Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΕΦΟΡΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ και τέλη κυκλοφορίας

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ! Και πολύ είναι.

Μαγαζάκι δικό του έκανε την εφορία Ζακύνθου ο προϊστάμενος Μωραΐτης Κωνσταντίνος.


Αποφασίζει και διατάζει και ότι θέλει κάνει.

Έχουν μεταβεί 4 άτομα για κατάθεση τελών κυκλοφορίας με 1 ευρώ και αρνείται να παραλάβει τις δηλώσεις επειδή έτσι γουστάρει.

Μόλις σήκωσαν το τηλέφωνο να καλέσουν την αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος, ο κος Μωραΐτης εξαφανίστηκε από την εφορία.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας αρνήθηκε να στείλει περιπολικό για καταγραφή του συμβάντος ισχυριζόμενος ότι πρέπει οι πολίτες να πάνε να δώσουν κατάθεση εκεί.

Μετά την παρέμβαση και την τηλεφωνική επικοινωνία μέλους της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΡΑ με τον αξιωματικό υπηρεσίας το περιπολικό είναι στον δρόμο για την εφορία.

Παράβαση καθήκοντος κατάχρηση εξουσίας και αγωγή εναντίον της προσωπικής του περιουσίας θα είναι η συνέχεια.

ΕΦΟΡΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ και τέλη κυκλοφορίας, ΜΕΡΟΣ 2ο

Μετά την αναγγελία από τους πολίτες -μέσα στην εφορία Ζακύνθου- ότι έρχεται το περιπολικό, ειδοποιήθηκε ο διευθυντής Μωραΐτης Κ. και επέστρεψε στην θέση του για να μην βρεθεί κατηγορούμενος και για εγκατάλειψη θέσεως εν ώρα υπηρεσίας.

Και ενώπιων των αστυνομικών οργάνων, αρνήθηκε πάλι να παραλάβει τις δηλώσεις που ήθελαν να καταθέσουν οι πολίτες για

τα τέλη κυκλοφορίας, συνεχίζοντας την κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

Μετά την καταγραφή του γεγονότος απεχώρησαν οι αστυνομικοί λέγοντας εις τους πολίτες να ενημερωθούν από την αστυνομία για την ημέρα που θα παρελάβουν το δελτίο συμβάντος.

Κατόπιν τούτου, συντάχθηκε από το νομικό τμήμα του σωματείου ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ εξώδικο για να επιδοθεί με δικαστικό επιμελητή εις τον κον Μωραΐτη την επομένη μέρα, όπου εις αυτό αναφαίρετο αναλυτικά όλο το συμβάν και οι παραβάσεις που είχε υποπέσει ο διευθυντής με αυτήν του την ενέργεια καθώς και τις δικαστικές κινήσεις που θα ακλουθούσαν οι πολίτες.

Όμως την Τετάρτη 31-12-2014 οι πολίτες δεν μπορούσαν να βρουν δικαστικό επιμελητή για την επίδοση, και έτσι τους είπαμε να πάνε στην εφορία να καταθέσουν το εξώδικο στο πρωτόκολλο.

Έφτασαν στην εφορία και πήγαν πρώτα στον διευθυντή για να το υπογράψει και μετά να το καταθέσουν στο πρωτόκολλο.

Αν ηρνείτο να το παραλάβει, θα καλούσαν πάλι την αστυνομία και έτσι ο διευθυντής θα είχε υποπέσει σε κατά συρροή παραβάσεις εν ώρα υπηρεσίας.

Έδωσαν το εξώδικο να το υπογράψει και μόλις το διάβασε, ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν τις δηλώσεις των τελών να τις υπογράψει και να τελειώσει εκεί το θέμα.

Μετά την συνεννόηση με το νομικό τμήμα του σωματείου μας το έπραξαν και έχουν πλέον στα χέρια τους την δήλωση με την σφραγίδα του πρωτοκόλλου της εφορίας.

Στάσου, τι είπε ο διευθυντής; .. να τις υπογράψει και να τελειώσει εκεί το θέμα;

ΟΧΙ κύριε Μωραΐτη.

Δεν τελειώνει εκεί το θέμα, επειδή υπέγραψες τις δηλώσεις.

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ κε διευθυντά.      

Παρανόμησες και θα πληρώσεις.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.    

Ο νόμος θα ισχύει για όλους από εδώ και πέρα.

Και φυσικά στους μόνους που δεν αρέσει αυτό –δηλαδή ο νόμος να ισχύει για όλους- είναι κάτι <<άνθρωποι>> σαν εσένα, που θέλετε να εκμεταλλεύεστε την άγνοια του κόσμου ικανοποιώντας ένστικτα που δεν ταιριάζουν σε ανθρώπους.

Άγνοια την οποίαν φροντίσατε να έχει ο κόσμος στερώντας του την γνώση με την εκπαίδευση που εφαρμόσατε τις προηγούμενες δεκαετίες.

Είσαι υπάλληλος των πολιτών και καταχράστηκες την εξουσία και εντολή που σου έδωσαν για να κάνεις μια συγκεκριμένη δουλειά.

Δεν σεβάστηκες αυτούς που σε πληρώνουν και ενέργησες ως αφέντης σε δούλους.

Παραβίασες τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα με τον οποίον προσλήφθηκες και εργάζεσαι στο δημόσιο.

Γι αυτό μετά την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου θα παραλάβει εξώδικο για το συνολικό συμβάν και όλες τις παραβάσεις που υπέπεσε και θα ενημερωθεί τόσο για την μήνυση όσο και για την αγωγή που θα κατατεθεί εναντίον του ζητώντας αποζημίωση 5000 ευρώ ο κάθε πολίτης.

Μην στενοχωριέσαι κε Μωραΐτη δεν θα είσαι ο μόνος.

Τα ίδια περίπου έγιναν και στην Χίο και στην Καστοριά.

Τα ίδια περιμένουν και αυτούς.



Το δηλώσαμε, το ξεκινήσαμε και το πράττουμε!

http://www.antistasitora.org/index.php/vinteo/28-ksekiname-tin-epithesi



Με σειρά -έναν έναν- θα ξεριζώσουμε δια παντός όλους αυτούς που έχτισαν την σημερινή σαπίλα για να εφαρμόσουν γενοκτονία στην Ελλάδα.

                  ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΘΝΟΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ.-






ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΔΕΣ ΚΑΙ :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ