Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ο Εθνικός διαχωρισμός

Ανάθεμα στους προδότες και τους ρουφιάνους του Λονδίνου


Με τα λίγα που έχω γράψει γνωρίζετε πλέον, ότι ο αρχικός και βασικός πολιτικός διαχωρισμός των νέων Ελλήνων ανάμεσα σε Πατριώτες και Προδότες ξεκινάει με τη δολοφονία του Καποδίστρια.

Η συμμορία των δολοφόνων, και πρακτόρων είναι το απόλυτο εθνικό κακό. 
Οι δολοφόνοι του Καποδίστρια ήσαν συσπειρωμένοι γύρω από την εφημερίδα «Απόλλων» που έβγαλαν οι Αγγλοι με εντολή του ανθρώπου των Ρότσιλντ, λόρδου Ουέλλιγκτον, ο οποίος έδωσε και την εντολή για την εκτέλεση του Εθνάρχη.

Η ομάδα των δολοφόνων ήσαν ο πράκτορας Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος, ο πράκτωρ Τάσος Πολυζωίδης, οι πράκτορες Θεόκλητος Φαρμακίδης, Κώστας Ζωγράφος οι πράκτορες αδελφοί Σούτζοι και ο (φιλέλληνας) πράκτορας Εδουάρδος Μάσσων.

Την οργάνωση της δολοφονίας είχε ο μασόνος, πράκτορα των Άγγλων φρούραρχο του Ναυπλίου πορτογάλος Αλμέιντα που ειχε υπηρετήσει υπό τις διαταγές του Ουέλλιγκτον και τον σεβάσμιο της Στοάς της Ζακύνθου Διονύσιο Ρώμα.

Σύμφωνα με τον Νικόλαο Σπηλιάδη, ο άμεσος οργανωτής της δολοφονίας ήταν
ο πολιτάρχης του Ναυπλίου, Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος, ο επονομαζόμενος Κακλαμάνος, ο οποίος διόριζε τους σωματοφύλακες του Καποδίστρια, και προς τον οποίο κατέβαλαν 3000 δίστηλα ο Γεώργιος Κουντουριώτης, ο μεγαλοαπατεώνας ιουδαίος Ιωάννης Ορλάντο, που υπέγραψε τα δάνεια της Αγγλίας , ο τουρκόφρων Δημήτριος Βούλγαρης, και ο Σταμάτης Μπουδούρης .

Ο Κακλαμάνος διόρισε τον κουλοχέρη Γεώργιο Κοζώνη που πυροβόλησε τον Κυβερνήτη στο κεφάλι και τους δύο φρουρούς των Μαυρομιχάληδων Ιωάννη Καραγιάννη και Ανδρέα Γεωργίου.
Αν σε αυτή την παρέα προσθεσετε το συνωμότη και τοκογλύφο Ι. Μακρυγιάννη και τον προδότη Μιαούλη έχετε τη στενή συμμορία των Εφιαλτών δολοφόνων. Αιώνιο Ανάθεμα.

Και καταλαβαίνετε τι σημασία έχει να έρχεται η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και να εξυμνεί τον κάθε Μακρυγιάννη, τον κάθε Πολυζωίδη και τον κάθε Ξάνθο. Κάθε χρόνο στις Θερμοπύλες τα μελη και οι οπαδοί της Χρυσης Αυγής τιμούν τον Λεωνίδα και όχι τον Εφιάλτη.
Ομως η ιστοσελίδα τους τιμά τον Εφιάλτη.
Όταν το καταλάβουν θα τους πάρουν με τις κλωτσιές.
Τους ρουφιάνους της Στοάς.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ