Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τα ΚΝΑΤ σε ανέκδοτες φωτογραφίες του 1980

1. Η ΚΝΕ «καταλαμβάνει» το ΕΜΠ και απαγορεύει στους φοιτητές την είσοδο σε αυτό.

2. ΚΝίτες απ’ όλες τις σχολές έχουν μαζευτεί στο ΕΜΠ


3. Οι φοιτητές αρχίζουν σιγά σιγά να μαζεύονται έξω από το ΕΜΠ και να αντιδρούν στην
κατάληψη της ΚΝΕ



4. ΠΠΣΠίδες και άλλοι φοιτητές καταγγέλουν την αντιφοιτητική ενέργεια της ΚΝΕ


5. Έξω από το ΕΜΠ πολλά τα πηγαδάκια


6. Στην είσοδο της Στουρνάρα συγκεντρωμένοι πολλοί φοιτητές απαιτούν να ανοίξει η σχολή.


7. Τα ΜΑΤ πετούν δακρυγόνα…


8. …και τα ΚΝΑΤ με λοστάρια αναλαμβάνουν να διώξουν τους φοιτητές από την Στουρνάρα


9. Οργανωμένη επίθεση


10. Η Στουρνάρα αδειάζει από τους φοιτητές


11α. Τα ΚΝΑΤ ελέγχουν στρατιωτικά την Στουρνάρα
11β


11γ. Τα όπλα


12α. Το ΕΜΠ μέσα έξω ελέγχεται από τα ΚΝΑΤ
12β
12γ


Το άρθρο που περιέχει τις ανέκδοτες φωτογραφίες είναι το Τα ΚΝΑΤ σε ανέκδοτες φωτογραφίες του 1980 .

Το  άρθρο τελειώνει γράφοντας: 

Ελπίζω με την δημοσίευσή τους να σταματήσουν τα σχέδια επίθεσης στο αριστερό ανικαπιταλιστικό κίνημα. Πρέπει να γνωρίζουν ότι η ιστορία πλέον καταγράφεται ψηφιακά!!!.

πηγή


ΤΑ ΚΝΑΤ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.




Όταν λείπουν τά ΜΑΤ πάντα υπάρχουν τά ΚΝΑΤ.









Κνατ

Κνατ ΠΑΜΕ Στοίχημα

ΠΑΜΕ Στοίχημα ότι αυτές οι εικόνες δεν ανήκουν στους προστάτες της Βουλής. ΠΑΜΕ Στοίχημα ότι ο Περισσός απέχει κάποια λίγα χιλιόμετρα απ' το Σύνταγμα. ΠΑΜΕ Στοίχημα ότι είναι αντισυστημικοί. ΠΑΜΕ Στοίχημα ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα τάγματα εφόδου της αριστεράς. ΠΑΜΕ Στοίχημα ότι είναι υπάλληλοι του κόμματος-εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ. ΠΑΜΕ Στοίχημα ότι τα ρόπαλα δεν τα έχουν διακοσμητικά.

ΠΑΜΕ Στοίχημα ότι δεν είναι οικοδόμοι. ΠΑΜΕ Στοίχημα ότι ανάμεσά τους έχουν και ξένους ροπαλοφόρους. ΠΑΜΕ Στοίχημα ότι θα μείνουν κι εκτός Βουλής που είναι κι η κανονική τους θέση.

Τι λέτε 'σύντροφοι'; Το πιάσαμε το Στοίχημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »