Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό.

 Πριν δυο μήνες τα ξανάγραψα..και τώρα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Η "Ισπανική" Γρίπη σκότωσε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Μόνο που δεν ήταν Ισπανική. Και ΔΕΝ ήταν γρίπη. Ήταν αποτέλεσμα μαζικού εμβολιασμού που επιβλήθηκε δια του φόβου. Σας θυμίζει κάτι; 


Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό.

Είναι τυχαίο που από τον Ιούνιο μιλούσαν για το βέβαιο δεύτερο κύμα του φθινοπώρου; Εκείνοι το έφεραν. Κι εσείς χάψατε το παραμύθι των ανεύθυνων πολιτών. Και τώρα; 

Είναι τυχαίο που τώρα μιλούν για τρίτο χειρότερο κύμα μετά τον Γενάρη; Τι κύμα θα είναι αυτό; πού θα οφείλεται; είναι τυχαία η μετάλλαξη του ιού σε πιο μεταδοτικό; γιατί τόση λύσσα να μας εμβολιάσουν; 

Όλα τα έχουν σχεδιάσει.

Τρέξτε λοιπόν να γίνετε τα πρόθυμα πειραματόζωά τους γιατί χωρίς εσάς όλοι αυτοί οι δήθεν ειδικοί και οι δήθεν σωτήρες είναι ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ. Μια τεράστια φούσκα την οποία εσείς και μόνο εσείς συντηρείτε. Με αποτέλεσμα μια δήθεν ζωή. 

Γι'αυτό εσείς και μόνο εσείς θα είστε υπεύθυνοι για ό,τι ακολουθήσει. Και πολύ φοβάμαι πως αυτή τη φορά θα είναι πράγματι τρομακτικό... Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »