Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Μελέτη διαπιστώνει ότι οι θάνατοι αθλητών είναι 1700% υψηλότεροι από τον αναμενόμενο από τότε που ξεκίνησε ο εμβολιασμός για τον Covid-19

Μελέτη διαπιστώνει ότι οι θάνατοι αθλητών είναι 1700% υψηλότεροι από τον αναμενόμενο από τότε που ξεκίνησε ο εμβολιασμός για τον Covid-19

ΑΠΟ ΤΟ EXPOSÉ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 

Μια έρευνα επίσημων στατιστικών διαπίστωσε ότι ο αριθμός των αθλητών που πέθαναν από τις αρχές του 2021 έχει αυξηθεί εκθετικά σε σύγκριση με τον ετήσιο αριθμό θανάτων αθλητών που καταγράφηκαν επίσημα μεταξύ 1966 και 2004.

Τόσο πολύ που ο μέσος μηνιαίος αριθμός θανάτων μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Απριλίου 2022 είναι 1.700% υψηλότερος από τον μηνιαίο μέσο όρο μεταξύ 1966 και 2004, και η τρέχουσα τάση για το 2022 μέχρι στιγμής δείχνει ότι αυτό θα μπορούσε να αυξηθεί στο 4.120% εάν ο αυξημένος αριθμός θανάτων συνεχίζεται, με τον αριθμό των θανάτων μόνο τον Μάρτιο του 2022 να είναι 3 φορές υψηλότερος από τον προηγούμενο ετήσιο μέσο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »