Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Νούμερα του αέρα χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις για να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό

Κακός χαμός σήμερα με αυτό το φοβερό και τρομερό νέο στέλεχος του κορωνοϊού που μπορεί να είναι έως και 70% πιο μεταδοτικό, αλλά, απ'ότι φαίνεται, και αυτό το νούμερο έχει την ίδια επιστημονική αξιοπιστία που είχαν και κάποιοι άλλοι περιβόητοι αριθμοί που μας ταλαιπώρησαν σε αυτήν την κρίση, όπως πχ οι 500.000 νεκροί από κορωνοϊο στη Βρετανία, που προέβλεπε ο πολύς Νηλ Φέργκιουσον τον Μάρτιο ή οι 4000 νεκροί καθημερινά, για τους οποίους προειδοποιούσε τον Οκτώβριο η βρετανική Επιτροπή Σοφών. Νούμερα του αέρα που χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις για να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό και να τον πείσουν να δεχτεί ακόμη πιο σκληρά λοκντάουν. Δεν είναι τυχαίο πως ο Μπόρις Τζόνσον χρησιμοποίησε αυτό το 70% για να δικαιολογήσει τα νέα δρακόντεια μέτρα που πήρε και μάλιστα την ανακοίνωση περίμενε να την κάνει μόνο αφού έκλεισε το Κοινοβούλιο για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, ώστε να μην αναγκαστεί να ζητήσει την έγκριση των βουλευτών. 

«Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 25 χρόνια και σας λέω ότι ουδείς μπορεί να προσδιορίσει έναν τέτοιο αριθμό σε τόσο σύντομο χρονικό πλαίσιο», δήλωσε σήμερα ο καθηγητής Ιατρικής της Οξφόρδης Καρλ Χένεγκαν και κάλεσε την κυβέρνηση να παρουσιάσει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της. (https://www.iefimerida.gr/.../bretania-epistimones...). Μέχρι και ο τρομολάγνος Μανώλης Δερμιτζάκης είπε πως το 70% δεν έχει αποδειχτεί και ότι τα κίνητρα πίσω από την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης είναι μάλλον πολιτικά. (https://www.ethnos.gr/.../138306_metallaxi-koronoioy...

Βλέπετε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει το μονοπώλιο της γελοιότητας. 
Υπάρχουν και άλλοι στο εξωτερικό που την ανταγωνίζονται επάξια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »