Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Η Μόσχα θα είναι αμείλικτη με τους ηθικούς αυτουργούς

Ο Βλαδίμηρος αμέσως μετά την εκτέλεση του Ρώσου πρεσβευτή είπε: «Πρέπει να μάθουμε ποιος οργάνωσε τη δολοφονία και ποιος έδωσε εντολές στο δολοφόνο», και για να μην αφήσει χώρο για παρερμηνείες.
«Οι εγκληματίες θα νιώσουν την οργή μας», «η απάντηση στη δολοφονία θα είναι αμείλικτη», είπε.

Ο εκτελεστής ήταν αστυνομικός της «αντιτρομοκρατικής», που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά το «πραξικόπημα Γκιουλέν» του περασμένου Ιουλίου. Για το λόγο αυτό η Μόσχα ψάχνει τους ηθικούς αυτουργούς στην συμμαχία υποστήριξης των «μετριοπαθών» του Ισλαμικού Κράτους.
Η δολοφονία του Αντρέι Γκενάντιεβιτς Καρλόφ σημειώθηκε ένα μόλις 24ωρο πριν την τριμερή μεταξύ των προέδρων της Ρωσίας (Πούτιν), της Τουρκίας (Ερντογάν) και του Ιράν (Ροχανί) για το ζήτημα της Συρίας.

Ο σκοπός της δολοφονίας ήταν προφανής κατά τη Μόσχα.Η ματαίωση της τριμερούς και δημιουργία και
πάλι κλίματος έντασης μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Η ταυτότητα των ηθικών αυτουργών βρίσκεται στο «συντονιστικό Κέντρο» της Συμμαχίας στο Χαλέπι.


Ο Σύρος πρεσβευτής στα Ηνωμενα Εθνη Μπασάρ Τζαφάρι σε συνέντευξη Τύπου μετά την αποτυχία των προσπαθειών Γαλλίας,Βρετανίας και ΗΠΑ για αποστολή διεθνών παρατηρητών στο Χαλέπι, παρουσίασε το ονόματα 14 πρακτόρων της Συμμαχίας στο Χαλέπι, (από τους 130 που έχουν συλληφθεί συνολικά) και οι οποίοι όπως είπε είναι γενετικά τροποποιημένοι . «Genetically modified».

Τα ονόματα των πρακτόρων είναι:

David Scott Winer (ΗΠΑ),
David Shlomo Aram ( Ισραήλ),
Mutaz Kanoğlu (Τουρκία),
Muhamad Ahmad Assabian (Σαουδική Αραβία),
Abd-el-Menham Fahd al Harij (Σαουδική Αραβία), Islam Salam Ezzahran Al Hajlan – (Σαουδική Αραβία), Ahmed Ben Naoufel Al Darij (Σαουδική Αραβία), Muhamad Hassan Al Sabihi (Σαουδική Αραβία), Hamad Fahad Al Dousri (Σαουδική Αραβία),
Qassem Saad Al Shamry (Σαουδική Αραβία),
Ayman Qassem Al Thahalbi (Σαουδική Αραβία),Muhamad Tamimi (Κατάρ),
Amjad Qassem Al Tiraoui (Ιορδανία),
Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi (Μαρόκο).



πηγή

 Όλη η χτεσινή συνέτευξη Τύπου του Σύρου μόνιμου αντιπροσώπου της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ