Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Εργοστάσια απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων

Ένα ντοκιμαντέρ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποκαλύπτει τον ρόλο των Γερμανών και των Ελλήνων εργολάβων οι οποίοι λειτουργούν ως μεσάζοντες για να περάσει η διαχείριση των απορριμμάτων στα χέρια του Βερολίνου.

Η υπόθεση με τα σκουπίδια «βρωμάει» από μακριά.

Έχουμε αποκαλύψει ξεκάθαρα το ρόλο του «ειδικού απεσταλμένου» της Μέρκελ, του Γιοακίμ Φούχτελ ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενδεικτικό των προθέσεών του είναι το ερωτηματολόγιο που απέστειλε στους Δήμους και στις Περιφέρειες όλης της Ελλάδας για να μάθει με λεπτομέρειες πόσοι υπάλληλοι απασχολούνται αλλά και ποια έργα βρίσκονται σε εξέλιξη στην ελληνική επικράτεια, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.

Όμως και η ίδια η καγκελάριος κατά τη διάρκεια των
επισκέψεών της στην Ελλάδα αναφέρθηκε επιμόνως στο θέμα των σκουπιδιών και στη συνεργασία όπως είπε με την Ελλάδα.

Στην τελευταία της επίσκεψη κι ενώ ο Σαμαράς της έθεσε ανοικτά το θέμα του χρέους και της εξόδου της χώρας από το μνημόνιο, η κυρία Μέρκελ δεν απάντησε σε τίποτα από αυτά. Αναφέρθηκε όμως σε δημόσιες δηλώσεις της σε δύο θέματα: Στα σκουπίδια και στον τομέα της Υγείας όπου θέλει να προωθήσει τις γερμανικές εταιρείες που πουλάνε υλικοτεχνική υποδομή και μηχανήματα για νοσοκομεία.

Στο ρεπορτάζ με τίτλο «Οι μεγάλες μπίζνες της Άνγκελα στην Ελλάδα» είχαμε περιγράψει επακριβώς τι ζήτησε από τον Σαμαρά η γερμανίδα καγκελάριος, αλλά και την περίεργη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι το θέμα αποτέλεσε και σημείο αιχμής μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και πιο συγκεκριμένα σστην Περιφέρεια Αττικής όπου εξελέγει η Ρένα Δούρου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποσχεθεί στο πρόγραμμά του ότι για όλα αυτά τα θέματα θα τηρηθεί απόλυτη διαφάνεια και θα προταχθεί πάνω από όλα το δημόσιο συμφέρον!

Όλα τα παραπάνω παρουσιάζονται αναλυτικά στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η ΠΟΕ – ΟΤΑ και το οποίο αξίζει να δείτε προκειμένου να αντιληφθείτε το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του ελληνικού λαού.

Δείτε το βίντεο με το ντοκιμαντέρ της ΠΟΕ – ΟΤΑ:




www.4news.gr
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »