Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Nέα λίστα των νατοικών που συνελήφθησαν στο Α Χαλέπι: 22 Αμερικανοί, 62 Τούρκοι, 21 Γάλλοι, Βρετανοί, Ισραηλινοί, και άλλοι

NEW DATA. More Than 100 US-UK-Israeli-French-Turkish Advisers Were Allowed to Leave Aleppo.
Απ΄ ότι φαίνεται ο αριθμός των ξένων αξιωματικών που συνελήφθησαν από τις ειδικές συριακές δυνάμες στο Α Χαλέπι είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που διέρρευσε αρχικά με ονοματεπώνυμα και εθνικότητα.

Υπάρχει σύγχιση σχετικά με αν αυτοί οι επιπλέον  »πράκτορες » τελούν υπό κράτηση από τις συριακές αρχές ή αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν. Πληροφορίες από συριακές πηγές αλλά και το veteranstoday τείνουν προς την δεύτερη εκδοχή.Το τελευταίο μέσο αναφέρει για πάνω από 110 αξιωματικούς που συνελήφθησαν.

Η επίπλεον λίστα που διακινείται δεν
αναφέρει ονόματα παρά μόνο υπηκοότητες και αριθμό. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για

22 Αμερικανούς αξιωματικούς
16 Βρετανούς
21 Γάλλους
7 Ισραηλινούς
62 Τούρκους.



Εκφράζεται έντονη δυσφορία από συριακά ειδησεογραφικά μέσα ως προς την φημολογούμενη απελευθέρωση των ξένων στρατιωτικών συμβούλων που υποστήριζαν τους ισλαμιστές τρομοκράτες στο Χαλέπι και θέτουν το ερώτημα ποιός έκανε αυτή την διαπραγμάτευση που  στερείται ηθικής νομιμοποίησης απέναντι στο στράτευμα το οποίο έδωσε τον καλύτερο ευατό για να κερδίσει αυτήν τη μάχη, συμπεριλαμβανομένων μεγάλου αριθμού νεαρών μαρτύρων αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ