Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Η "πανδημία" είναι απάτη. Ο covid-19 είναι η νέα σκλαβιά

 ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΡΒΑΝΟΒΑ

Βούλγαρος ιατρός και πολιτικός:
Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ! Η Covid-19 ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ! 

Δείτε τους αριθμούς!
“ΜΜΕ και πολιτικοί, επίμονα προσπαθούν να μας πείσουν για τον μεγάλο κίνδυνο του επόμενου κύματος“ του ιού. Για τον σκοπό αυτό διασπείρεται πανικός, καθώς αναφέρεται ο αριθμός των θετικών ( μέσω PCR τεστς) κρουσμάτων, και όχι ο αριθμός πραγματικά ασθενών ανθρώπων.

Ας δούμε πώς δείχνουν όλα αυτά μέσα από τα στοιχεία:

1. Όσα περισσότερα PCR τεστς γίνονται σε υγιείς ανθρώπους, τόσα περισσότερα θετικά βγαίνουν. Δεν λαμβάνεται υπόψιν ότι αυτά τα τεστς αντιδρούν σε στελέχη ιών, που δεν είναι βιώσιμα και δεν είναι πια μεταδοτικά.

2. Πάνω από το 50% είναι τα ψευδή θετικά τεστ, αλλά αυτά αναφέρονται ως ασυμπτωματικά, και όχι ως ψευδή.

3. Η διάγνωση δίνεται βάση κλινικών στοιχείων + θετικό PCR τεστ, ενώ καραντίνα επιβάλλεται και μόνο με θετικό τεστ. Αυτό μοιάζει με το εξής παράδοξο: για να είσαι ασθενής με Covid, πρέπει να είσαι και άρρωστος και θετικός, ενώ αν είσαι μόνο θετικός μπορείς να είσαι άρρωστος χωρίς να είσαι άρρωστος;!

4. Η επιβίωση από τον Covid-19 είναι 99,8%, το οποίο σημαίνει: 
- Για τη Βουλγαρία, σε 767 νεκρούς, 382 733 τον έχουν ξεπεράσει.
- Για τον κόσμο, σε σχεδόν 1 εκ. νεκρούς (976 644), έχουν ξεπεράσει τον ιό σχεδόν 490 εκ. ασθενείς (487 345 356).
 
5. Με αυστηρά μέτρα ή χωρίς μέτρα, τα γεγονότα μιλούν ότι τα μέτρα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως επίπτωση στην θνησιμότητα από τον ιό, αλλά έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων και στην οικονομία. Ιδού ποιά είναι τα συγκριτικά στοιχεία για την θνησιμότητα του ιού ανα 1 εκ. πληθυσμού: 
- Ισπανία: 661.
- Μ. Βρετανία: 615.
- Ιταλία: 591.
- Σουηδία: 581.
- Στον κόσμο: 125.
- Βουλγαρία: 111*.

*Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στη μνήμη του ανοσοποιητικού μας συστήματος, λόγω νοσήσεως με 4 άλλα στελέχη προηγούμενων κορονοιών, και όχι στις προσπάθειες της κυβέρνησης, κάτι που περήφανα ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός μας.

6. Στα σχεδιαγράμματα φαίνεται ξεκάθαρα πώς η θνησιμότητα μετά τα τέλη του Μάη πέφτει στο 0,2% και παραμένει σ’ αυτές τις τιμές μέχρι τώρα, ενώ ο μεγάλος αριθμός νεοανακαλυφθέντων κρουσμάτων οφείλεται στις ασυμπτωματικές περιπτώσεις, που τα ψευδή PCR τεστς παρουσιάζουν ως θετικά. Ενδιαφέρον και πολύ ενδεικτικό είναι ότι έχουμε ίδιες καμπύλες για τη θνησιμότητα στον κόσμο, σε Μ. Βρετανία και Σουηδία, και πολύ διαφορετικές καμπύλες για τα νέα κρούσματα, βασει των „θετικών“ PCR τεστς.

7. Δώστε λίγη προσοχή στα σχεδιαγράμματα με τους νοσήσαντες και τους νεκρούς στη Σουηδία. Μετά από πολλές συζητήσεις και φιλονικίες, τα στοιχεία δείχνουν με απόλυτη ακρίβεια, ότι τα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης δεν είναι αποτελεσματικά για την καταπολέμηση της Covid-19. Αυτά θα ήταν μάταια για οποιαδήποτε παρόμοια λοίμωξη. Αυτά δεν είναι παρα καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

8. Για τη Βουλγαρία ο βαθμός της θνησιμότητας σε προμιλ**(στα 1000) είναι: 
- Covid-19: 0,11.
- Εποχική γρίπη: 0,30.
- Ογκολογικές ασθένειες: 2,64.
- Καρδιοαγγειακές παθήσεις: 10,04.
- Γενική θνησιμότητα: 15, 58.

Οφθαλμοφανές είναι το ποσοστό του „θανατηφόρου“ ιού: η θνησιμότητά του είναι χαμηλότερη από της εποχιακής γρίππης.
**Υπολογίζεται ως αριθμός νεκρών κάποιας ασθένειας, διαιρεμένος στον αριθμό του πληθυσμού και πολλαπλασιασμένος επί 1000.

9. „Η γενική θνησιμότητα έχει πέσει με περισσότερο από 10%, επειδή οι άνθρωποι σταμάτησαν να πηγαίνουν στο γιατρό και να διεξάγονται ριψοκίνδυνες εγχειρήσεις“ – είπε μέλος της НОЩ. Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, που μας βάζει σε σκέψεις για την ποιότητα του υγιονομικού μας συστήματος.

10. Επίσης, οφθαλμοφανές γεγονός αποτελεί, ότι ο αριθμός των απαιτούντων εντατική θεραπεία μειώνεται, ενώ ανεβαίνει ο αριθμός των επονομαζόμενων „ασυμπτωματικών“.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; 

- Επειδή το να παρατείνεται μια έκτακτη επιδημιολογική κατάσταση χωρίς αποδεδειγμένα στοιχεία κοινωνικού κινδύνου, είναι χειραγώγηση και κατάχρηση.

- Επειδή στερείται ιατρικής λογικής το να τεστάρονται υγιείς άνθρωποι και να βγαίνουν σε καραντίνα ολόκληρες σχολικές τάξεις εξαιτίας θετικού τεστ δυσφημισμένης αξιοπιστίας.

- Δεν υπάρχει τέτοιο επιδημιολογικό μέτρο, το να κλείνονται υγιείς ανθρώποι για να μην έρθουν σε επαφή με άλλους υγιείς ανθρώπους, για να μην κολλήσουν τρίτους υγιείς ανθρώπους!!!

- Δεν υπάρχει „νέα κανονικότητα“, υπάρχει νέα σκλαβιά! Ονομάζεται παραλογία!

- Σε κατάσταση πανικού, στρες και συστηματικής πλύσης εγκεφάλου, οι άνθρωποι μπορούν να αναγκαστούν να διαπράξουν ή να αποφασίσουν πράγματα επιβλαβή για την υγεία και τη ζωή τους.

- Πολλά αρχικά στάδια καρκίνου δεν διαγνώσθηκαν έγκαιρα, είτε επειδή οι ασθενείς φοβούνται πλέον να πάνε στο γιατρό, είτε λόγω μπλοκαρίσματος των screening-προγραμμάτων. Στα ερχόμενα χρόνια κάθετα θα αυξηθούν οι περιπτώσεις προχωρημένου καρκίνου. Θα πεθάνουν περισσότεροι άνθρωποι απ’ ότι από την Covid-19.

- Οι προσπάθειες διεξαγωγής ντιμπέιτ κατεστάλησαν. Από τους ιολόγους, επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους και από τους ειδικούς δημόσιας υγείας, έχει αφαιρεθεί ο λόγος για να μη βγει στο φως η επιστημονική αλήθεια.

- Ιατροί και ασθενείς άρχισαν να φέρονται με τέτοιο τρόπο, θαρρείς και μέχρι χθες ήταν όλοι τους αθάνατοι, και σαν από σήμερα να υπάρχει μία μοναδική απειλή για την υγεία και την ζωή, κι αυτή να είναι η Covid-19.

- Το μεγαλύτερο έγκλημα αυτής της κυβέρνησης είναι ότι στρέφει τους ανθρώπους τους μεν εναντίων των δε, με ασαφή στοιχεία, ιατρικά ψέματα και κατάχρηση με την επιστήμη “Επιδημιολογία”. Τώρα ο κάθε πανικοβλημένος σχολιαστής, είναι έτοιμος να χυμήξει εναντίον οποιουδήποτε προσπαθήσει να του προτείνει μια άλλη άποψη, τεκμηριωμένη με στοιχεία και αποδείξεις. Και το κάνει με φανατισμό, θυμό και μίσος, χωρίς καν να κατέχει από το περιεχόμενο και την ορολογία του θέματος. Το κάνει σαν να είναι η μεγαλύτερη υπόθεση της ζωής του, με την αυτοπεποίθηση “τελειωτή” της ανθρώπινης σκέψης. 

Ορίστε πώς τυφλώνονται οι άνθρωποι, και μετατρέπονται σε υποταγμένη μάζα, έτοιμη να σαρώσει κάθε εμπόδιο προς την τελετουργική της αυτοκτονία.”

Αντώνια Παρβάνοβα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »