Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Βέβηλοι έκαψαν εικόνες και έγραψαν στα Αραβικά «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» σε εκκλησία στην Κρήτη!

Ο Ιερός Ναός του Μιχαήλ Αρχαγγέλου είναι σημαντικό προσκύνημα  για την ευρύτερη περιοχή και συγκεντρώνει πάρα πολλούς πιστούς στο πανηγύρι του

Μια απαράδεκτη ενέργεια καταγράφτηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Λαγολιού της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το e-mesara.gr, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου που βρίσκεται στο δρόμο Λαγολιού – Κλήματος και έκαψαν  ένα μέρος του τέμπλου, μαζί με εικόνες.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα περνούσε περαστικός που είδε τη φωτιά, κάλεσε βοήθεια από το χωριό και την έσβησαν.

Μάλιστα οι ιερόσυλοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους στα Αραβικά «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».





Η βεβήλωση του Ιερού Ναού έγινε από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές.

Ήδη αυτή την ώρα στο Τυμπάκι βρίσκεται Αστυνομική δύναμη και άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου που ερευνούν την υπόθεση.

Ο Ιερός Ναός του Μιχαήλ Αρχαγγέλου είναι σημαντικό προσκύνημα  για την ευρύτερη περιοχή και συγκεντρώνει πάρα πολλούς πιστούς στο πανηγύρι του!

http://www.protothema.gr/greece/article/637958/fotografies-veviloi-egrapsan-o-allah-einai-megalos-se-ekklisia-stin-kriti-/

το είδα




Μυτιλήνη: Μετανάστες τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε καταστήματα

 Μυτιλήνη: Μετανάστες τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε καταστήματα


Δείτε τις φωτογραφίες -Έκλεψαν χρήματα από ταμειακές και προκάλεσαν υλικές ζημιές -Μετανάστες απείλησαν με μαχαίρι αστυνομικούς στο hot spot της Μόριας

Ανάστατη είναι η αγορά της Μυτιλήνης από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες χθες από μετανάστες που έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού, προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ στο πάρκινγκ ενώ διέρρηξαν και δυο ταβέρνες στην περιοχή  της Επάνω Σκάλας κλέβοντας χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.



Η αστυνομική διεύθυνση της Λέσβου σύμφωνα με το lesvosreport δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για τα περιστατικά, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που όπως αναφέρουν μαρτυρίες είναι μετανάστες αφρικανικής καταγωγής. Τα νέα περιστατικά έρχονται μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις διαρρήξεις που έχουν αναστατώσει την αγορά τις τελευταίες ημέρες.



Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας μετέβη σήμερα στα καταστήματα όπου σημειώθηκαν οι χθεσινοβραδινές διαρρήξεις και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

http://www.protothema.gr/greece/article/637939/mutilini-metanastes-ta-ekanan-gualia-karfia-se-katastimata/
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »