αυτόφωρη διαδικασία για τον Νίκο Ευαγγελάτο, και έλεγε πάλι ότι είμαι …άσχετος δικηγόρος, αφού, όπως έλεγε, έχει καταργηθεί το αυτόφωρο για τα αδικήματα δια του Τύπου, και ότι κοροϊδεύω τον κόσμο. Και όταν απάντησα στον …νομικό Κολυβά ότι το αυτόφωρο έχει καταργηθεί ΜΟΝΟ για τα έντυπα και ΟΧΙ για τον υπόλοιπο τύπο (τηλεόραση, διαδίκτυο, ραδιόφωνο), απλά το “κατάπιε” και πήγε γι άλλα. Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν και στην παρακρατική ομάδα…

Έλα όμως που ο Κολυβάς, των χαρτοφυλακίων και των αγκαλιών με τον Αλέξη Τσίπρα (και άλλων πολλών …αντισυστημικών δράσεων και συμπεριφορών), θεώρησε σκόπιμο να υπερασπιστεί την …γραμματέα του (όπως αποκάλυψε, ώστε δεν ήταν μία όποια …άσχετη ανάρτηση), και το έκανε με τον πιο ασυνάρτητο και χυδαίο τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει. Ώστε στη μήνυση της Τρίτης θα κάνει παρέα στην γραμματέα του.

Έγραψα αυτά και αυτά στις τελευταίες δύο δημοσιεύσεις.

Σε συνέχεια αυτών, μία απλή αναζήτηση στο google, αποκαλύπτει μία από τις βασικές αιτίες του μένους της “εδώ” πλευράς εναντίον μου.

Αρχίζοντας από την Κιαγιά, αυτά είναι τα αποτελέσματα της αναζήτησης στο google για την γιατρό της “εδώ” πλευράς που μήνυσα στις 26 Απριλίου:

 

Και για να μην την αδικήσω, σκέφτηκα να κάνω αναζήτηση με το λήμμα “αρνητρια ευη κιαγια”…

 

 

Μπα…

Και μετά συνέχισα με τον επαναστάτη:

 

 

Ώπα, λέω.

5.060 αποτέλεσματα.

Δεν τα λες και λίγα.

3.000 περισσότερα από της Κιαγιά.

Και μετά είπα να κάνω και μία αναζήτηση για τον Κυριάκο Βελόπουλο, σκέτα και ως “πολιτικος κυριακος βελοπουλος”, ο πολιτικός δηλαδή της “εδώ” και αυτός πλευράς, που με πολεμάει από την Θεσσαλονίκη, έχει βγάλει “απαγορευτικό” για το όνομά μου στο focus fm και στον Δαμιανίδη, ο οποίος με κάτι γελοιωδέστατα “επιχειρήματα” προσπαθεί να “δικαιολογηθεί” στους ακροατές του για το “απαγορευτικό”, την ίδια ώρα βεβαίως που έχουν δώσει κανονικότατα βήμα στην Κιαγιά και στον παραληρηματικό λόγο της.

 

 

 

Σαρωτικός, σε σύγκριση με Κιαγιά, ακόμα και με Κολυβά. Γιατί, για να μην αδικήσω τον τελευταίο, είπα να κάνω μία αναζήτηση και για αυτόν ως “πολιτικος”.

 

 

Να το, λέω. Άλλα 1.440 αποτελέσματα. Λίγα δεν τα λες.

Και μετά ήρθε και η δική μου ώρα. Για να δω πού τελικά είναι, μεταξύ άλλων, το “πρόβλημα” με εμένα στην “εδώ” πλευρά.

 

 

Ώπα, λέω πάλι.

92.200 αποτελέσματα;

Πολλά δεν είναι;

Και μετά, σκέφτηκα να κάνω αναζήτηση ως “πολιτικός νικος αντωνιαδης”. Σίγουρα οι Έλληνες θα με ψάχνουν και ως “πολιτικό”, καθώς δεν τους βγάζεις από το κεφάλι ότι μπορεί τελικά κάποιος να αγωνίζεται πραγματικά για την πατρίδα τους ΧΩΡΙΣ να έχει πολιτικές βλέψεις.

Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι θα έχει ενδιαφέρον. Και ότι, δεν μπορεί, εδώ θα με διαλύσουν, τόσο ο πολιτικός Κολυβάς, με τα 6.500 αποτελέσματα, όσο και ο πολιτικός Βελόπουλος, με τα 56.500 αποτελέσματα. Τόσους αγώνες δίνουν για τον ελληνικό λαό τόσα χρόνια. Αποκλείεται.

Δεν θα βλέπω ούτε την σκόνη τους στο google.

 

 

Εντάξει.

Κατάλαβα…

 

Υ.Γ. Και μετά έκανα μία ακόμη αναζήτηση για να καταλάβω γιατί όλοι αυτοί μοιάζουν να θέλουν να εξορκίσουν το “κακό”, διαδίδοντας (προφανώς για να το “κάψουν”) ότι θα κατέβω ντε και σώνει στην πολιτική (κρίνοντας κατ’ αρχάς τα αλλότρια εξ ιδίων, αλλά και ποντάροντας στην εύλογη καχυποψία του ελληνικού λαού, που έχει βαρεθεί τους πατριώτες και τους επαναστάτες, που στο τέλος  ΠΑΝΤΑ εξαργυρώνουν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τους “αγώνες” τους), και ότι θα το κάνω συμμετέχοντας στο κόμμα του Φαίδωνα Βόβολη.

Έκανα λοιπόν μία αναζήτηση με το λήμμα “πολιτικος φαίδων βοβολης”, και ιδού τα αποτελέσματα:

 

 

Οπότε, κατάλαβα ξανά. Ένα “ναι” στον Βόβολη, που ήδη έχει μεγάλη δυναμική, θα είναι το οριστικό τέλος τους.

Αλλά ενώ εγώ τα καταλαβαίνω όλα, αυτοί από την άλλη δεν καταλαβαίνουν ένα απλό πράγμα.

Ότι εγώ μπορεί να μην κατέβω ποτέ στην πολιτική με ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά έχοντας υπερασπιστεί τον Βόβολη απέναντι στην Ιερά Εξέταση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με έναν αγώνα κόντρα στον Μεσαίωνα που κατήγγειλε έως και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, που μας έφερε κοντά και δημιούργησε μία ισχυρή φιλία ,

χτυπώντας όλοι αυτοί εμένα, προσδοκώντας στην δεξαμενή των ψηφοφόρων όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και ΜΟΝΟ βλέπουν τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που με ακολουθούν στον υπέρ πάντων αγώνα κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους μας ,

στρέφουν όλους αυτούς τους χιλιάδες ψηφοφόρους νομοτελειακά στον Βόβολη.

Πόσο ανόητοι τελικά…


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


ΔΕΣ ΚΑΙ,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »