Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Βέλγος βουλευτής ύψωσε τη συριακή σημαία νίκης στο κοινοβούλιο.

και

"Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας απευθύνεται στην ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ευρωπαϊκή αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ» , Τροτσκιστές, στη σάρα, τη μάρα, στις «αλληλέγγυες» ΜΚΟ και στο κακό συναπάντημα"

****************
 Βέλγος βουλευτής ύψωσε τη συριακή σημαία νίκης στο κοινοβούλιο.

O βέλγος ομοσπονδιακός βουλευτής  Filip Dewinter ύψωσε τη συριακή σημαία στα έδρανα του Βέλγικου κοινοβουλίου.Ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter με το μήνυμα:

»Η συριακή σημαία στην #deKamer. το  Σύμβολο της Νίκης επί της Al Qaida στο Χαλέπι. Εις απάντηση στην υποκρισία και στην επιλεκτική αγανάκτηση. »

Πρόκειται για βλέγο φλαμανδό βουλευτή του
κόμματος Vlaams Belang από την Αμβέρσα. Στην Ελλάδα υπάρχει κανείς κοινοβουλευτικός που έχει το θάρρος να υψώσει τη σημαία της παγκόσμιας Αντίστασης στο ελληνικό κοινοβούλιο;

Βέλγος βουλευτής ύψωσε τη συριακή σημαία νίκης στο κοινοβούλιο. - Εικόνα1


Aνεξάρτητα με το αν διαφωνεί ή συμφωνεί κανείς με τον κομματικό χώρο που εκπροσωπεί και το ιδεολογικό του περίβλημα η ενέργεια του η συγκεκριμένη είναι αποδεκτή και επικροτείται ήδη από πολύ ευρύτερα πολιτικά σύνολα που σε άλλα ζητήματα βρίσκονται αντιδιαμετρικά αντίθετα από τον πολιτικό του φορέα αφού το συριακό και η υποστήριξη στο μαχόμενο συριακό λαό και στην επαξίως εκπροσωπούσα του διοίκηση προσλαμβάνει  δια-υπέρ-κομματικές δια-υπέρ-πολιτικές, δια-υπέρ-θρησκευτικές διαστάσεις.


το είδα




Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας απευθύνεται στην ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ευρωπαϊκή αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ» , Τροτσκιστές, στη σάρα, τη μάρα, στις «αλληλέγγυες» ΜΚΟ και στο κακό συναπάντημα





pcsiriano_plenum
«Σύντροφοι,
Όπως είναι γνωστό, το κόμμα μας, μαζί με άλλα προοδευτικά και πατριωτικά κόμματα της Συρίας, αγωνίζεται εναντίον αυτής που σήμερα είναι μια από τις πιο βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επιθέσεις, από την εποχή του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.
Αυτός ο αγώνας μας είναι σε σύγκρουση με τα ιμπεριαλιστικά σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας και ειδικότερα στην περιοχή που ονομάζεται «Νέα Μέση Ανατολή».




το είδα


Απορία 1:

Στο τίτλο της ανάρτησης, "Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας απευθύνεται στην ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ευρωπαϊκή αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ» , Τροτσκιστές, στη σάρα, τη μάρα, στις «αλληλέγγυες» ΜΚΟ και στο κακό συναπάντημα" , στο κακό συναπάντημα ποιοί να ανήκουν άραγε;


Απορία 2:

Γιατί άραγε κανείς κοινοβουλευτικός του ΚΚΕ δεν έχει υψώσει τη σημαία της παγκόσμιας Αντίστασης (Συρίας) στο ελληνικό κοινοβούλιο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »