Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ἑπτάφωτη λυχνία θά ἔκλεβε ἡ γυμνή «FEMEN»;;;


Γυμνή FEMEN κλέβει το Θείο Βρέφος από την φάτνη του Βατικανού.

Θα έκλεβε άραγε μία επτάφωτη λυχνία από κάποια Συναγωγή;
Ούτε μία στο εκατομμύριο.



Σίγμα

Υ.Γ. Η ΜΟΣΑΝΤ έπιασε δουλειά κι εδώ.

ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΝΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Χτύπησαν και στο κέντρο της Αθήνας οι «απαγωγείς του Θείου βρέφους»

Μόλις δύο ημέρες μετά την «γέννησή» του έπεσε θύμα «απαγωγέων» το Θείο Βρέφος της φάτνης της Ομόνοιας, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς
εξαπλώνεται το διεθνές φαινόμενο αλλοίωσης των χριστουγεννιάτικων διάκοσμων από αγνώστους.


Ἑπτάφωτη λυχνία θά ἔκλεβε ἡ γυμνή  «FEMEN»;;;3

Η απουσία του έγινε αντιληπτή τόσο από τους υπαλλήλους του Δήμου που είναι εντεταλμένοι με την συντήρηση του χώρου όσο και από τους απλούς περαστικούς στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η «απαγωγή» αυτή έγινε στο κεντρικότερο σημείο από όλες όσες έχουν καταγραφεί εφέτος σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες και έχουν φτάσει σε διψήφιο αριθμό.

Ενα «αναπληρωματικό» Θείο βρέφος τοποθετήθηκε στο σημείο μετά τον εντοπισμό της κλοπής, μαζί με security ώστε να ολοκληρωθεί η εορταστική περίοδος χωρίς άλλες… εκπλήξεις.

ΕΘΝΟΣ
Topless FEMEN activist ‘kidnaps’ Baby Jesus from Vatican nativity scene

Ἑπτάφωτη λυχνία θά ἔκλεβε ἡ γυμνή  «FEMEN»;;;2

A topless FEMEN protester tried to kidnap Baby Jesus from the manger at St. Peter’s Square in Vatican City after the Pope’s Christmas message on Thursday. The activist was stopped and arrested in front of shocked believers.

With the words “God is woman” painted across her naked chest, the activist squeezed though a hole in a fence surrounding the nativity scene.

The woman rushed to the manger in the center of the square, grabbed the Jesus figurine, and raised it above her head while shouting slogans against the Catholic Church. However, a Vatican guard was quick to block her. The activist was quickly covered with a coat and handed over to police.

rt 
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »